Enkelihahmot

Enkelihahmoja koristeluun, ripustettavaksi tai luovaan koristeluun. Enkelien materiaaleina on käytetty muovia, puuta, paperimassaa ja polystyreeniä. Ne sopivat mainiosti joulukoristeiden tai enkelikoristeiden tekoon.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo enkelihahmoja kotiisi ja lahjoiksi.

Enkelit voivat olla suloisia, kauniita, hauskoja, ystävällisiä ja kauniita. Voivatko ne myös olla röyhkeitä ja hulluja? Sinä päätät, milloin teet oman enkelisi. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan sellaisen enkelin luomiseen, josta pidät eniten.

Voit valita itse koristeltavat enkelihahmot tai valita erilaisia pakkauksia, jos haluat tehdä mieluummin oman enkelisi alusta alkaen. Vain mielikuvituksesi voi rajoittaa enkelin ulkonäköä ja valmistusmahdollisuuksia. Inspiroidu ja tutustu idealuetteloomme.

Enkelit: papier-mâché, muovi, puu ja styroksi

Jos haluat enkelihahmon koristelevan, löydät sen täältä. Creativ Companylta löydät enkelihahmoja eri materiaaleista ja muodoista. Enkelejä on saatavana papier-mâché-materiaalista ja muovista sekä puusta ja styroksista valmistettuina. Joillakin enkeleillä on jalat näkyvissä, toisilla jalat piilossa takin alla. Jotkut enkelit ovat suuria, toiset pieniä ja toiset voivat roikkua narun varassa. Löydä suosikkisi enkelihahmoista ja koristele ne haluamallasi tavalla.

Voit myös tehdä enkelejä kotona piilotetuilla esineillä. Ehkä sinulla on muovimuki, jota voit käyttää, tai ehkä sinulla on uusi hankaussieni, jota voit käyttää enkelin vartalossa. Saatat olla hulluna virkattuihin neuloihin ja neulontaneuloihin ja voit ehkä tehdä langasta oman enkelisi. Ehkä enkelisi pitäisi olla hieman rasvainen pompomienkeli?

Vain mielikuvituksesi on rajana, kuinka voit tehdä kauneimman enkelin. Jos sinulla on pieniä lapsia, voit tehdä enkelejä lasten jaloista ja käsistä. Voit myös tehdä jäljennöksiä jaloistasi ja käsistäsi hassun aikuisen enkelin luomiseksi. Luovuus voi olla niin hauskaa ja omituista kuin haluat. Kaikki on sallittua.

Jos haluat työstää savea, voit tehdä enkelejä itsekovettuvasta savesta tai Fimo-savimassasta. Sen jälkeen voit tehdä kauniita kuvioita saveen ja kiinnittää sädekehän teräslangalla enkelien päiden yläpuolelle. Enkelisi voi olla myös valmistettu paperista, korkista, vaahtomuovista, pahvista, lasista, posliinista, männystä, kivistä tai mistä ikinä keksitkään!

Omien enkeleiden koristelu

Voit koristella lempienkelisi erilaisilla materiaaleilla. Voit maalata enkelihahmon tai värittää sen tusseilla tai väriliiduilla. Ehkä haluaisit mieluummin stailata sen kankaalla. Siinä tapauksessa kankaan kiinnittämiseen tarvitaan liimaa. Jos haluat enkelisi kimaltelevan, tarvitset hieman kimalletta, jonka voit liimata. Voit myös ommella helmiä tai paljetteja enkeliisi.

Jos enkelisi on luonnonenkeli, voit mennä luontoon ja löytää sen koristeluun tarvittavat materiaalit. Voit tehdä enkelejä syksyn kauniista lehdistä ja oksista. Tai ehkä löydät rannalta aarteita, joilla voit tehdä oman ainutlaatuisen enkelisi. Enkeli, jolla on merileväkarva ja simpukankuorisiivet?

Kun koristelet enkelihahmoja, tärkeintä on, että sinulla on oikeat materiaalit valitsemaasi hahmoa varten. Riippuen siitä, mitä se on valmistettu, sillä voi olla vaikutusta siihen, mitä maalataan ja liimataan. Papier-mâché-paperiin tarttuva maali ei ehkä tartu kunnolla muoviin.

Jos epäröit, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit myös löytää vastauksia ja inspiraatiota valtavasta ideoiden luettelostamme. Se on täynnä ideoita, kuvioita ja ohjeita lukuisiin hauskoihin luoviin projekteihin. 

Enkelit jouluun ja ympäri vuoden

Enkelejä on ympäri vuoden. Kukaan ei sano, että enkelit ovat vain joulukautta varten. Jotkut sanovat, että enkelit ovat olentoja, jotka huolehtivat meistä aina. Mitä ikinä uskotkin, enkelihahmoja on helppo koristella ympäri vuoden. Etenkin, jos teet ne materiaaleista, jotka eivät ole liian jouluisia.

Saatat haluta tehdä enkelistäsi ylijääneestä kankaasta enkelin, jonka voit kiinnittää papier-maché-hahmosta tehtyyn enkelihahmoon ja kiinnittää siihen pahvista tehtyjä siipiä. Jos teet enkelisi väreillä, jotka sopivat muuhun sisustukseesi, voit jättää sen helposti roikkumaan ympäri vuoden kauniiksi koristeeksi.

Voit myös tehdä enkelin luonnonmateriaaleista. Se sopii täydellisesti ripustettavaksi tai seisaaltaan pidettäväksi ulkona, joten voit nauttia siitä aina, kun olet puutarhassa. Kesällä voit koristella sen kukilla. Näin se pysyy ajankohtaisena vuodenajasta riippumatta.

Rauhaa ja (joulu) rauhaa luovilla enkeleillä

Joulukoristeiden valmistaminen ja kodin sisustaminen joulua varten on yksi mukavimmista asioista. Voit tehdä sen yhdessä perheenä, ystävien kanssa tai yksin. Joulun alla asiat voivat olla hektisiä, ja monet meistä stressaantuvat kaikesta, mitä meidän pitää tehdä ja mitä joulujuhlia emme halua jättää väliin.

Kun stressi on pahimmillaan, on paras aika ottaa joulukoristeet esiin ja varata hieman aikaa joulukoristeiden tekemiseen. Kehosi ja mielesi voivat rentoutua ja rentoutua. Voit uppoutua johonkin, mitä haluat tehdä. Se voi ladata sinua, jotta voit selvitä lopusta joulukuukaudesta ja kaikista tehtävistä.

Kun olemme luovia, se luo rauhaa ja lisäarvoa kiireiseen arkeen, ja meillä on aikaa uppoutua rakastamiemme ihmisten seuraan. Sen avulla on helppo viettää iloista joulumieltä – myös kesäkuukausina. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.