Lyhdyt ja valot

Tutustu lyhtyjen, lamppujen ja riisipaperilamppujen valikoimaamme ja sisusta kotisi täällä. Laaja valikoima lasisia tai posliinisia lyhtyjä maahan tai ripustettavaksi sekä ulko- että sisäkäyttöön. Meillä on lyhtyjä erimuotoisille kynttilöille, mukaan lukien lämpökynttilät ja pöytäkynttilät. Koristele lamput ja lyhdyt lasi- tai posliinitusseilla.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo kodikas tunnelma kynttilöillä

Pidätkö myös kodikkaasta tunnelmasta? Mikään ei ole mukavampaa kuin kynttilät. Tanskalaiset ovat steariinikynttilöiden suuria kuluttajia, ja hyvästä syystä. Talvikuukausina meillä on uskomaton määrä pimeitä tunteja päivässä, mikä antaa meille hyvän syyn sytyttää kynttilät aikaisin.

Siksi Creativ Company keskittyy luontaisesti lyhtyihin ja valaisimiin. Valikoimassamme on lyhtyjä sekä lasi- että keramiikkaversiona. Jotkin lyhdyt on tarkoitettu lämpökynttilöille, toiset kynttilöille. Kynttilät ja lyhdyt sopivat ympärivuotiseen kodin sisustukseen.

Valaistus on olennainen osa kodin sisustusta – lyhdyillämme ja paperisilla valaisimillamme luot puitteet kodikkaalle hehkulle, joka sopii jokaiseen kotiin.

Riisipaperivalaisimet – sisustukseen

Riisipaperilamppuja on ollut olemassa uskomattoman monta vuotta. Monien vuosien ajan niitä käytettiin pääasiassa lastenhuoneissa, sillä ne ovat suhteellisen edullisia. Mutta eri puolilla maailmaa riisipaperilamppuja nähdään yhä useammin erilaisissa kodin sisustuslehdissä ja yhä useammin suurissa osissa sisustusta.

Riisipaperilamppu on itse asiassa yksi sisustussuunnittelun tämän hetken suurimmista trendeistä. Se on houkutteleva, koristeellinen ja uskomattoman moderni. Se on suhteellisen yksinkertainen valaisin, joka tuo sisustukseen juuri oikean tasapainon rauhallisuutta.

Suosittu ilmiö on ripustaa riisipaperivalaisimet eri korkeuksille katosta, mikä luo uskomattoman kodikkaan ilmeen. Valikoimassamme on erikokoisia riisipaperilamppuja, joten yhdistele niitä sydämesi kyllyydestä. Riisipaperilamppujen välinen taso- ja kokoero luo unenomaisen ja mielikuvituksellisen ilmeen, jota voidaan käyttää olohuoneessa, makuuhuoneessa ja lastenhuoneessa. Jos lamput sijoitetaan jälkimmäiseen lastenhuoneeseen, anna lasten osallistua koristeluun. He ovat ylpeitä voidessaan auttaa sisustamaan huoneensa – ja voivat iloisesti esitellä niitä kaikille ystävilleen.

Jos kyllästyt, koristele riisipaperivalaisimet vesiväreillä. Näin voit luoda omia riisipaperilamppuja lempiväreissäsi.

Koristele neutraalit lyhdyt ja lamput

Kun selaat lyhtyjen ja valaisimien valikoimaamme, värit eivät pääse pilaamaan sinua. Tämä on kuitenkin hyvästä syystä – haluamme antaa sisustuksen ja maalauksen sinun tehtäväksesi. Tutustu lasi- ja posliinitusseihin , joita on saatavana kaikissa sateenkaaren väreissä – ja jopa näyttävämmissä sävyissä, kuten metallin ja kimalteen sävyissä.

Lyhtyjen ja lamppujen maalaaminen on myös hauskaa puuhaa perheen pienimmille. Ehkä he voivat luoda oman viihtyisän lyhdyn makuuhuoneeseensa? Aseta LED-lämpökynttilä lyhdylle onnettomuuksien ja tulipalovaaran välttämiseksi.

Tarvitsetko ideoita kauniiden lyhtyjen koristeluun? Tutustu laajaan ideoiden valikoimaamme, josta löydät inspiraatiota. Edellä mainittuja tusseja ei välttämättä tarvitse käyttää, mutta voit kokeilla myös muunlaisten materiaalien käyttöä. Voit esimerkiksi koristella ne kuivakukilla, jotka luovat romanttisen ilmeen. Läpikuultavia lyhtyjä voi koristella myös tilkkukankaalla.

Ilman koristeita ja valoja ei ole juhlia

Kuten otsikossa sanotaan, onnistuneita juhlia ei voi järjestää ilman paljon koristelua. Nämä koristeet auttavat luomaan täydelliset puitteet parhaisiin juhliin. Lyhyitä lyhtyjämme voi käyttää pöydissä upeina juhlakoristeina, joissa ne hohtavat kauniisti iltamyöhäisellä.

Koska riisipaperilamput ovat täällä Creativ Companyssa niin halpoja, niitä voi käyttää myös isojen juhlien koristeluun. Oli kyseessä sitten syntymäpäivä, häät tai jokin muu juhlapäivä. Ripusta ne eri korkeuksille katosta, jotta saat aikaan uskomattoman unenomaisen, leikkisän ja harmonisen ilmeen. Riisipaperivalaisimet varmistavat myös, että valo ei ole liian kirkas, joten nämä valaisimet sopivat hyvin myös rentoihin hetkiin.

Lyhyitä lyhtyjämme voi käyttää sekä ulko- että sisätiloissa. Etenkin talvella kynttilät voi asettaa parvekkeelle tai oven viereen, jolloin kynttilät toivottavat vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Monissa lyhdyissä on myös kahvat, joiden avulla ne voi ripustaa puutarhan puiden ja pensaiden päälle. Lyhtyjemme avulla luot kaikkien aikojen mukavimmat puutarhajuhlat. 

Muista, että valikoimassamme on myös paljon valoketjuja, jotka sopivat hyvin lyhtyihin.

Päivitä kotisi

Oletko tehnyt ja sisustanut lyhtyjä ja paperivalaisimia kodin jokaiseen huoneeseen ja nurkkaan? Silloin voi olla hyvä tutustua valikoimaamme, joka on täynnä sisustustuotteita. Napsauta tästä ja katso – mutta varo, että virtuaalinen ostoskorisi saattaa täyttyä nopeasti.

Valikoimaamme kuuluu kukkaruukkuja, maljakoita, purkkeja, takkitelineitä, säilytyslaatikoita, pieniä huonekaluja ja paljon muuta. Kyllä, Creativ Companylla ei ole juuri mitään sellaista, mitä meillä ei ole. Ja jos meillä ei valitettavasti ole hakemaasi, voit aina esittää kysymyksiä.

Kotitekoiset ja koristeelliset sisätilat piristävät kotiasi. Näin luot kotiisi persoonallisen ilmeen. Lapset voivat tietysti osallistua tähän prosessiin ja auttaa koristelemaan kauniita esineitä omaan makuuhuoneeseensa. Esimerkiksi söpö valokuvakehys, jonka lapsi voi värittää lempiväreillään.

Onko sinulla kysyttävää lyhdyistämme, valaisimistamme tai mistä tahansa muusta? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään. Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.