Laatikkosarjat

Tutustu puisiin säilytyslaatikoihin ja seinäkoristeisiin. Osta erikokoisia ja -muotoisia puisia säilytyslaatikoita. Sisusta lastenhuone talon muotoisella säilytyslaatikolla. Käytä laatikoita sellaisenaan tai koristele ja maalaa ne haluamillasi väreillä. Myymme myös kauniita puisia seinäkoristeita.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kauniit puiset säilytyslaatikot kätevää säilytystä ja seinäkoristeita varten

Jos etsit kaunista ja luovaa tapaa sisustaa kotisi seinät, tutustu upeisiin säilytyslaatikoihimme. Säilytyslaatikot ovat kapeita puulaatikoita, jotka on jaettu eri kokoisiin ja pieniin tiloihin, joten niissä on runsaasti säilytys- ja esillepanomahdollisuuksia.

Puiset säilytyslaatikot ovat yleensä enintään 5 cm:n syvyisiä, eikä niitä siksi voi pitää normaalina hyllynä, johon voi laittaa kirjoja ja vastaavia. Säilytyslaatikoiden kapeat hyllyt tarjoavat sen sijaan muita säilytysmahdollisuuksia, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä, kun haluat koristella seinäsi.

Kapean muotonsa ansiosta säilytyslaatikot on helppo ripustaa seinälle, joka on liian pieni tavalliselle hyllylle, joten säilytyslaatikoiden ripustamiselle ei ole rajoja.

Voit esimerkiksi ripustaa säilytyslaatikoita olohuoneeseen ja koristella ne pienillä muodoilla ja muilla pikkutavaroilla, jotka ovat luova ja hauska tapa tehdä kauniita seinäkoristeita. Säilytyslaatikoita voi koristella myös valokuvilla ja lomamuistoilla.

Siksi säilytyslaatikot ovat houkutteleva vaihtoehto perinteisille seinäkoristeille, kuten maalauksille ja julisteille. Säilytyslaatikot tarjoavat enemmän mahdollisuuksia kodin sisustamiseen, ja säilytyslaatikoiden avulla seinäkoristeet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat olla luovia eivätkä voi saada kotiinsa riittävästi itse tehtyjä koristeita.

Säilytyslaatikoissa voi säilyttää myös pienempiä tavaroita. Esimerkiksi pieniä hajuvesipulloja ja muita pieniä pulloja ihonhoitoon ja meikkaukseen. Pienet pullot mahtuvat siististi laatikon kapeille hyllyille, joten voit ottaa suosikkitavarasi ulos kaapista ja säilyttää niitä siististi seinällä olevassa säilytyslaatikossa. Hajustepullot ja vastaavat ovat usein erittäin koristeellisia. Siksi pieniä pulloja esittelevät säilytyslaatikot ovat myös kaunis seinäkoriste, joka täydentää kodin sisustusta.

Koristele säilytyslaatikot kauniilla väreillä ja tee omia koristeita.

Jos etsit hauskaa ja ainutlaatuista harrasteprojektia, puiset säilytyslaatikot ovat hyvä paikka aloittaa. Puisia säilytyslaatikoitamme on saatavana paljaina ja kevyinä puulaatikoina, joten ne sopivat täydellisesti maalaamiseen ja koristeluun.

Jos et halua koristella rasioita pienillä muodoilla tai hajuvesipulloilla, voit maalata ne kauniilla värillä, joka antaa niille lisää eloa ja lämpöä ja saa ne sopimaan entistä paremmin kodin sisustukseen. Näin voit sovittaa säilytyslaatikoiden värit seinien väreihin esim. olohuoneen yhtenäisen ja viehättävän ilmeen luomiseksi.

Voit myös koristella säilytyslaatikot muilla luovilla tekniikoilla. Voit esimerkiksi sisustaa säilytyslaatikon, jonka reunoilla on koristeellisia esineitä, joihinkin tiloihin tai ympäriinsä antaaksesi rasialle vielä persoonallisemman ja eloisamman ilmeen.

Voit myös liimata erilaisia pikkuesineitä laatikon seinämiin luodaksesi pienen maailman seinälle. Voit tehdä tämän ostamalla yhden talon muotoisista säilytyslaatikoistamme, jossa on paljon pieniä ja kodikkaita huoneita. Täällä voit luoda kauniita koristeita pieniin huoneisiin, jolloin säilytyslaatikosta tulee minimaailma, jonka seinällä on kattava tarina, johon vieraasi voivat uppoutua ja tutustua.

Puusäilytyslaatikoilla on monia mahdollisuuksia seinäkoristeiden ja kodin sisustuksen suhteen. Säilytyslaatikot ovat täydellinen valinta kaikille luoville sieluille, jotka haluavat luoda persoonallisia koristeita kotiinsa.

Kaunis ja lapsiystävällinen sisustus lastenhuoneeseen

Säilytyslaatikoiden lukuisat mahdollisuudet tekevät niistä hyvän valinnan lastenhuoneeseen. Lastenhuone tulisi aina sisustaa kauniilla elementeillä ja kauniilla väreillä, ja hyvä esimerkki tästä olisi talon muotoinen laatikko.

Siellä lapsi voi esitellä hahmojaan ja muita lelujaan, joten laatikko voi olla osa lapsen päivittäistä leikkiä. Lapset voivat myös auttaa maalaamaan säilytyslaatikot ja koristella ne eri tekniikoilla. Lapsesi arvostaa varmasti oman huoneensa sisustamista.

Säilytyslaatikot ovat siten lastenhuonetta helpottavia koristeita, sillä niitä on hauska valmistaa ja hauska käyttää. 

Etsi hauskoja ideoita puisista säilytyslaatikoista

Creativ Hobby myy useita laadukkaita puisia säilytyslaatikoita. Säilytyslaatikoita on erimuotoisia ja -kokoisia, joten aina on mahdollista toteuttaa yksilölliset suunnitelmat kauniista seinäkoristeista.

Tältä sivulta löydät myös kauniita puisia seinäkoristeita, joita voit käyttää hauskoina ja tyylikkäinä sisustuselementteinä. Puisia seinäkoristeitamme on saatavana erimuotoisina ja -malleina, ja ne ovat helppo tapa lisätä eloa ja lämpöä seinään.

Säilytyslaatikot ja puiset seinäkoristeet tarjoavat monia mahdollisuuksia luovuudelle, ja ne ovatkin erinomainen tapa sisustaa sekä lastenhuone että muu koti. Mutta ehkä tarvitset hyvän idean päästäksesi alkuun?

Jos etsit inspiraatiota hauskoihin ja luoviin projekteihin säilytyslaatikoiden avulla, tutustu ideoihimme, joista löydät paljon jännittäviä projekteja odottamaan, että käärit hihasi ja pääset alkuun.

Kaikki projektimme ovat maksuttomia, ja koska kaikki projektit sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet tavoitteiden saavuttamiseen, kaikki voivat osallistua kokemuksesta riippumatta.

Ideoistamme löydät aina uuden idean säilytyslaatikoiden käyttöön, ja voit tutustua niihin heti, kun haluat olla luova

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.