Kynttilänjalat

Tutustu kodinsisustuksen laajaan kynttilälyhtyvalikoimaan. Osta kauniita lämpökynttilä- ja pallokynttilälyhtyjä sekä lasisia kynttilälyhtyjä kaikenlaisille kynttilöille aina pöytäkynttilöistä lämpökynttilöihin. Meiltä löydät puiset, lasiset ja posliiniset kynttilälyhdyt. Käytä kynttilänjalkoja sellaisenaan tai koristele ne luovasti yksilöllisen ilmeen luomiseksi.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo omia ainutlaatuisesti muotoiltuja kynttilänjalkoja, tuikkulyhtyjä ja kynttilälyhtyjä

Kynttilät tekevät kodista erityisen, ja kynttilän lämmin ja palava liekki voi luoda iloa ja romantiikkaa ympäri vuoden. Kynttilät, tuikkulyhdyt ja kynttilälyhdyt on hyvä koristella omalla kädellä, esimerkiksi maalaamalla ne tai koristelemalla höyhenillä, kimalteella, helmillä tai jollain muulla. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Ennen askarteluprojektin aloittamista on hyvä tietää, millaisia kynttilänjalkoja, tuikkulyhtyjä tai kynttilälyhtyjä on ostettava:

  • Materiaali - Myymme puusta, lasista ja posliinista valmistettuja tuotteita, jotka sopivat ainutlaatuiseen sisustukseen. Kun olet valinnut kynttilänjalat tai tuikkulyhdyt, on tärkeää, että ostat maalia tai tusseja, joita voit käyttää materiaalissa. Löydät ne myös täältä verkkosivuiltamme.
  • Design - Tarvitsetko yhden kynttilänjalkasetin, joka koostuu useista osista – vai haluatko yhdistellä eri kynttilänjalkoja, tuikkulyhtyjä ja kynttilälyhtyjä eri tavoin? Jo nyt voit alkaa miettiä, missä niiden pitäisi olla kotonasi ja miten haluat sisustaa ne värin mukaan. Tavallisten kynttilänjalkojen ja tuikkulyhtyjen lisäksi myymme myös luovempia kynttilämalleja, kuten aakkosia ja korkeat rakennukset.
  • Tarvikkeet - Löydät kaikki tee se itse -projektiisi tarvittavat tarvikkeet verkkosivuiltamme, joilta voit ostaa liimaa, maalia, , helmiä, kimalletta ja paljon muuta.

Kynttilöiden ja tuikkulyhtyjen yksilöllisen myynnin lisäksi voit ostaa myös kynttilälyhtyjä ja tusseja, joiden avulla voit aloittaa käytön välittömästi. Tämä pakkaus sopii täydellisesti myös lapsille, jotka rakastavat luovuutta. Voitte siis antaa niitä joulu- tai syntymäpäivälahjoina jne.

Opettele tekemään omia kynttilöitä

Haluatko tehostaa kotitekoisia kynttilänjalkojasi ja tuikkulyhtyjäsi omilla kotitekoisilla kynttilöilläsi? Kynttilöitä voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla. Voit valmistaa niitä esimerkiksi parafiinista, steariinista tai mehiläisvahasta. Oman kynttilän valmistamisella on monia etuja:

  • Valitse oma värisi - voit lisätä minkä tahansa värin. Kynttilöille voi antaa myös useita eri värejä tai raitoja, jotta ne erottuvat joukosta ja tuoksua voi lisätä.
  • Valitse oma mallisi ja pituutesi - Viime vuosina kierretyistä kynttilöistä on tullut erityisen suosittuja, ja voit helposti valmistaa niitä itse kotona. Lisäksi voit itse valita kynttilöiden halkaisijan ja pituuden niin, että ne ovat juuri sellaiset kuin haluat. Huomaa, että kynttilänjalat ja tuikkulyhdyt on valmistettu läpimitaltaan 2 cm:n kynttilöille.
  • Uusiokäyttö ja kestävä kehitys - Tiesitkö, että voit kierrättää vanhat kynttiläjäämät ja sulattaa ne uusiksi kynttilöiksi? Näin voit käyttää kaikki pienet kappaleet, jotka muuten heittäisit pois. Aloittaminen on myös mukavaa ja luovaa.

Creativ Companylta löydät kaiken tarvittavan kynttilöiden valamiseen alusta alkaen. Meillä on kastamistelineitä, parafiinivahaa ja nokkia, joita voit tilata suoraan verkkosivuiltamme. Asusteidemme avulla voit valmistaa kotitekoisia kynttilöitä, jotka sopivat koristeisiisi ympäri vuoden.

Inspiraatiota kotisi valaistukseen

Kaipaatko inspiraatiota sisustuksen valaisemiseen? Kynttilät, tuikkulyhdyt ja kynttilälyhdyt päätyvät usein yksin ikkunalaudalle, ruokapöydälle tai lipastoon, mutta tuotevalikoimamme avulla voit ajatella luovasti kotisi sisustamisessa. Olemme koonneet pienen luettelon ideoita kynttilöiden käyttöön kotona:

  • Kranssi kauden jälkeen - Kranssin ei välttämättä tarvitse olla adventtikranssi. Jos käyt luonnossa kävelyllä, löydät kauniita kukkia ja kasveja ympäri vuoden. Voit letittää tai tehdä koristekranssin vuodenaikaan sopivaksi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tuoreita tai kuivattuja kukkia, jotka voi kietoa yhden kynttilänjalan ympärille.
  • Koristeellinen metallilanka - kynttilälyhdyt kannattaa koristella teräslangalla, jota voi ostaa eri väreissä. Voit ripustaa langan ympärille luonnonkoristeita, helmiä tai muita esineitä, jotta saat aikaan kauniin ja koristeellisen reunan.
  • Ainutlaatuiset pöytäkoristeet - Kynttilät ovat olennainen osa mitä tahansa kattausta – vuodenajasta riippumatta. Erimuotoisilla ja -värisillä kynttilälyhdyillä, tuikkulyhdyillä ja kynttilälyhdyillä saat kattaukseen persoonallista ilmettä. Suosittelemme eripituisia kynttilänjalkoja, tuikkulyhtyjä ja kynttilälyhtyjä, joilla luot vaihtelua pöytäkoristeisiin.
  • Lyhdyt - Jos haluat enemmän valoa ulkona, voit tehdä helposti omia lyhtyjä kierrätetyistä hilloista jne. Tusseillamme voit värjätä lyhdyn helposti itse tai lasten kanssa, ja lankalenkillä voit tehdä lyhdyn liikuttelusta helppoa.

Paljon monipuolisia tuotteita ja luovia ideoita

Creativ Company uskoo, että luovuuteen ja leikkimiseen ei voi koskaan olla liian vanhaa. Siksi haluamme verkkosivustomme avulla tehdä seuraavan askarteluprojektin aloittamisesta helppoa ja hallittavissa olevaa.

Sivustolla voit etsiä yksittäisiä tuotteita tai luovia ideoita hakutoiminnon avulla. Julkaisemme säännöllisesti useita luovia idealuetteloita, joista löydät inspiraatiota ja ideoita seuraavaan luovaan projektiisi. Monet kuvastoistamme on myös jaettu vuodenaikoihin ja juhlapyhiin, joten aina voi aloittaa. Kaikki kuvastomme löytyvät verkkosivuiltamme.

Toimitamme tuotteemme koko maahan 3-5 arkipäivän kuluessa. Tilaa nyt lämpökynttilänpidikkeet, kynttilänjalat ja kynttilälyhdyt, niin voit aloittaa seuraavan harrastusprojektisi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.