Kellonkoneistot ja -viisarit

Kellotaulu ja viisarit itse tehtyjen seinäkellojen askarteluun. Meillä on kaikki, mitä tarvitset oman kauniin seinäkellosi tekemiseen, mukaan lukien viisarit ja paristolla varustettu kellotaulu, joka on valmis yhdistettäväksi muihin itse valitsemiisi osiin. Suunnittele oma seinäkellosi.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo oma kellotaulusi

Luovuudelle ei ole rajoja. Vain mielikuvitus on rajana luovissa projekteissa.

Kellon tai kellon ei tarvitse välttämättä näyttää samalta kuin mihin olet tottunut. Jos olet joskus katsonut kelloa ja ajatellut, että pystyt parempaan, sinulla on nyt mahdollisuus todistaa se. Creativ Company on koonnut yhteen tarvittavat osat, jotta voit luoda oman henkilökohtaisen kellotaulusi. Näin voit ripustaa kellotaulun kotiin olohuoneeseen, toimistoon, työpaikalle tai mihin tahansa, missä haluat tietää ajankohdan. Henkilökohtaisella kosketuksellasi saat varmasti kellon, jonka vieraasi huomaavat ja kommentoivat aina, kun heidän täytyy tarkistaa aika.

Viimeistele kodin sisustus kotitekoisella seinäkellolla

Haaveiletko oman seinäkellon tai kellon tekemisestä? Sitten olet askeleen lähempänä unelmaasi Creativ Companyssa. Olemme luoneet pienen maailman, jossa on paljon vaihtoehtoja oman kellon tekemiseen. Se voi olla osa kodin sisustusta. Kello, joka erottuu muista siksi, että kukaan muu ei saa sellaista, herättää varmasti huomiota, kun ystäväsi tai perheesi tulevat käymään. 

Mikään ei voita henkilökohtaista kelloa, koska voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin haluat ja sisustukseesi sopivan. Kun olet tekemässä seinäkelloa, voit päättää, miltä sen pitäisi näyttää ja mitä materiaaleja pitäisi käyttää. Voit valita, haluatko perinteisen seinäkellon vai kellotaulun, jonka voit maalata itse. Kotona tehtyyn seinäkelloon pukeutuminen voi olla myös hauskaa puuhaa lapsille, jotka haluavat kellon huoneisiinsa. 

Anna itse tehty kello lahjaksi

Oletko luova sielu, joka haluaa tehdä itse tehtyjä lahjoja rakkaillesi? Yllätä sitten seuraava kotitekoisella kellolla. Se voi olla myös henkilökohtainen lahja luovilta lapsilta isovanhemmille tai muille perheenjäsenille. Se tekee lahjasta merkityksellisemmän, sillä se on selvästi jotain, johon on kiinnitetty paljon ajatuksia ja aikaa, mikä tekee siitä merkityksellisemmän kuin perinteinen kello. 

Kun olet aloittamassa projektia, voit luoda kellotaulun päälle. Voit maalata kuvaruudun itse tai lapset voivat maalata sen. Näin se toimii maalauksena ja kellona samaan aikaan. 

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tee itse tehty kello

Voit luoda kauniin, tyylikkään ja persoonallisen kotitekoisen kellon monin eri tavoin. Voit myös ostaa muovailumassaa, jota voit muovata erilaisilla valuilla: eläimistä, ihmisistä tai muista hahmoista. Kun asetat kellotaulun keskelle, luomuksesi toimii kellona yöpöydälle, työpöydälle tai hyllyille. 

Voit myös ostaa 20 x 20 tai 30 x 30 cm:n maalauspaneelin ja maalata sen seinän mukaan olohuoneeseen, keittiöön, toimistoon tai lastenhuoneeseen. Tämä lisää persoonallisuutta ja luonnetta kodin sisustukseen, kun kellosta tulee elävämpi väreillä, kuvioilla tai mitä ikinä keksitkään sen maalaamiseksi.  

Kaipaatko ideoita oman kellotaulusi luomiseen?

Jos olet päättänyt vaihtaa seinäkellon omaan kelloosi, voimme ehkä antaa sinulle inspiraatiota. Mikään ei onneksi ole oikein tai väärin, kun teet kelloa. Sen ansiosta voit vapaasti kokeilla erilaisia ratkaisuja ja kokeita, joiden kokeileminen olisi mielestäsi hauskaa. 

Voit tutustua hauskoihin ja luoviin ideoihin, jotka voit tehdä itse. Aloita tutustumalla Luovat ideat -osioon. Voit tehdä sen kirjoittamalla hakukenttään kellonajan. Sen jälkeen voit tutustua luovien ratkaisujen pieneen maailmaan ja luoda kellon, joka voidaan sijoittaa yöpöydälle, ripustaa seinälle tai sijoittaa lastenhuoneeseen. 

Löydä kaikki, mitä tarvitset oman seinäkellosi tekemiseen

Creativ Company on koonnut laajan valikoiman erilaisia työkaluja ja komponentteja, joiden avulla voit luoda oman kellosi. Koska pyrimme olemaan ensisijainen harrastemyymäläsi, emme tingi tuotteidemme tai tarjoamiemme palveluiden laadusta. Näin tapahtuu myös silloin, kun otat yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme joko soittamalla tai kirjoittamalla meille tai käymällä Holstebron fyysisessä myymälässä. 

Keskitymme tarjoamaan laajan valikoiman kellotauluja ja muita tuotteita, joten valinnanvaraa on aina useita. Keskitymme tietysti varmistamaan, että materiaalit ovat kilpailukykyisiä, joten olet aina motivoitunut keräämään ostoksesi yhdestä paikasta – täällä Creativ Companyssa. 

Nopea toimitus ja avulias asiakaspalvelu

Jotta ostosten tekeminen meiltä olisi helppoa ja houkuttelevaa, tarjoamme aina nopean toimituksen, jotta voit toimittaa tilauksen kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen muutaman päivän kuluessa. Näin luovan projektin aloittaminen on helppoa ja nopeaa. 

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, toimituksesta tai mistä tahansa muusta, ota meihin yhteyttä. Olemme valmiita auttamaan ja opastamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla, jotta voit ratkaista kysymyksesi. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.