Mukit

Meillä on laaja valikoima mukeja ja kahvikuppeja kodinsisustukseen. Osta yksittäisiä mukeja tai tussikynät sisältävä sarja itse koristeltavia mukeja. Maalattavat mukit sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat luoda oman tyylinsä itse tai tehdä itse lahjoja lasten kanssa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo oma yksilöllinen tyylisi

Oletko etsinyt toista sisustusmyymälää, joka sopii täydellisesti omaan sisustustyyliisi? Lopeta etsiminen, sillä Creativ Company tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden. Koska voit luoda oman ainutlaatuisen tyylisi kahvikuppiemme avulla. Näin voit koristella ja maalata kuppeja haluamallasi tavalla. 

Voit tehdä kupeista samantyylisiä, -kuvioisia ja -värisiä – mutta voit tehdä jokaisesta kupista myös ainutlaatuisen. Valikoimassamme on erilaisia kahvikuppeja, sekä kahvoilla varustettuja että niitä, joissa ei ole kahvoja.

Laadukkaat posliinimukit. Niitä on saatavana yksittäin, mutta myös suurpakkauksissa, kuten 12 kappaleen pakkauksissa, joten sinulla on kuppeja sekä arkeen että juhlaan.

Pieni taideteos sisustuksessa

Mukit voivat toimia kuin oma taideteoksensa. Aseta ne näkyvään paikkaan, kuten hyllylle tai kaappiin, jossa on lasiovet, joista ihmiset näkevät ne selvästi. Joskus valmistat niin kauniin mukin, että sitä tuskin tunnet käyttäväsi juomamukissa. Onneksi mukia voi käyttää muillakin tavoilla, joten siitä tulee kiinteä osa sisustusta. Alla on kolme hyvää ehdotusta:

  • Käytä mukia kukkaruukkuna. Istuta suosikkiyrttisi mukiin ja aseta se keskelle ikkunaa.

  • Käytä mukia kynätelineenä. Kauniita mukeja voi käyttää myös kynäpidikkeinä, sillä ne näkyvät selvästi – ja kynä on aina käden ulottuvilla.

  • Käytä mukia hammasharjan pidikkeenä. Luo oma ainutlaatuinen kuppisi kauniissa väreissä, jotka erottuvat kylpyhuoneessa.

Jos kuppia ei käytetä kahviin tai muihin kuumiin juomiin, voit käyttää sitä vielä luovemmin, sillä sitä ei tarvitse pestä päivittäin. Tutustu lasimosaiikkivalikoimaamme ja muihin upeisiin mukeihin, jotka koristavat mukeja kauniisti. 

Koristele muki haluamallasi tavalla

Koristele sievät neutraalit mukit lasi- ja posliinitusseilla tai lasi- ja posliinimaalilla. Värit ja värit voi pyyhkiä ja pestä. Maalia on saatavana useissa upeissa väreissä, jotka koristavat mukit mahdollisimman kauniisti. Voit myös käyttää useita lasi- ja posliinitarroja luodaksesi mukillesi kauniin ilmeen.

Kun olet maalannut kupit haluamillasi kuvioilla, kupit on kuorrutettava uunissa. Posliinimaalia ostettaessa mukana on oikeat ohjeet. Jos taas käytät vain huopakyniä, niiden on annettava kuivua muutamia tunteja ennen käyttöä.  Yleisesti ottaen kupit kannattaa pestä astianpesukoneessa hellävaraisella pesuohjelmalla, jotta kaunis posliini kestää mahdollisimman pitkään.

Lapsi voi auttaa maalaamaan omat kuppinsa. Se kehittää lapsen hienomotorisia taitoja ja luovuutta. Anna pikkuisten valmistaa oma sievä kuppinsa, joka tekee juomisesta entistä nautinnollisempaa.

Luova työpaja kaikille ystävillesi

Osta suuri erä neutraaleja mukeja ja tarvikkeita, kuten maaleja, tusseja, helmiä ja paljon muuta. Olet nopeasti luonut puitteet mukavaan iltaan ystävien kanssa.

Kun istutte ryhmässä ja teette jotain luovaa, syntyy erityinen tunnelma, jossa on kodikkuutta ja läheisyyttä. Tämä ei tunnu tutulta, jos esimerkiksi kaikki kerääntyvät illallisen tai jalkapallo-ottelun ympärille televisioon.

Eri puolilla maata on avattu luovia työpajoja, joissa voi varata pöydän luovuuden hengessä vietettäväksi iltapäiväksi. Muutamien apuvälineiden avulla tällaisen työpajan voi nopeasti järjestää myös yksityiskodissa. Mukivalikoimassamme on useita mukeja ja posliinitusseja sisältäviä pakkauksia. Niitä on saatavana sekä valkoisena että mustana. Saat siis paljon neutraaleja kuppeja, jotka ovat valmiita maalattavaksi sinun ja ystäviesi toimesta.

Täydellinen kotitekoinen lahja

Yksilöllinen kuppi on täydellinen lahja. Vastaanottaja voi käyttää sitä haluamallaan tavalla – joko uutena suosikkimukinaan tai osana sisustusta.

Tanska on yksi niistä maista, joissa kahvinjuojat ovat maailman eniten, ja monet meistä kävelevät kahvikupin kanssa käsissään suurimman osan aikaa. Siksi kuppi on myös erinomainen lahja – vastaanottajan iästä riippumatta. Koristele kuppi omalla tavallasi. Voit kirjoittaa esimerkiksi "maailman paras isä" tai "maailman paras ystävä", jotka ovat hyvin suosittuja vaihtoehtoja.

Valikoimassamme on myös termosmuki, joka on täydellinen lahja kaikille, jotka ovat usein liikkeellä. Työmatkat voivat olla pitkiä, ja on aina kiva nauttia kupillinen kuumaa kaakaota, teetä tai kahvia, joka pysyy lämpimänä tuntikausia. Päivitämme valikoimaamme säännöllisesti, joten pidä sivua silmällä – uusi suosikkimukisi saattaa olla aivan nurkan takana.

Vinkkejä mukien koristeluun

Voit koristella mukeja monin eri tavoin – ja itse päätät, miten niitä käytetään. Alla on kuitenkin kourallinen parhaita vinkkejämme juuri ostamiesi mukien koristeluun.

  • Muista aina pestä muki ennen koristelua. Näin varmistetaan, että pinta on täysin puhdas ja rasvaton, jotta maalin alla ei ole epätasaisuuksia.

  • Jos olet valinnut kahvallisen mukin, muista koristella kahva. Useimmat unohtavat tämän, mutta se antaa kupille kauniin ja harmonisen ilmeen.

  • Jos työskentelet jo luovien projektien parissa, suosittelemme kirjailemaan muutamia lasinalusia, jotta mukit eivät jätä jälkeä pöytään.

Muista, että kattavasta ideoiden luettelostamme löydät aina lisää inspiraatiota , joka on täynnä hauskoja, viihdyttäviä ja luovia puuhia kaikenikäisille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.