Korttipohjat

Kauniit yksiväriset kortit on valmistettu laadukkaasta kartongista ja mukana on samanvärinen kirjekuori. Valitse kortti- tai kirjekuoripakkauksista, joissa on useita upeita värejä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee korttiin omat kutsusi, onnittelukorttisi ja muut asiat.

Yksivärinen paperi ei sovi korttien tekemiseen, sillä se on liian ohutta ja notkeaa noustakseen ylös, vaikka se taitettaisiin. Siksi sinun kannattaakin valita kortti. Tulostin ja kopiopaperi painavat tyypillisesti vain 80 grammaa, mutta voit myös ostaa tulostimen ja kopioida paperia, jonka paino on vähintään 90 grammaa. Jotkin tulostimet ja kopiokoneet eivät voi ottaa erittäin raskasta paperia tai korttia.

Kortit on valmistettu paksummasta paperista, jota kutsutaan kartongiksi. Se painaa yleensä yli 170 grammaa neliömetriä kohden. Verkkokaupassamme tavalliset korttimme on valmistettu 220 gsm:n kortista, joten ne ovat liian paksuja tavallisille tulostimille ja kopiokoneille. - Lisää syitä tehdä kortteja ja koristella ne käsin, sillä niitä ei voi kiinnittää kotitulostimeen.

Olemme tehneet omien korttien tekemisestä helppoa, sillä sivumme kortit toimitetaan valmiiksi taiteltuina. Näin saat tarkan ja terävän taitoksen.

On yhtä hienoa tehdä, antaa ja saada kotitekoinen kortti, sillä se osoittaa, että kortin tekijä välittää sekä vastaanottajasta että luovista asioista.

Iso ja värikäs tuplakorttivalikoima

Rakastamme tee se itse -projekteja, mikä tarkoittaa "tee se itse". Olemme myös hulluna ajatukseen tehdä luovasti asioita, joista on hyötyä jollekulle muulle kuin itsellesi, ja kortit ovat tämän äärimmäinen ilmaisu. Omien korttien suunnitteleminen on mukava tapa ilmaista luovuutta.

Löydät verkkokaupastamme tyhjiä kortteja, jotka on valmistettu upeasta yksivärisestä kartongista. Näin voit aloittaa omien korttien suunnittelun helposti. Teet ajoittain muutoksia valikoimaamme, ja saatat joskus olla onnekas löytäessäsi monivärisiä ja kuviollisia kortteja.

Valmiiksi taiteltujen korttien tilaamisen etuna on, että sinun ei tarvitse taitella sitä hienosti itse.

Myymme monenlaisia kortteja. Voit käyttää niitä kutsuihin, paikkakortteihin, onnittelujen lähettämiseen tai johonkin muuhun tarkoitukseen.

Monissa korteissa on hieman tekstuuria, ja voit odottaa, että korttivarasto on korkealaatuinen ja väriltään vahva.

Tarvitsetko inspiraatiota korttien käyttöön?

Näiden korttien mukana toimitetaan kirjekuoret, ja ne on suunniteltu lähetettäväksi postitse onnelliselle vastaanottajalle. Voit kuitenkin halutessasi käyttää niitä monin eri tavoin.

Jos haluat käyttää valmiiksi taiteltuja korttejamme kutsuina erityistilaisuuteen, kannattaa miettiä, millaisessa kirjekuoressa haluat lähettää kutsusi. Ideakuvastossamme on paljon luovia ideoita itse kortille, mutta meillä on myös ideoita, jotka sisältävät sekä kortteja että kirjekuoria. Jos luovassa ideassa on molemmat, kuvassa on tyypillisesti sekä kortti että kirjekuori.

Jos haluat lisätietoja tietystä ideasta, voit napsauttaa ideasivua nähdäksesi sekä oppaan että tarvitsemasi/voimasi tuotteet. Voit yhdistellä vapaasti mielesi mukaan. Olemme helpottaneet oikeiden tuotteiden ostamista suoraan inspiraatiosivulta.

Esimerkkejä tyhjille korteille ja kirjekuorille tehtävistä asioista:

  • Vahvistuskutsut
  • Hääkutsut
  • Joulun kutsut
  • Syntymäpäivä-, hää- ja vahvistuskortit, uudet vanhemmat, uusi työ jne.
  • Lämpimästi tervehtivät joulukortit
  • Sarjat, jotka sisältävät mm. kortit/kirjekuoret, paikkakortit ja pöytäkoristeet

Tutustu sivustoomme ja inspiroidu monista muistakin tuotteista kuin tämän sivun kirjekuorikorteista. Kun yhdistät siististi taitellun ja tukevan korttipakan kätevässä muodossa, jossa on kaunis kuva, nauhaa ja kaunista käsikirjoitusta, saat todella kauniita kortteja, joita vastaanottaja tuskin voi heittää pois.

Hyvä käsityötaito on jo itsessään matkamuisto, ja verrattuna sellaisen valmiin kortin ostamiseen, jolla ei ole samanlaista tunnearvoa, kotitekoiset kortit voivat olla vaivan arvoisia.

Tee omia kortteja ja kirjekuoria

Voit sanoa, että tyhjä kortti ja kirjekuori on tyhjä kangas, jolle valmistat valmiin korttisi. Se tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tehdä kauniita, yksilöllisiä ja ainutlaatuisia kortteja, kuten kutsukortteja, onnittelukortteja ja muita kortteja erityistilaisuuksiin.

Voit joko ostaa valmiin kortin, johon voit kirjoittaa tervehdyksen, tai tehdä kaiken alusta alkaen. Olemme helpottaneet verkkokauppamme tämän sivun käyttöä tarjoamalla valikoiman houkuttelevia tuotteita, jotka ovat jo korttimuodossa. Jos kuitenkin haluat tehdä korteistasi täysin alusta alkaen, ei ole mitään syytä, miksi sitä ei pitäisi tehdä.

Kortin tekemisestä alusta alkaen voi olla hyötyä, sillä se takaa tarkan koon ja muodon, ja voit myös valita kaikista erityyppisistä ja -värisistä korteistamme. Suosittelemme painon nostamista hieman, kun valitset korttivarastoa. Ihanteellisessa tapauksessa kortin tulisi painaa yli 200 g/m2. Älä kuitenkaan tee siitä liian painavaa, sillä siitä voi tulla hankala taivuttaa, vaikka se näyttää silti hyvältä.

Tällä sivulla on laaja valikoima valmiiksi taiteltuja kortteja muodossa 10,5 x 15, joka vastaa A6-kokoa (10,5 x 14,8 cm). Koska tämän sivun kortit on taitettu, ne vastaavat avattuna A4-kokoa. Monet korteista ovat yksivärisiä ja painoltaan 220 g/m2. Jos et löydä haluamaasi korttia, voit ostaa helposti korttivarastoa ja ehkä myös leikkaavan koneen tehdäksesi sen itse.

Näitä tarvitset:

Kun olet leikannut ja taittanut korttisi oikeaan muotoon, voit koristella sen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.