Mardi Gras -tynnyrit ja piñatat

Etsitkö tynnyriä kevätjuhliin tai piñataa juhlahumuun? Sinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät kaiken tarvittavan karnevaaleihin ja juhliin. Valitse suurista tai pienistä puisista tai pahvisista karnevaalitynnyreistä, lepakkoasuista, karnevaalien kuninkaan ja kuningattaren kruunuista ja piñatoista. Voit myös valita täydellisen karnevaalisetin, jossa on tynnyri, kruunuja, ilmapalloja ja serpentiiniä.

Mardi Gras -tynnyrit ja piñatat
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Festive Shrovetide decorations

Shrovetidi on vanha perinne Tanskassa. Se juhlisti alun perin sitä, että kevät oli matkalla kohti värikkäämpiä päiviä luonnossa. Ajan myötä värikkäät näkökulmat ovat laajentuneet, ja useimmat ihmiset – niin lapset, nuoret kuin iäkkäätkin – yhdistävät Shrovetiden väriläiskiin sekä koristeissa että puvuissa.

Jos et ole varma siitä, kuinka koristella Shrovetidea, olemme koonneet tälle sivulle paljon upeita koriste-esineitä, joita voit itse tehdä. Halusitpa sisustaa kotisi, urheiluhallisi, lastentarhasi tai koulusi, löydät ideoita kuvastostamme, josta löydät runsaasti hauskoja Shrovetide-koristeita.

Riittää, että avaat mielesi, varaat aikaa ja annat itsesi inspiroitua. Kun olet löytänyt jotain, jota haluat kokeilla – yksin, lasten kanssa tai suurena ryhmätehtävänä päiväkodeissa tai koulussa – klikkaa ideaa.

Sivulta näet, mitä materiaaleja tarvitset koristeluun itse. Samalla saat vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla voit tehdä sen omassa kodissasi.

Sisustamista kaikille

Kun huone on kokonaan sisustettu Shrovetidea varten, lava on valmis juhlimaan. Astu käytävään, jossa serpentiinit, seinillä olevat naamiot, koristeelliset tynnyrit, lippuköynnökset ja monet muut luovat asiat kiinnittävät huomiosi, ja tule mukaan naamiaisiin. Tämä antaa rohkeutta yrittää voittaa kissakuninkaan ja kissakuningattaren kaunis, kotitekoinen kruunu.

Sekä lapset että aikuiset osaavat arvostaa tätä. Luvassa on paljon hauskoja valmisteluja ennen kuin suuret Shrovetide-juhlat alkavat. Tämä johtuu siitä, että tarvitaan paljon ainutlaatuisia ja koristeellisia koriste-esineitä.

Voit tehdä koristekuvioita haluamallasi tavalla. Lapset ja aikuiset voivat lisätä suosikkimaailmojensa hahmoja ja tehdä niistä Shrovetide-koristeita. Se on Shrovetiden kauneus. Erityisvaatimuksia ei ole.

Nauti vain harrastuksesta, kuten oman naamion koristelemisesta. Sen voi koristella prinsessoille pienillä pikkukivillä ja helmillä. Höyheniä voi liimata, ja ne voi pukea pieneksi punaiseksi intiaaniksi. Naamio voi olla myös musta, punainen tai mikä tahansa muu pukuun sopiva väri. Kaikki käy.

Porsaan joet ja huonekoristeet

Sekä lasten että muiden lasten hienojen Shrovetide-juhlien kohokohta on, että kissan on tynnyristä tynnyristä tynnyriin tönäistävä kummitus. Meillä on tietysti laaja valikoima erilaisia tynnyreitä. Suosittelemme, että ostat tynnyrin hyvissä ajoin. Voit tehdä siitä vielä koristeellisemman kotona, päiväkodissa tai koulussa.

Voit maalata sitä, liimata siihen hahmoja, lisätä kimalletta ja paljon muuta. Lapsista on myös hauska osua värikkääseen tynnyriin, jonka he ovat auttaneet luomaan. Shrovetide-tynnyreissä on onneksi runsaasti tilaa pienille taideteoksille, nimen kirjoittamiselle tai mustan kissan liimaamiselle.

Mestareita, joita voit tehdä myös seinää varten. Kutsu päiväkotitunti Shrovetide-koristepajaan ja tee paljon hienoja koristeita seinälle ripustettaviksi. Shrovetide-koristeet voivat olla lähes mitä tahansa. On kuitenkin olemassa asioita, joista on erityisen hauskaa tehdä koristeita, eivätkä kaikki tiedä niistä.

Esimerkiksi EVA-vaahtomuovi sopii hyvin koristeeksi Shrovetide-joille tai seinälle. Shrovetide-juhlakoristelussa käytetään aina klassikoita, kuten pahvia, kimalletta, kreppipaperia ja värikkäitä höyheniä.

Kaikki tarvittava kivan koristeen tekemiseen

Kun etsit inspiraatiota Shrovetide-koristeisiin Creativ Companylta, löydät kaiken tarvittavan sekä juhlaan että kotiisi. Nyt olemme puhuneet paljon Shrovetide-juhlien koristelusta.

Haluatko juhlistaa kevään tuloa kodissasi? Lisäksi kotona voi viettää paljon aikaa yhdessä, jotta sekä aikuiset että lapset voivat innostua Shrovetidesta. Tee esimerkiksi omat Shrovetide-riisisi. Jo kauan sitten tanskalaiset Shrovetide-joet noussivat aamulla ylös. Shrovetidin aikana peittoihin osui jokia, kunnes ne nousivat ylös.

Shrovetide-jokien tekeminen on mukavaa puuhaa, johon lapset voivat uppoutua. Tarvitset vain rypistettyjä ja kauniita keppejä, joita voit sitoa niiden ympärille, sekä paljon hauskoja ja luovia juttuja. Shrovetide-jokien koristeluun voi käyttää piippurasseja, kissahahmoja, pieniä pahvitynnyreitä ja mitä tahansa muuta Shrovetideen liittyvää. Se näyttää juhlavalta ja voidaan koristella karkeilla Shrovetide-aamua varten.

Voit myös leikata ja liimata paljon hahmoja Shrovetide-tynnyriin ja seinälle kotona. Klassisia Shrovetide-elementtejä ovat noidat, mustat kissat, tynnyrit, höyhenet ja Shrovetide-joet, jotka kaikki tekevät päivästä erityisen koristeellisen.

Shrovetide on lasten ja nuorten juhlakausi, jolloin mielikuvituksesta tulee todellisuutta. Siellä voi myös leikkiä oikeita rosvoja, sotilaita, prinsessoja ja sammakoita tai jotain aivan muuta päivän aikana. Se on vapauttava ja rauhoittava sielulle. Täältä löydät inspiraatiota sekä klassisiin että uudistettuihin koristeisiin.

Toivotamme hauskoja sisustushetkiä Shrovetiden parissa ja tehkäämme kaikkemme, jotta voitte kokoontua yhteen ja päästä luovuutenne valloilleen. Jokainen hyvä Shrovetide-juhla vaatii paljon luovaa valmistelua. Kauniit Shrovetide-koristeet tekevät leikkaamisesta ja kiinnittämisestä mukavaa kaikille. Anna mielikuvituksesi lentää ja tee mitä olet aina haaveillut.

Muista myös pitää perusmateriaalit, kuten liimapuikot, pahvi ja kaikissa sateenkaaren väreissä, jotta luovuutesi on rajatonta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.