O-renkaat ja välirenkaat

Laaja valikoima pyöreitä välirenkaita ja kaksiosaisia sormuksia niille, jotka haluavat tehdä omia korujaan. Pieniä metallirenkaita/-silmukoita käytetään esimerkiksi kaulakorujen, rannekorujen ja riipusten viimeistelyyn. Valittavana on monenlaisia pyöreitä välirenkaita ja kaksiosaisia mustia, hopeisia ja kullattuja sormuksia.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset sormukset tuovat korukokonaisuuksiin yksilöllistä ilmettä

Omatekoiset korut ovat vertaansa vailla, ja jos pidät omien pyöreiden välirenkaiden ja välirenkaiden tekemisestä, ne ovat ehdoton valinta. Pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset renkaat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia korujen tekemiseen. Niitä käytetään kaulakorun viimeisenä lenkkinä, kun taas pyöreän välirenkaan ja kaksiosaisen renkaan avulla voit sulkea sen kaulan ympärille.

Pyöreitä välirenkaita ja kaksiosaisia sormuksia voi pujottaa rannekoruun myös muilla riipuksilla.

Pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset sormukset ovat siksi välttämättömiä niille, jotka haluavat tehdä omia korujaan ja näyttää kauniilta ja ammattimaiselta.

Pyöreä välirengas ei tietenkään ole vain pyöreä välirengas, ja rengas on kaksiosainen, sillä eri värejä ja kokoja on runsaasti. Siksi kannattaa pitää varastossa erilaisia pyöreitä välirenkaita ja kaksiosaisia renkaita, jotta löydät aina oikean ratkaisun tiettyyn projektiin.

Creativ Companyn valikoimassa on monenlaisia pyöreitä välirenkaita ja kaksiosaisia sormuksia, joten löydät helposti oikeankokoisia ja -värisiä sormuksia.

Mitä eroa on pyöreillä välirenkailla ja rengasliittimillä?

Pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset renkaat ovat metallirenkaita, joita voi käyttää esimerkiksi kaulakorun koristeena. Niiden välillä on kuitenkin ratkaiseva ero.

Aloitetaan tarkastelemalla lähemmin pyöreitä välirenkaita. Metallisten sormusten pienet aukot helpottavat niiden kiinnittämistä koruun. Jokaisessa välirenkaassa on pieni reikä, jonka avulla sen voi kiinnittää esimerkiksi kaulaketjuun. Renkaan pienen aukon ansiosta se on helppo liu'uttaa esimerkiksi kaulaketjun päälle. Kun välirengas on paikallaan, purista se kiinni pienillä pihdeillä.

Pyöreästä välirenkaasta poiketen kaksiosaisissa renkaissa ei ole aukkoa. Ne muistuttavat enemmän taskusi avainrenkaita. Jaettu rengas lukitaan siksi koruun esimerkiksi halkaisemalla sormus ja vetämällä se ketjun yli samalla tavalla kuin lisäät avainrenkaaseen uuden avaimen.

Siksi sormuksia ei tarvitse sulkea pihdeillä, ja rengas on aina helppo irrottaa, vaikka se olisi kiinnitetty koruihin tiukasti.

Näin teet koruja pyöreistä välisormuksista ja kaksiosaisista sormuksista

Pyöreitä välirenkaita ja kaksiosaisia sormuksia voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Heistä on hauska käyttää niitä luovasti ja tehdä omia koruja. Käytännöllisistä ja esteettisistä syistä voi käyttää sekä välirenkaita että kaksiosaisia sormuksia, joten korujen käyttö vaatii luovuutta.

Käytännöllisesti katsottuna kaula- tai rannekorun lukkoon tarvitaan kuitenkin pyöreitä välirenkaita ja kaksiosaisia renkaita. Kun olet kiinnittänyt lukon kaula- tai rannekorun toiseen päähän, kiinnitä toiseen päähän O-rengas tai sormus, jotta lukosta saa hyvän otteen, kun lukitset korun kaulaan tai käsivarteen.

Renkaat ja kaksiosaiset renkaat toimivat täsmälleen samalla tavalla. Ainoa ero on se, kuinka kaksi metallirengasta asennetaan koruun.

Pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset renkaat ovat myös käteviä korvakorujen valmistuksessa. Yhden näistä metallirenkaista avulla voit lisätä korvakoruihin helposti riipuksen. Voit käyttää samaa tekniikkaa myös muissa koruissa, joita haluat tehdä.

Jos esimerkiksi haluat ripustaa kaulakoruun riipuksen, pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset renkaat kulkevat eteenpäin. Ne on helppo kiinnittää, joten voit kiinnittää ne nopeasti toisiinsa. Rannekoruissa ja nilkkasormuksissa voi käyttää samaa tekniikkaa, joten voit lisätä koruun uusia riipuksia, kun haluat muuttaa korun ilmettä tai kun haluat lisätä koruusi uuden kauniin korun.

Pyöreät välirenkaat ja jaetut renkaat eivät siis ole pelkkiä tylsiä metallirenkaita, joita voidaan käyttää lukkomekanismien kiinnittämiseen. Pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset sormukset tuovat korutyyliisi mielenkiintoista ilmettä.

Pyöreät välirenkaat ja kaksiosaiset sormukset tarjoavat ideoita seuraavaan koruluomukseen

Korujen tekeminen on hauskaa kaikenikäisille tytöille, pojille, miehille ja naisille. Kun teet omia koruja, voit käyttää luovuuttasi rajoituksetta. Pyöreiden välirenkaiden ja tuplarenkaiden avulla voit lisätä koruihisi niin monta riipusta kuin haluat.

Voit stailata sen itse tehdyillä koruilla omaan tyyliisi sopivaksi. Se on myös hauskaa puuhaa vanhemmille ja lapsille sunnuntai-iltapäivällä.

Korujen tekeminen voi kuitenkin olla hankalaa, jos et tiedä tarkkaan, mistä aloittaa. Creativ Company ymmärtää, että käytön aloittaminen voi olla vaikeaa. Siksi laadimme kattavan idealuettelon, josta löydät ideoita ja ideoita omien korujen valmistamiseen.

Täältä löydät ohjeet erilaisten korujen valmistamiseen sekä ohjeet käytännöllisten pyöreiden välirenkaiden ja kaksiosaisten sormusten kokoamiseen ainutlaatuisiksi ja kauniiksi koruiksi lyhyessä ajassa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.