Korulukot ja nyörinpäät

Korulukkoja ja päätylukkoja käytetään itse tehtyjen korujen kokoamiseen ja kiinnittämiseen. Täältä löydät monenlaisia lukkoja, magneettilukkoja, jousilukkoja, karbiinihakasia, korulukkoja, ruuvilukkoja ja päätylukkoja. Valitse monista eri muodoista ja malleista, joissa on kulta- ja hopeapinnoite, tai jotka ovat muovisia tai metallisia.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee itse koruja korulukoilla

Korujen tekeminen on ehdottomasti puuhaa, jos rakastat luovuutta ja kauniiden asioiden luomista käsillä ja ideoilla. Korujen valmistuksen avulla voit luoda omaan tyyliisi sopivia koruja. Siksi se onkin erinomainen aktiviteetti niille, jotka eivät koskaan löydä myymälästä mieluisia koruja.

Jos tahdot ilmentää yksilöllistä tyyliäsi, korut ovat hyvä lähtökohta, sillä korut tuovat asuun särmää ja luonnetta. Omilla kotitekoisilla koruilla voit luoda juuri sellaisen tyylin kuin haluat. Itse tehdyt korut antavat asullesi paljon persoonallisemman ilmeen kuin mitä olet ostanut.

Lisäksi korujen tekeminen on hauskaa ja halpaa tapaa valmistaa kauniita ja ammattimaisen näköisiä koruja. Itse tehdyn rannekorun ei tarvitse olla kudotusta langasta ja helmistä koostuva koriste. Oikeilla koruilla voit tehdä kauniita koruja, jotka näyttävät siltä kuin ne olisi ostettu myymälästä.

Siksi Creativ Company myy paljon erilaisia koruelementtejä yhdessä kaikkien tarvittavien korulukkojen ja endcapien kanssa. Korulukot ja -korkit ovat kotitekoisten korujen korvaamattomia osia, jotka on voitava avata ja sulkea helposti ja tehokkaasti. Esimerkiksi kaulakorut ja rannekorut voi viimeistellä korulukoilla, jotta ne on helppo kiinnittää ja irrottaa.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erilaisia korulukkoja ja nuppeja, jotka sopivat yhteen korujesi ja tyylisi kanssa.

Laaja valikoima korulukkoja koruihisi

Endcap ei ole vain endcap. Jos haluat tehdä kaulakorun tai rannekorun, valitse, kuinka haluat korun olevan kiinni. Vaihtoehtoja on monia, kuten perinteinen karbiinihaka. Kaulakorun päähän voi kiinnittää esimerkiksi karbiinihaan tai karbiinihaan pyöreällä välirenkaalla. Kaulakorun toisessa päässä on hattu, johon voi tarttua, kun kaulakoru suljetaan.

Toinen klassinen valinta on jousisormuslukko, joka muistuttaa jousihakaa ja on kiinnitetty samalla tavalla. Kevätsormus on hillitympi valinta, sillä se sopii hyvin pieniin koruihin, joissa suuri korulukko erottuisi liikaa.

Jos tahdot vielä yksinkertaisemman ratkaisun, valitse magneeteilla varustetut korulukot. Kiinnitä päät toisiinsa, jotta kaulakorun tai rannekorun osat kiinnittyvät toisiinsa tiukasti.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erilaisia korulukkoja ja -päätyjä jokaiseen kategoriaan. Myös endcapien ja karbiinihakojen suunnittelussa on eroja. Voit valita useista eri muodoista ja väreistä, joten voit aina löytää projektiisi sopivat korulukot ja -päätytulpat.

Valitse modernit ja turvalliset napsautuslukot

Jos haluat tehdä modernimman korun, jossa on myös korulukkoja ja -päitä, tutustu lukkovalikoimaamme. Napsautuslukot ovat pieniä muovilukkoja, jotka ovat tuttuja laukuista ja vaatteista ja joita on saatavana myös koruversiona. Napsautettavat lukot koostuvat kahdesta osasta, jotka on helppo napsauttaa yhteen ja jotka on helppo purkaa puristamalla solkia kevyesti. Näin rannekorun avaaminen on paljon helpompaa napsautuslukolla verrattuna muunlaiseen lukkoon.

Napsautettavat lukot on myös helppo kiinnittää, vaikka tarkka tekniikka riippuu siitä, minkälaisia koruja valmistat. Jos esimerkiksi teet solmurannekorun, voit helposti kiinnittää napsautuslukon muihin koruihin näppärän lukkopalan molemmissa päissä olevien suurten aukkojen kautta.

Napsautettavat lukot ovat hyvä valinta koruihin, joissa on tilaa isommalle lukolle ja joissa korun muotoiluun voi osallistua. Napsautuslukot tuovat modernia ilmettä mihin tahansa koruun. Siksi ne ovatkin erinomainen valinta kauniiksi solmurannekoruksi.

Napsautuslukoilla voi tehdä monenlaisia luovia valintoja, joten ne voi kiinnittää päähineen päälle. Lukon käyttäminen koruissa on todella helppoa.

Hauskaa puuhaa koko perheelle

Korujen tekeminen on lähes takuuvarma hitti useimpien lasten keskuudessa. Lapset rakastavat luovuutta, ja siksi heistä on hauska tehdä omia koruja, olipa kyseessä sitten lahja tai lahja itselle.

Korulukkojamme ja nuppejamme voi luonnollisesti käyttää myös lapsilla, joten niillä voi luoda kauniita ja ammattimaisen näköisiä koruja.

Jos lapsella on vaikeuksia käyttää perinteisiä korulukkoja ja -päitä, kuten karbiinihakoja tai jousirenkaita, voit valita magneettilukon tai napsautuslukon. Erityisesti viimeksi mainittu on hyvä ja turvallinen valinta lasten rannekorun tai kaulakorun avaamiseen ja sulkemiseen.

Inspiraatiota seuraavaan koruun

Jos haluat aloittaa omien kauniiden korujen valmistamisen, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja aloita. Joskus voi kuitenkin olla mukavaa saada asiat sujumaan.

Siksi olemme koonneet avuksesi laajan valikoiman erilaisia ideoita. Idealuettelostamme löydät ideoita kaikenlaisiin koruihin.

Jos kaipaat ideoita koruprojektiin, löydät aina jotakin täältä. Kaikki projektit sisältävät sekä ostoslistoja että kattavia oppaita, joten kaikkien on helppo osallistua.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.