Helmistopparit ja solmusuojat

Solmusuojia käytetään piilottamaan solmut tai puristushelmet ja antamaan itse tehdyille koruille viimeistelty ilme. Meillä on laaja valikoima puristushelmiä, solmusuojia ja päätyhelmiä korujen valmistukseen. Valitse kullattuja tai hopeoituja tuotteita.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Suunnittele omat hauskat ja kauniit luomuksesi koristehelmistä ja koristele ne helmien suojuksilla.

Nyt sinulla on paljon mahdollisuuksia tehdä omia koruja monissa eri tyyleissä, versioissa ja malleissa, joissa käytetään puristushelmiä ja puristettuja helmien kansia. Valittavana on monia eri tyyppejä. Samassa tuotteessa on useita versioita, joita voidaan käyttää eri projekteissa. Yksi niistä asioista, joihin sitä käytetään eniten, on korujen tekeminen.

Monien mielestä on uskomattoman hauskaa, luovaa ja jännittävää tehdä omia yksilöllisiä koruja. Se voi olla itsellesi, perheenjäsenellesi tai toiselle läheisellesi. Korujen tekeminen on iso hitti kaikenikäisten lasten ja aikuisten keskuudessa. Useat tunnit kuluvat nopeasti, kun teet erilaisia kuvioita, joita voi käyttää monenlaisiin tilaisuuksiin. 

Käytä koruissa rautalankaa tai muuta nyöriä. Käytä aina hieman kreppihelmiä. Kutistehelmien avulla voit helposti kiinnittää langan niin, että helmet kiinnittyvät koruihin tukevasti. Voit tehdä kreppihelmillä mitä tahansa kaulakoruista, rannekoruista, korvakoruista tai nilkkaketjuista. Lähtökohtana on, että voit itse päättää, mikä tekee korutöistäsi erityisen jännittäviä. 

Aloita korujen tekeminen puristehelmillä ja kreppaa helmien päällys

Kun aloitat korun valmistamisen, käytä puristushelmiä. Tämä pätee niin kaulakoruun, nilkkaketjuun kuin rannekoruunkin. Voit tarkentaa kiinnitystä kiinnittämällä puristuspalon langan päähän. Tasoita sitten puristuspalko niin, että se on täysin kireällä ja kiinnitetty lankaan. On parasta käyttää yleispihtejä. Niiden avulla työskentely on erityisen helppoa. Voit aloittaa korujen suunnittelun joko helmillä tai muilla riipuksilla. 

Jos et mielestäsi näytä hyvältä puristetun helmen kanssa, voit käyttää puristetun helmen päällystä, jossa on silmukka puristetun helmen ympärillä. Tämä piilottaa puristuspalon. Tämä tarkoittaa myös sitä, että korun helmet eivät pääse putoamaan metallilangasta.

Kun korut on viimeistelty helmillä tai muilla riipuksilla, voit tehdä saman langan vastakkaisessa päässä. Se viimeistelee korusi tyylikkäästi. 

Miksi et voi tehdä koruja ilman kreppihelmiä?

Korujen tekeminen voi olla lähes minkälaista tahansa, mutta voit käyttää myös puristettua helmeä. Tämä lukko helpottaa myös korun kiinnittämistä, sillä sen avulla on entistä helpompi hallita helmiä ja erilaisia riipuksia, joita olet käyttänyt koruissa. 

Suunnitteletko luovaa päivää lastenhoidossa, koulussa tai kotona yhdessä perheen kanssa ja suunnitteletko omia ainutlaatuisia koruja? Tarvitset todennäköisesti hieman kreppihelmiä, jos et ole vielä ostanut niitä. Tämä tekee työstä helpompaa ja hauskempaa, sillä yhtäkkiä kenenkään ei tarvitse laittaa helmiä langan päälle.

Tarjoamme laajan valikoiman puristushelmiä.

Creativ Company tekee jatkuvasti töitä, jotta meistä tulisi suosikkiharrastusmyymäläsi sekä verkkokaupassamme että fyysisessä harrastemyymälässämme. Siksi ostajamme keskittyvät tarjoamaan laajan valikoiman yksittäisiä tuoteryhmiä, jotta löydät aina etsimäsi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että myymme laajan valikoiman puristushelmiä ja puristushelmien kansia sekä myymälässä että fyysisessä harrastemyymälässämme.

Markkinoilla on paljon erilaisia puristushelmiä ja puristushelmien kansia. Olemme valinneet tarkkaan ne, joiden uskomme olevan sinulle parasta laatua ja hintaa. Olemme myös valinneet tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot, olipa kyse sitten korujen tai joulukuusen joulukoristeiden tekemisestä. Olemme koonneet sinulle useita eri vaihtoehtoja, jotta voit aina valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Poimuhelmikoruista saat ideoita ja ideoita

Tarvitsetko inspiraatiota siitä, mitä voit tehdä puristushelmellä? Vaikka sinulla saattaa olla oma käsityksesi siitä, miten haluaisit tehdä kaulakorun tai joulupallon kuusta, voi olla hauskaa nähdä, mitä muut ovat tehneet. Näin saat nopeasti inspiraatiota oman projektisi tavoitteiden saavuttamiseen.

Ideoistamme löydät paljon erilaisia ideoita helmikorujen ja joulukoristeiden tekoon. Niissä kaikissa käytetään puristushelmiä ja helmien päällysteitä, jotta saat luotua kauniin ja elegantin ilmeen. 

Voit tutustua hauskoihin ja jännittäviin ideoihimme kahdella eri tavalla. Napsauta valikon kohtaa 'Creative ideas' ja valitse esimerkiksi 'Jewellery making'. 

Hakukenttään kannattaa myös kirjoittaa kutistehelmiä tai koruja. Täältä löydät erilaisia ehdotuksia, joita voit napsauttaa sen mukaan, mikä mielestäsi näyttää kiinnostavalta. 

Saat apua oikeiden puristushelmien löytämiseen

Etkö ole varma, minkä helmien tai helmisuojusten puristuskuvion valitsisit? Tai mikä versio sopii jo käytössä olevaan vaijeriin? Autamme sinua matkan varrella. Siksi voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja palveluhenkiseen asiakaspalveluun. Olemme valmiita opastamaan ja selvittämään tuotteitamme koskevia kysymyksiä täällä myymälässä. Jos sinulla on muuta kysyttävää toimituksesta, palautuksista tai muista asioista, voimme tietysti auttaa.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +45 96 13 30 10 tai kirjoittamalla suoraan osoitteeseen mail@cchobby.dk. Olet myös aina tervetullut tutustumaan upeaan harrastemyymäläämme Holstebrossa. Toivotamme sinut tervetulleeksi ja annamme sinun tutustua mielenkiintoiseen askarteluvälinevalikoimaamme. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.