Vaijerit, sis. hopea- ja metallilangat

Laaja valikoima hopea- ja metallilnauhoja ja -lankoja korujen valmistukseen. Täältä löydät korulankaa, hopealankaa, messinkilankaa, sterlinghopealankaa ja muistilankaa. Valitse erivärisistä ja -paksuisista korunauhoista ja -langoista.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee omia kauniita koruja

Kauniit korut tekevät asusta elegantin ja persoonallisen. Korut tuovat koruihin luonnetta, joten ei ole yllättävää, että monet pitävät niistä päivittäin.

Siksi käytätkin koruja todennäköisesti usein. Mutta mitä teet, jos et löydä etsimääsi myymälästä? Jos haluat luoda itsellesi sopivan tyylin, myymälöidemme valikoima ei välttämättä vetoa sinuun, joten yritä tehdä omia koruja. Voit tehdä omia kauniita kuvioitasi ja luoda koruja, jotka sopivat täydellisesti sinulle ja lempiväreihisi jne.

Voit myös aloittaa omien korujen valmistamisen, jos haluat kauniita ja tyylikkäitä koruja hyvään hintaan. Voit myös aloittaa korujen valmistamisen, jos et vain voi olla luova.

Korujen valmistamisen aloittamiseen on monia hyviä syitä, mutta olipa syy mikä tahansa, sinulla on oltava tarvittavat materiaalit. Erilaisia lankoja tarvitaan korvakoruissa, hiuslenkeissä ja kaulakoruissa. Jokainen koruprojekti alkaa siis valitsemalla hyvän langan, joka pitää koko korun koossa.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman lankaa korujen tekoon. Täältä löydät paksua metallilankaa, eleganttia hopealankaa, käytännöllistä metallilankaa, vahvaa korulankaa ja paljon muuta. Niinpä sinulla on aina hyvä tilaisuus löytää projektiisi sopiva lanka.

Tyylikästä hopealankaa koruihin

Jos haluat tehdä kauniita ja tyylikkäitä koruja, jotka sointuvat helposti yhteen korujen kanssa, valitse kaunis hopealanka. Hopealanka on hopeanväristä metallilankaa, joten saat kauniin kiiltävän pinnan, joka sopii täydellisesti koruihin.

Hopealankaa on myös helppo muovata, ja se on vahva materiaali. Korvakoruissa voi käyttää esimerkiksi hopealankaa, sillä lankaa voi käyttää esimerkiksi helmien ripustamiseen. Langan kaunis hopeanvärinen väri pääsee oikeuksiinsa ja saa korut näyttämään tyylikkäiltä.

Voit tehdä myös kauniita sormuksia hopealangalla tai koristella nahkarannekkeet kauniilla langalla ja paljon muuta. Hopealankaa voi käyttää monin eri tavoin, joten on hienoa pitää niitä varastossa, jos haluat tehdä omia koruja.

Vahvaa korulankaa vahvoihin koruihin

Korulangalla on monia hyviä ominaisuuksia korujen valmistuksessa. Korulanka on ennen kaikkea notkeaa ja siten helppoa työstää, joten voit käyttää lankaa aivan samalla tavalla kuin tavallista ompelulankaa. Siksi pienten reikien läpi on helppo päästä käsiksi, ja pienetkin yksityiskohdat on helppo käsitellä.

Lisäksi korulanka on vahvaa lankaa. Rannekorua ei voi ommella tavallisella ompelulangalla, jos haluat korun, joka kestää pitkään, koska ompelulanka ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi vahvaa. Korulanka on kuitenkin vahvaa, minkä vuoksi sen avulla rannekorujen yksityiskohdat ja muut samankaltaiset korut on helppo pitää yhdessä, vaikka niihin kohdistuisi päivittäisessä käytössä erilaisia rasituksia.

Korulanka on siksi erinomainen valinta korutöihin, sillä tarvitset joustavan langan, jonka ompelu on helppoa, mutta jota voi käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen. Tällaisissa projekteissa ei voi käyttää paksumpaa metalli- tai hopealankaa, sillä ne ovat liian jäykkiä pienille yksityiskohdille.

Korulankaa on saatavana useissa eri väreissä.

Korulanka on myös hyödyllinen korujen valmistuksessa. Korulanka on yleensä samanpaksuista kuin metalli- ja hopealanka, mutta se eroaa silti metallilangasta. Korulanka koostuu monista pienistä yksittäisistä säikeistä, jotka ovat kiertyneet, kun taas metalli- tai hopealanka on vain yksi säie.

Siksi lanka on erinomainen valinta projektiin, jossa tarvitaan lankaa, jota voidaan taivuttaa ja muotoilla tukevaksi, kuten korvakorujen valmistamiseen. Mutta mitä tapahtuu, kun halutaan joustavampi vaijeri, jonka lujuus on sama kuin metallivaijerin?

Korulanka on täydellinen valinta, sillä monet yksittäiset säikeet tekevät metallilangasta vahvan. Yksittäisten säikeiden rakenne puolestaan tekee metallilangasta joustavan kuin narusta tai köydestä.

Tämä on eduksi, jos haluat esimerkiksi tehdä kaulakorun tai rannekorun ja muotoilla korut ranteesi tai kaulasi mukaan, sillä näin ilmeestä tulee luonnollisempi. Korulanka on turvallinen valinta myös muihin projekteihin, joissa tarvitaan samoja ominaisuuksia.

Siksi metallilankaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Jos haluat tehdä omia koruja, suosittelemme pitämään metallilankarullan aina kotona.

Hyviä ideoita seuraavaan koruprojektiisi

Jos haluat aloittaa omien korujen valmistamisen tai jos etsit uusia haasteita korujen valmistamisen suhteen, tutustu ideoihimme. Olemme koonneet tähän joukon jännittäviä ja hauskoja projekteja, joiden parissa voit aloittaa työskentelyn.

Löydät erilaisia koruja koskevia projekteja, joten löydät varmasti myös hyvän idean, joka sopii juuri siihen korutyyppiin, jonka haluat tehdä. Meiltä saat runsaasti ideoita korvakoruihin , kaulakoruihin, rannekoruihin, hiuspantoihin ja muuhun.

Kaikki projektit sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla voit luoda korun. Lisäksi saat ostoslistan, jonka avulla voit aloittaa projektin nopeasti ja helposti.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.