Joustavat nauhat

Osta kuminauhoja ja tee itse koruja. Kuminauhat on valmistettu vahvasta ja joustavasta nailonista. Mallistossamme on erilaisia kuminauhoja, kuten litteitä ja pyöreitä malleja, sekä eri paksuisia ja -värisiä nauhoja.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kuminauha auttaa luovuutta

Joustavaa nauhaa on saatavana monissa eri muodoissa. Kankaalla verhoillut joustavat nauhat. Tämä joustava nauha sopii erinomaisesti koruihin, joissa on suuria helmiä. Jos teet esimerkiksi helmikoruja pienillä lapsilla ja käytät suuria muovisia tai puisia helmiä. Hieman paksumpi kangaspäällysteinen kuminauha on parempi vaihtoehto tämänkaltaisiin projekteihin.

Jos projektissa tarvitaan hieman ohuempia helmiä tai ehkä hyvin pieniä herkullisia tai siemenen muotoisia helmiä, käytä erittäin ohutta nailonnauhaa. Huomaa, että eripaksuisia ja -värisiä koruja on runsaasti. Valikoimassamme on sekä litteitä että pyöreitä joustokoruja. Projektisi kannalta paras ratkaisu riippuu projektistasi. Jos olet epävarma ja tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Inspiraatiota ja apua löydät myös suuresta ideoiden luettelostamme, josta löydät malleja ja ohjeita moniin hyviin ideoihin ja luoviin projekteihin.

Kauniit projektit joustavalla nauhalla

Jos haluat tehdä omia koruja, erittäin ohuen kuminauhan käyttöä ei voi todellakaan välttää. Esimerkiksi rannekoruja ja kaulaketjuja tehdessä hienot joustavat korut ovat oikea valinta.

Eripaksuisia koruja on saatavana myös eri väreissä. Näin löydät koruillesi juuri oikean värisen kuminauhan. Tämä tekee kuminauhasta niin huomaamattoman kuin mahdollista, ja näet kauniit korusi sen takana olevan kuminauhan sijaan.

Voit tietysti valita myös toisin päin ja valita värillisen kuminauhan, joka erottuu muista helmistä. Tällä tavoin teet esityksen ja korostat, että tarkoituksella teet kuminauhasta näkyvän. 

Tee omia koruja kuminauhoilla

Elastisia korujamme käytetään useimmiten, kun asiakkaat valmistavat pienempiä helmiä sisältäviä rannekoruja. Jos haluat käyttää isompia helmiä, muista ostaa korujen kuminauha, joka on suhteellisen paksu ja kannattelee painavia helmiä. Ohut nailonkuminauha on täydellinen valinta pienille helmille, kuten delica- ja siemenhelmille.

Mittaa rannekorun pituus. Voit mitata toisen rannekorun, jonka tiedät sopivan sinulle. Naisen rannekorun tulisi yleensä olla noin 16-18 cm pitkä. Voit tietysti leikata kuminauhan sitä pidemmäksi. Tarvitsethan jotain solmun solmimiseen?

Kun olet pujottanut kuminauhan, voit alkaa pujottaa siihen helmiä. Kuminauhan jäykkyys riippuu sen paksuudesta. Jos käytät erittäin ohutta kuminauhaa, käytä helmineulaa, kun haluat pujottaa helmet. Tämä nopeuttaa helmien saamista kuminauhaan.

Jos haluat tehdä helmistä tietynlaisia, asettele helmet eteesi pöydälle kuvion mukaisesti, jotta kuvio on aina sama. Halutessasi voit lisätä rannekoruusi myös vapaasti riippuvia riipuksia. Varmista, että ne eivät ole liian suuria suhteessa kuminauhan paksuuteen. Jos rannekoru menisi rikki liian ohuen resorin takia, olisi sääli.

Vinkkejä joustavan nauhan käyttöön

Kun teet koruja joustavista koruista, kannattaa tutustua vinkkeihin. Tämä helpottaa työskentelyä kuminauhan avulla.

Tärkein ja paras vinkki on tehdä pitävä solmu, kun kiinnität työsi päät. Voit tehdä tämän sitomalla yksinkertaisen kaksoissolmun kuminauhaan. Vedä helmet tiukasti yhteen, mutta muista, että kuminauhan on oltava riittävän kireällä, jotta se venyy kätesi yli.

Kun olet tehnyt tuplasolmun, vedä solmu tiukalle, jotta se ei vahingossa avaudu. Voit tehdä tämän siirtämällä solmun molemmilla puolilla olevia helmiä hieman kauemmas, jotta saat otteen solmusta. Pidä kiinni kuminauhan kaikista neljästä päästä. Toisin sanoen sekä irtonaiset päät että rannekorun päät. Kiristä solmu vetämällä varovasti. Vedä kokonaan, kunnes kuminauha ei enää veny ja solmusta tulee mahdollisimman pieni. Muista vetää helmet yhteen, jotta kuminauhasta ei tule liian pitkä.

Kun solmu on mahdollisimman pieni, leikkaa sen päät irti. Solmu pysyy paikallaan. Jos haluat olla täysin varma, että solmu ei avaudu, lisää varovasti tippa superliimaa solmuun, jotta myös liima pitää sitä kiinni. Varmista, ettei helmiin tai sormiin jää liimaa.

Kauniit kotitekoiset korut huokuvat rauhaa

Kotitekoiset korut tarjoavat istumiseen ja hellimiseen sisäistä rauhaa, jota voi muuten olla vaikea löytää kiireisestä arjesta. Lounas- ja läksypakkauksia ei tarvitse murehtia, ja voit ladata energiaa samalla, kun kätesi ja sormesi tekevät ihmeitä helmillä ja narulla.

Kun olemme luovia, harjoittelemme aivojen polkuja, jotka kulkevat aivopuoliskojen poikki. Tämä helpottaa haasteiden ja tehtävien ratkaisemista monilla eri tasoilla arjessa. Ongelmanratkaisu on yksi tärkeimmistä osaamisalueistamme, ja sitä voi parantaa luovissa projekteissa.

Lisäksi kehosi ja mielesi hidastavat ja rentoutuvat, mikä on myös uskomattoman hyödyllistä koko organismillesi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.