Puuhelmet

Puuhelmet sopivat rannekoruihin, kaulakoruihin ja muihin koruihin. Tutustu laajaan erimuotoisten ja -väristen puuhelmien valikoimaamme. Shoppaile värejä yksitellen tai helmisekoituksina, joihin on valittu eri värejä. Puuhelmiä on saatavana myös luonnonvärisinä.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Puuhelmet askarteluun

Helmiä on ollut olemassa jo vuosituhansien ajan, ja ne ovat yhä harrastajien suosiossa kaikkialla maailmassa erilaisissa luovissa projekteissa. Korujen valmistuksessa ja kodin sisustuksessa voi käyttää kaikenlaisista materiaaleista valmistettuja helmiä, mutta mikään ei voita klassisia puuhelmiä, kun on kyse kauniista ja lämpimästä ilmeestä, jossa on paljon tyyliä ja väriä.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman puuhelmiä, joita voit käyttää luovissa projekteissasi. Voit tehdä koruja ja koristeita joulua ja muita juhlapäiviä varten tai tehdä monia muita projekteja, joissa voit käyttää kauniita ja väreiltään sopivia helmiä.

Puisten helmien suunnittelussa on kyse luovuudesta. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti omaan työhösi sopivia erimuotoisia, -värisiä ja -kokoisia helmiä.

Voit ostaa esimerkiksi ison ämpärin, jossa on puuhelmisekoitus: runsaasti erivärisiä ja -muotoisia helmiä. Voit myös ostaa klassisia pyöreitä, värittömiä ja koristeellisia helmiä, jotka on myös helppo maalata ja koristella itse.

Meillä on laaja valikoima helmiä luoviin projekteihin, taideteoksiin ja itse tehtyjen korujen tekemiseen. 

Jos haluat tehdä omia koruja, puuhelmiä voi käyttää monenlaisissa projekteissa. Puisissa helmissämme, kuten muissakin helmissä, on keskellä reikä, josta ne on helppo kiinnittää naruun tai lankaan.

Voit siis tehdä kokonaisen kaulakorun puuhelmistä tai tehdä muutamasta koristeellisesta, värikkäästä elementistä kaulakorun. Voit luoda luonnollisen ilmeen käyttämällä käsittelemättömiä puuhelmiämme tai valita kauniita helmiä, kuten punaista. Raakaväristen helmien avulla voit myös koristella ne itse, jos haluat lisätä koruihisi aivan erityistä väriä.

Myymme myös erimuotoisia ja -värisiä puuhelmisekoituksia. Sinun ei siis tarvitse tehdä kaulakorua samanvärisistä pyöreistä helmistä ympäriinsä. Puisen helmiseoksen avulla voit muunnella kaulakorun helmiä, koristella ketjun pyöreillä, kolmionmuotoisilla, pitkänomaisilla ja uurretuilla helmillä ja tehdä paljon muutakin. Voit myös vaihdella kaapeleiden kokoa ja väriä. 

Tämän sivun puisten helmien ostaminen tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia korujen luomiseen. Helmet sopivat täydellisesti kauniiseen kaulakoruun, mutta niitä voi käyttää myös rannekorun tai jopa korvakorun kauniina osana.

Puuhelmet ovat myös hauska tapa tehdä omia koruja. Puiset helmet ovat erittäin lapsiystävällisiä, sillä useimmat vanhemmat lapset voivat helposti pujottaa helmet korunauhaan. Kun työ on valmis, lapset voivat tehdä omia korujaan erivärisistä helmistä ja käyttää omia kauniita käsin tehtyjä korujaan. Kauniiden moniväristen puuhelmien koristama koru on itsestään selvä valinta sunnuntaiseen puuhaan kaikille luovuutta rakastaville lapsille.

Puuhelmillä on lukemattomia mahdollisuuksia. Ne ovat oiva tapa tehdä yksilöllisiä ja kauniita koruja, jotka tuovat arkeen särmää ja sopivat sekä sinulle että lapsellesi.

Monia vaihtoehtoja puuhelmillä ja erivärisillä puuhelmillä

Puiset helmet ja yhdistelmät ovat ihanteellisia koruille, mutta niitä ei voi käyttää moniin muihin tarkoituksiin. Helmien kauniit muodot ja värit sopivat hyvin koristeluun ja muihin luoviin projekteihin.

Voit esimerkiksi luoda kauniin helmikoristeisen mobilen lastenhuoneeseen tai tehdä puisesta helmistä ainutlaatuisen ripustettavan osan kotiisi. Voit ripustaa eadsejä eri naruihin ja luoda niistä upeita koristeita, jotka voi ripustaa esimerkiksi kaappiin tai koukkuun.

Pienien pyöreiden muotojen ei myöskään tarvitse roikkua narusta. Voit käyttää puuhelmiä myös pienten hahmojen katseenvangitsijoina tai liimata niitä muihin projekteihin, joissa ne sopivat toisiinsa, ja luoda niiden kauniita muotoja ja värejä.

Kun kaapissa on ämpärillinen erilaisia puuhelmiä, mahdollisuudet ovat rajattomat luovuuden suhteen. Huomaat nopeasti, kuinka monta asiaa voit käyttää puuhelmien avulla, kun olet aloittanut niiden käyttämisen projekteissasi.

Inspiraatiota seuraavaan helmiaskarteluun

Hyvä valikoima puuhelmiä on ehdoton hankinta kaikille luoville sieluille, jotka haluavat tehdä itse koruja ja muita kauniita esineitä. Puisten helmien avulla voit luoda lukemattomia eri vaihtoehtoja, ja kaikki kauniit värit ja muodot on hyvä aloittaa.

Voit myös tutustua idealuetteloomme ennen kuin aloitat. Se sisältää paljon erilaisia ideoita jännittäviin projekteihin luovan hankkeen tiimoilta. Täältä löydät ideoita puisten helmien askartelemiseen sekä ideoita joulun, joulun ja muun vuodenajan koristeluun.

Idealuettelostamme löydät aina uuden idean, kun tarvitset hieman inspiraatiota alkuun pääsemiseen. Kaikkiin projekteihin sisältyy myös yksityiskohtaiset kirjalliset ohjeet, joten kaikilla on mahdollisuus osallistua kokemuksesta riippumatta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.