Makean veden helmet

Kauniit makean veden helmet ovat peräisin makean veden simpukoista. Tutustu korujen valmistukseen tarkoitettujen aitojen makean veden helmien ja viljeltyjen helmien valikoimaamme. Valitse eri kokoja ja värejä.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee makean veden helmistä omia koruja

Makean veden helmet – tai viljellyt helmet, joita monet kutsuvat mielellään – piiloutuvat makean veden simpukoiden keskelle. Helmiä muodostuu simpukan luonnollisesta puolustusmekanismista. Kun simpukan sisään joutuu vieras esine, simpukka alkaa tuottaa helmiäistä, joka ympäröi vieraan esineen ja estää sitä vahingoittamasta simpukan kuorta.

Kauniilla, aidoilla makean veden helmillä voit tehdä helposti koruja itsellesi, lapsillesi ja läheisillesi, jotka näyttävät ammattimaisilta ja tyylikkäiltä – vain muutamalla työkalulla. Makean veden helmistä valmistetut korut ovat ajattomia. Siksi voit käydä kaikissa korukaupoissa ja löytää useita eri hintaluokkiin kuuluvia koruja makean veden helmistä.

Siksi Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia ja -muotoisia makeanveden helmiä eri väreissä. Meillä on tietysti myös kaikki tarvikkeet, joita tarvitset oman korutyöpajan perustamiseen kotona tai vaikkapa koulun harrastehuoneessa. Löydät myös kaikki työkalut, korvakoukut, messinkilangan, leikkuripihdit, lattapihdit jne. tarpeesi.

Tältä sivulta voit lukea kaiken tarvittavan makean veden helmikorujen tekoon. Kerromme muun muassa, mihin helmiä voi käyttää, mitä niistä tarvitsee tehdä ensimmäisen korun. Annamme myös esimerkkejä siitä, mitä ohjeita on painettu käsin tehtyjen korujen luetteloon.

Mitä makean veden helmillä voi tehdä?

Makean veden helmissä on kiistatta elegantti hohde, joka huokuu ylellisyyttä ja ajattomuutta. Ne pystyvät myös toimimaan kauniisti sekä kullan että hopean kanssa. Jalometalleista riippumatta makean veden helmillä voi tehdä loputtomasti erilaisia valintoja.

Tässä on muutamia esimerkkejä:

  • Solmitut rannekorut makean veden helmillä.
  • Ripustettavat korvakorut
  • Nappikorvakorut
  • Helmirannekoru
  • Täydellinen korusetti, joka sisältää korvakorut, rannekorun ja kaulakorun.

Makeanvedenhelmien parissa työskentelyssä on tarjolla lukemattomia luovia, jännittäviä ja yksinkertaisia ja monimutkaisia yhdistelmiä. Käytä sellaisenaan, lasihelmien kanssa tai yhdessä muiden hankittujen tai itse tehtyjen helojen kanssa. Voit myös yhdistellä eri kokoja ja värejä, esimerkiksi makean veden helmien ja värikkäiden helmien klassista valkoista kulttuuria.

Se on supermukava ja ilahduttava, kun voit itse tehdä koruja. Lisäksi ne voivat toimia ihanina lahjoina rakkaillesi.

Mitä tarvitsen?

Makean veden helmistä valmistettujen korujen valmistukseen ei ole olemassa yhtä ainoaa vastausta. Tietenkin tarvitaan useita perusvarusteita ja työkaluja. Sen jälkeen materiaalit riippuvat siitä, mitä haluat tehdä. Korvakoruissa ei esimerkiksi tarvita samoja materiaaleja kuin solmitussa rannekorussa.

Jos et ole vielä koskaan yrittänyt tehdä koruja itse, paras tapa aloittaa on etsiä inspiraatiota idealuettelostamme. Voit napsauttaa kuvastossa sitä, mitä haluat kokeilla. Sivulta, jolle sinut ohjataan, saat perusteelliset ohjeet kuvineen ja teksteineen sekä luettelon, josta näet, mitä tarvitset juuri kyseiseen koruun.

Korvakoruissa on käytettävä joko korvakoukkuja tai nappikorvakoruja, kun taas rannekorussa voidaan tarvita esimerkiksi endcapeja tai metallilankaa. Korunvalmistuksen aloitussarja voi olla hyvin käytännöllinen, sillä se sisältää kaikki tarvittavat perusosat ja -osat, joilla voi tehdä kauniisti viimeisteltyjä koruja.

Haluatko tehdä kauniin helmikaulakorun helmiäisestä? Vaijerin ja työkalujen lisäksi tarvitaan vaijerikiinnikkeitä, solmusuojia ja lukkoja.

Lisäksi on melko suosittua yhdistää luonnonvalkoisia makean veden helmiä joko lasihelmiin, muihin koruheloihin tai kulta-/hopeahelmiin. Tutustu näihin rannekoruihin, joihin on yhdistetty erilaisia kauniita helmiä.

Läheisesi

Korujen tekeminen on modernia puuhaa, jonka kaikki oppivat. Kun esimerkiksi olet valmis, kokeile pientä korutyöpajaa ystäviesi kanssa. Se voi olla myös hauskaa puuhaa syntymäpäivänä, lasten synttäreinä, polttarisynttäreinä, polttariviikonloppuna ja tavallisena sunnuntaina.

Ilahduta rakkaitasi itse tehdyillä koruilla tai kutsu heidät tekemään ostoksia kanssasi. Me rakastamme korujen valmistusta. Siksi käsintehtyjen korujen valikoimamme on niin suuri.

Voit myös antaa aloituspakkauksen jollekulle, joka haluaisi ilmaista luovuuttaan kyseiseen suuntaan. Se on lahja, joka tuo iloa lapsille, nuorille ja vanhuksille. Mikään ei voita sellaisen korun, vaatteen tai laukun käyttämistä, joka on itse tehty.

Makeanveden helmifaktat – viljellyt helmet

Tässä on vielä hieman faktoja viljellyistä makeanveden helmistä. Makean veden helmiä esiintyy meressä luonnollisesti makean veden simpukoissa, kuten mainitsimme tämän julkaisun alussa. Myös viljellyt helmet ovat aitoja ja luotu simpukoissa, mutta luonnosta poiketen niitä kasvatetaan ja jalostetaan simpukanvarsissa Kiinassa ja muualla. Näin saat aidot ja kauniit makean veden helmet, jotka sopivat täydellisesti nykyaikaisiin koruihin.

Muista pitää hyvää huolta makean veden helmistäsi. Ne ovat luonnollisia ja helposti saatavilla, joten ne ovat alttiita ulkoisille vaikutuksille. Jotta hiukset säilyttävät kauniin kiiltonsa, ne kannattaa pitää poissa esimerkiksi hajuvesien ja hiuskiinteiden lähettyviltä. Voit myös pitää ne kauniina puhdistamalla ne säännöllisesti. Pyyhi ne repeäneellä liinalla ja haalealla vedellä. Tämä auttaa säilyttämään helmiäishohtoisen kiillon.

Toivottavasti sinulla on rohkeutta päästä alkuun. Toivotamme sinulle sydämellistä ja onnellista korunvalmistusta ainutlaatuisilla makean veden helmikoruilla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.