Kirjainhelmet

Kirjainhelmet kotitekoisiin koruihin, lasten koruihin ja luoviin leikkeihin. Täältä löydät laajan valikoiman muovista, puusta jne. valmistettuja kirjainhelmiä. Valitse monista eri väri-, pinta- ja kokovaihtoehdoista.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kirjainhelmiä voi käyttää sekä käytännöllisellä että hauskalla tavalla.

Lapsille, aikuisille ja teini-ikäisille sopivat kirjainhelmet. Toisin kuin tavalliset helmet, kirjainhelmillä voi kirjoittaa pieniä viestejä mihin tahansa.

Monien helmien keskellä on reikä, joten voit pujottaa ne naruihin, metallilankaan tai mihin tahansa tarpeeksi pieneen reikään pujotettavaksi. Reikien koot vaihtelevat helmityypeittäin, mutta näet reikien koon kunkin tuotteen nimessä. Monien kirjainhelmien reiän koko on 3 mm, mutta löydät myös esimerkiksi 1,2 mm:n kokoisia kirjainhelmiä.

Kunkin helmen reikien koko on melko merkittävä, sillä näin voidaan määrittää, voidaanko palkoja käyttää aiottuun tarkoitukseen. Hyvin pienen reiän kokoisia helmiä voidaan käyttää vain pujottamalla ne ompelulankaan, kun taas isommalla reiällä varustetut helmet voidaan kiinnittää lankaan.                   

Toivomme, että löydät etsimäsi tiedot sivustoltamme riippumatta siitä, mihin käytät kirjainhelmiä. Jos et halua, haluaisimme kuulla sinusta, niin katsomme, voisimmeko auttaa sinua.

Suuri valikoima helmiä, joissa on kirjaimia, hahmoja ja numeroita

Kirjoitettujen helmien valikoimastamme löytyy sekä muovisia että metallisia helmiä. Joskus myös muista materiaaleista löytyy helmiä. Näet kunkin tuotteen materiaalin napsauttamalla sitä ja katsomalla kohdasta Tekniset tiedot.

Valikoimassa on monia erilaisia helmiä. Reiän koon ja materiaalin lisäksi niitä on saatavana myös erimuotoisina (pyöreinä tai neliönmuotoisina) ja joko yksivärisinä tai monivärisinä. Joidenkin moniväristen helmien jokaisessa helmessä on useita värejä, kun taas toisissa monivärisissä seteissä tietyt kirjaimet ovat eri värejä.

Muoviset kirjainhelmet voivat näyttää erilaisilta, ja niitä on saatavana esimerkiksi hopean- tai kullanvärisellä pinnalla. Muovihelmien valmistuksessa usein käytetty materiaali on akryyli. Akryyli on sekä kevyttä että edullista. Se on usein läpikuultavaa, joten se voi tehdä kotitekoisista koruista tai koristeista kauniita.

Huomaa, että monissa kirjainhelmiseteissä ei ole tanskalaisia kirjaimia Æ, Ø ja Å. Koska useimmat kirjainhelmien kaltaiset valmistajat ovat ulkomailta, on luonnollista, että ne perustuvat englannin aakkosiin, jotka ovat peräisin vain Z:stä.

Mitä kirjainhelmillä voi tehdä?

Helmillä ja kirjaimilla merkityt helmet ovat todennäköisesti omatekoisia koruja. Tämä on kiehtova ja mukava prosessi, johon kuuluu upea rannekoru tai muu koru, jota sinä tai läheisesi voitte käyttää.

Se ei kuitenkaan ole ainoa asia, mitä kirjainhelmillä voi tehdä, ja jotkut ideat liittyvät helmien käyttöön koristeina tai osana lapsen leikkiä. Lapset, jotka eivät laita helmiä suuhunsa, voivat kokeilla helmien käyttöä opetellakseen tavaamaan. Tämä sopii erityisen hyvin, jos lapsi on juuri aloittanut koulun.

Helmiä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja jotkut epätodennäköiset ideat ovat kirjaimin varustettujen neliömäisten helmien käyttö kirjainleikkinä. Idea on ilmeinen, sillä neliönmuotoiset kirjainhelmet muistuttavat hyvin paljon kirjainbussin mukana tulevia noppia. Toinen ajatus on, että helmiä voivat käyttää ne, jotka haluavat pelata Dungeoneja ja lohikäärmeitä, jotka on usein lyhennetty D&D:ksi. Koska pieniä neliönmuotoisia esineitä voidaan käyttää kuutioina, ne sopivat ihanteellisesti pelien pelaamiseen.

Jos haluat nähdä ideoita kirjainhelmien käytöstä ja käytöstä, tutustu idealuetteloomme.

Kotitekoisten korujen kaltaisten asioiden tekemisen edut

Tavallisilla helmillä koristellut rannekorut ovat kauniita yksinään, mutta helmillä koristeltu rannekoru voi olla sekä käytännöllinen että kaunis. Jos sinulla on henkilökohtainen rannekoru, voit lisätä siihen pienen viestin tai lauseen, mutta voit myös kirjoittaa siihen oman nimesi. Jos rannekorusi on ainutlaatuinen ja huomiota herättävä, kenellekään ei jää epäselväksi, kenelle se kuuluu.

Kun teet kirjainhelmistä koruja itse, voit itse päättää, minkä halkaisijan ja pituuden korun pitää olla. Päätät itse, miltä koru näyttää ja mitä sen pitäisi sanoa. Jos teet rannekorun siten, että voit poistaa helmiä ja lisätä muita, voit vaihtaa lausetta tai sanaa helposti milloin tahansa.

Jos ostat valmiin rannekorun tai jonkin muun korun, jossa on kirjainhelmiä, olet riippuvainen yksilöllisestä tyylistä, koosta ja hinnasta. Oman rannekorun tekeminen voi kuitenkin olla kannattavaa, sillä itse tehdyt rannekorut ovat yksinkertaisia ja edullisia valmistaa.

Luova yritys – yritys, jolla on intohimoa, harkintaa ja välittämistä

Yrityksemme nimi perustuu englanninkielisiin sanoihin "creative" ja "company", ja erottuaksemme joukosta olemme päättäneet kirjoittaa nimemme nimellä Creativ Company. Emme pelkää erottua joukosta ja keskittyä luoviin puoliin. Kun Creativ kirjoitetaan näin, se rohkaisee tanskalaista ääntä, mutta on silti kansainvälisesti tunnistettavissa.

Meillä on suuri intohimo luoviin asioihin ja upeisiin harrastuksiin, ja panemme sydämemme ja mielemme asioihin, joita teemme yrityksenä. Sekä asiakkaiden että kollegoiden huomioiminen päivittäisessä työssämme on meille tärkeää, emmekä vain myy tuotteita. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tuotteisiisi ja että hyödyt niiden käytöstä.

Meistä on ihanaa, kun asiakkaamme jakavat lopputuloksensa ja käynnissä olevat tee se itse -projektinsa kanssamme. Voit siis julkaista sen Instagramissa, jossa voit tägää meidät tai käyttää aihetunnistetta #cchobby.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.