Luovat aloituspakkaukset

CREATIVITY IN A BOX

Moments.

Created by you.

Creativity in a Box tarjoaa luovuutta, keskittymistä ja oppimista. Pakkauksessa on kaikki tarvittava luoviin hetkiin – ja Creativity in a Box sopii täydellisesti myös niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta luovista askareista. Aloituspakkauksemme opettavat sinulle kaikki tekniikat alusta alkaen – valmistaudu siis uppoutumaan luovuuden maailmaan ja ottamaan tauko kiireisestä arjesta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
"

DIY-PAKKAUKSIA LUOVIIN HETKIIN

Tarvitsetko luovaa tekemistä arkeen, viikonloppuun tai juhlapyhiin? Kokeile jännittäviä DIY-pakkauksia, joiden avulla opit uusia tekniikoita, voit uppoutua kädentaitoihin ja luovuutesi pääsee valloilleen. Jokainen pakkaus sisältää kaiken tarvittavan yhteen luovaan projektiin – ja kaikki tuotteet on valittu huolellisesti ja yhdistetty, joten sinun ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa alkuvalmisteluihin. DIY-pakkauksien ja aloittelijan askartelisettien avulla luovien puuhien aloittaminen on siis helppoa ja nopeaa. Pakkauksien ohjeiden avulla viet projektin myös helposti alusta loppuun.

Mitä kädentaitoja haluaisit kokeilla? Meillä on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja; minipakkauksia, luovia askartelupakkauksia ja aloittelijan askartelusettejä, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kokeile vaikka oman seinäkoristeen kutomista, kukkien valmistamista kreppipaperista tai vesiväreillä maalaamista.

 

OPI KÄDENTAITOJA DIY-PAKKAUKSIEN AVULLA

Milloin viimeksi istuit alas ja opit uutta, kokeilit uutta tekniikkaa tai aloitit uuden harrastuksen? Arki voi olla todella kiireistä, joten tarve pysähtyä kädentaitojen pariin on kasvanut ja tämä tekee askartelupakkauksistamme, kuten aloittelijan askarteluseteistä, todella suosittuja. Niiden avulla voit uppoutua luoviin puuhiin ja pääset kokemaan tekemisen iloa. Arjen keskellä voi olla vaikea aloittaa luovat puuhat. Aloittelijan askartelusetit ovat kaikille, jotka haluavat rentoutua mukavien kädentaitojen parissa. Usein jotkin tekniikat voivat tuntua monimutkaisilta, mutta todellisuudessa perinteiset käsityötekniikat ovat melko yksinkertaisia. Aloituspakkauksen ohjeiden avulla opit perustekniikat ja saat helposti vietyä projektin alusta loppuun. Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi askartelija, voit helposti oppia uuden tekniikan aloituspakkauksiemme avulla.

 

RENTOUTTAVAT LUOVAT PUUHAT

Luovuuden ilo ei ole vain sinulle – monien DIY-pakkauksien ja aloittelijan askartelusettien avulla luot todellista laatuaikaa perheen kanssa. Sekä lapset että aikuiset voivat kokea rentouttavia hetkiä ja uppoutua käsillä tekemiseen erilaisten askartelupakkauksien avulla. Etenkin viikonloppuisin ja lomilla koko perhe voi kokoontua luoviin puuhiin saman pöydän ääreen. Kokeile DIY-pakkauksia seuraavalla lomalla. Joulun lähestyessä voitte leikata ja liimata perinteisiä joulukoristeita, pääsiäisenä voitte valmistaa pääsiäismunia, -pupuja ja -tipuja.

Tutustu DIY-pakkauksiin, joiden avulla voit tehdä koristeita suosituimpiin juhlapyhiin.

 

UNIIKIT DIY-PROJEKTIT

Mitä DIY oikeastaan tarkoittaa? Se kirjainlyhenne näkyy nykyään kaikkialla, erityisesti luovissa ympyröissä se on hyvin vakiintunut osaksi sanastoa. DIY on lyhenne englanninkielisestä ”do it yourself”-sanonnasta, mikä tarkoittaa suomeksi tee se itse. DIY-lyhennettä käytetään usein harrasteprojekteissa, jotka onnistuvat ilman ammattilaisen apua. Meille luoville ihmisille tuottaa suurta iloa tehdä kädentöitä, luoda jotakin alusta loppuun. Voit käyttää DIY-projekteissa valmistamiasi töitä kodin sisustamiseen ja antaa niitä lahjaksi – sillä mikään ei lämmitä mieltä niin kuin itse tehdyt lahjat.

"
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.