Yksilöllisiä koruja, joissa on kristalleja ja lasihelmiä

Yhdistele koruja mielesi mukaan – korurasiassasi on todennäköisesti koruja, joissa on sekä rocaille-siemenhelmiä että makeanvedenhelmiä.
Leikkisistä ja värikkäistä koruista löytyy myös kauniita jalokiviä ja kristalleja, siroja lasihelmiä ja käsintehtyjä savihelmiä, jotka ovat kaikki todella suosittuja tällä hetkellä. Korumme kuvastavat luonnettamme, eikä uusien lempikorujesi pitäisi olla liian täydellisiä. Yhdistele siis helmiä mielesi mukaan. Tältä sivulta löydät runsaasti ideoita koruihin, joita on helppo tehdä itse. Muista myös trendikkäät korusettimme, joissa on voimaa, energiaa, rauhaa ja harmoniaa symboloivia kristalleja.

Jewellery
Crystals
Kristalleja

Katso lisää >
Beads
Lasihelmet

Katso lisää >

Tee ainutlaatuisia helmiä ja riipuksia korusavesta

Korusettejä, joissa on oikeita kristalleja

Kristallit tuovat voimaa ja tasapainoa elämään. Settien mukana tulee pieni kortti, joka kertoo kristallien merkitykset.

Katso kaikki setit alta

Korusettejä, joissa on oikeita kristalleja

Kristallit tuovat voimaa ja tasapainoa elämään. Settien mukana tulee pieni kortti, joka kertoo kristallien merkitykset.

Tee ainutlaatuisia helmiä ja riipuksia korusavesta

Katso Creativity in a Box -uutuudet

Katso Creativity in a Box -uutuudet

Solmitut makrameekorut

Askartelusetti Mini Makramee Korvakorut

Katso lisää

Askartelusetti Mini Makramee Rannekoru

Katso lisää

Raikkaita ja värikkäitä koruja

Katso lisää

Solmitut makrameekorut

Raikkaita ja värikkäitä koruja

Katso lisää

Näytä kaikki koruhelmet

Katso lisää >

Tutustu kaikkiin koruaskartelutarvikkeisiin

Katso lisää >

Kaikki korutekniikat

Katso lisää >

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Luovaa korumuotoilua

Haluatko suunnitella omat korusi? Silloin olet oikeassa paikassa. Korusivullamme on täynnä tuotteita ja ideoita, jotka antavat sinulle paljon inspiraatiota seuraavaan koruprojektiisi. Löydä esimerkiksi uusin Creativity in a Box ja kokeile erilaisia koruprojekteja kaulakoruille, korvakoruille ja rannerenkuille. Saatat löytää aivan uuden suosikin korurasiaasi.

 

Suuri uusi korutrendi

Henkilökohtaiset korut ovat tulleet suureksi uudeksi korutrendiksi - ja se on valloittanut maailman. Nykyään ihmiset valitsevat yhä useammin luoda omat korunsa sen sijaan, että ostaisivat ne kaupasta. Jos seuraat sosiaalista mediaa kuten Instagramia, Pinterestiä ja TikTokia, olet varmasti huomannut saman trendin. Yhä useammat jakavat omat DIY-korunsa, jotka voivat inspiroida muita - kuten makeanveden helmistä valmistetut korut, aidot kristallikorut ja rautalangasta muotoillut korut. Tämä uusi trendi on saanut ihmiset omaksumaan luovuutensa ja luomaan koruja, jotka heijastavat heidän henkilökohtaista tyyliään. Haluatko sinäkin hypätä mukaan?

 

Helmeily

Helmet ovat edelleen hitti, ja voit käyttää sekä rocaihelmiä, lasihelmiä, makeanveden helmiä että kuviollisia helmiä. Sekoita rohkeasti erilaisia - suunnittele niin, että käytät suunnittelussa ja väreissä niitä, joista pidät eniten. Klassiset valkoiset helmet voivat antaa yksinkertaisen ja elegantin ilmeen, mutta voit hyvin yhdistää ne hauskojen figuurihelmien kanssa, jos haluat ilmeen olevan leikkisämpi. Myös ystävyysrannekkeet helmillä tai helmikaulakorut, joissa kirjoitat nimesi kirjainhelmillä, ovat erittäin suosittuja. Näin voit luoda ainutlaatuisia, värikkäitä helmkoruja - niin helmirannekoruja, helmikaulakoruja kuin helmikorvakoruja.

 

Kristallikorut

Oman korun tekeminen aidosta kristallista on tullut valtavan suosituksi - ja tähän on useita syitä hypätä mukaan. Kristallit tunnetaan luonnollisesta kauneudestaan ja ainutlaatuisista ominaisuuksistaan. Sanotaan, että kristalleilla on parantavia voimia ja ne antavat positiivista energiaa kuten rauhaa, tasapainoa ja voimaa. Tehdäksesi omia koruja aidosta kristallista sinulla on mahdollisuus valita juuri ne kivet, jotka puhuttelevat sinua eniten ja joihin tunnet yhteyden. Kokeile esimerkiksi tunnetumpia kristalleja kuten ruusukvartsia, tiikerinsilmää ja ametistia.

 

Rautalankakorut

Monet tekevät myös rautalankakoruja, joita muotoillaan koruntekijänlangasta. Tämä kasvava suosio johtuu useista ratkaisevista tekijöistä. Ensinnäkin koruntekijänlanka antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista luovuuttasi konkreettisella tavalla. Taivuttamalla lankaa erilaisiin muotoihin - kuten spiraaleihin tai silmukoihin - voit luoda korvakoruja ja kaulakoruja, jotka erottuvat ja heijastavat yksilöllistä tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Toiseksi koruntekijänlangan etuja ovat sen kestävyys ja joustavuus. Voit helposti muotoilla langan ja säätää sitä, jotta se sopii täydellisesti visioosi. Halutessasi voit tehdä rautalankakorujasi entistä elegantimmiksi lisäämällä pieniä makeanveden helmiä tai hienoja helmimäisiä vaha-helmiä.

 

Polymerisavikorut

Hienolla polymerisavella on helppo muotoilla viehättäviä korukoristeita - siksi kutsumme sitä myös korusaviksi. Sen pehmeä koostumus tekee siitä helppoa työstää, jopa aloittelijoille, ja mahdollisuudet ovat rajattomat. Kokeile esimerkiksi kukkia, geometrisia kuvioita tai jotain aivan muuta. Voit myös valita useista eri väreistä - joten jos haluat, voit luoda ainutlaatuisia sävyjä korvakoruillesi, kaulakoruillesi ja rannerenkuillesi. Ja älä unohda kestävyyttä! Kun korut ovat kovettuneet uunissa, ne ovat vahvoja ja kestäviä, joten voit nauttia niistä monien vuosien ajan.

 

Miksi valita Creativity in a Box?

Ostaessasi Creativity in a Box koruihin saat oman koruprojektisi, johon voit uppoutua. Siinä on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi oman korujen tekemisen. Kaikki tarvikkeet ja työkalut sisältyvät hintaan, mikä tekee prosessista erittäin helpon. Sinun ei tarvitse etsiä erilaisia koruosia tai helmiä - kaikki on nimittäin käden ulottuvilla.

 

Meditatiivinen koruntekoprosessi

Korujen tekeminen on toiminta, joka voi olla äärimmäisen rentouttavaa ja terapeuttista monin tavoin. Pienten helmien ja materiaalien kanssa työskentely vaatii usein tietynasteista keskittymistä ja huomiota. Tämä keskittyminen voi toimia jonkinlaisena mindfulnessina, jossa päästät irti arkipäivän huolista ja stressistä ja uppoudut sen sijaan luovaan prosessiin. Lisäksi korujen tekeminen on hauska ja merkityksellinen toiminta, joka voi antaa tunteen tarkoituksesta ja tyydytyksestä. Kun näet valmiin työsi tuloksen, tuntuu upealta luoda jotain kaunista ja ainutlaatuista omilla käsilläsi. Se lisää itsevarmuutta ja mielialaa, mikä puolestaan auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta.

 

Luo yhdessä koruhupia

Vaikka korujen valmistaminen nähdään usein luovana yksilötoimintana, se on myös mahtava yhteistoiminta, jonka voit jakaa perheen ja ystävien kanssa. Korujen tekeminen yhdessä muiden kanssa lisää iloa ja yhteenkuuluvuutta. Jos haluat, voit harkita yhteisen korupäivän suunnittelua niille, joita rakastat. Voit myös käyttää sitä erityistapahtumissa, kuten syntymäpäivillä tai tiimipäivillä työpaikalla. Se antaa mahdollisuuden oppia toisilta. Ehkä jollakulla on erityinen tekniikka solmujen sitomiseen tai ainutlaatuinen tapa yhdistää värejä. Jakamalla tietoa ja kokemuksia ryhmä voi parantua kokonaisuutena ja inspiroida toisiaan kokeilemaan uusia korumuotoiluja.

Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.