Yksilöllisiä koruja, joissa on kristalleja ja lasihelmiä

Yhdistele koruja mielesi mukaan – korurasiassasi on todennäköisesti koruja, joissa on sekä rocaille-siemenhelmiä että makeanvedenhelmiä.
Leikkisistä ja värikkäistä koruista löytyy myös kauniita jalokiviä ja kristalleja, siroja lasihelmiä ja käsintehtyjä savihelmiä, jotka ovat kaikki todella suosittuja tällä hetkellä. Korumme kuvastavat luonnettamme, eikä uusien lempikorujesi pitäisi olla liian täydellisiä. Yhdistele siis helmiä mielesi mukaan. Tältä sivulta löydät runsaasti ideoita koruihin, joita on helppo tehdä itse. Muista myös trendikkäät korusettimme, joissa on voimaa, energiaa, rauhaa ja harmoniaa symboloivia kristalleja.

Jewellery
Crystals
Kristalleja

Katso lisää >
Beads
Lasihelmet
Katso lisää >

Tee ainutlaatuisia helmiä ja riipuksia korusavesta

Korusettejä, joissa on oikeita kristalleja

Kristallit tuovat voimaa ja tasapainoa elämään. Settien mukana tulee pieni kortti, joka kertoo kristallien merkitykset.

Katso kaikki setit alta

Korusettejä, joissa on oikeita kristalleja

Ægte krystaller giver os styrke og balance i vores liv. Vores kits indeholder et lille kort, som fortæller om krystallernes betydning.

Tee ainutlaatuisia helmiä ja riipuksia korusavesta

Kristalleja ja lasihelmiä sisältävät setit

Kristalleja ja lasihelmiä sisältävät setit

Solmitut makrameekorut

Askartelusetti Mini Makramee Korvakorut

Katso lisää

Askartelusetti Mini Makramee Rannekoru

Katso lisää

Raikkaita ja värikkäitä koruja

Katso lisää

Solmitut makrameekorut

Raikkaita ja värikkäitä koruja

Katso lisää

Näytä kaikki koruhelmet

Katso lisää >

Tutustu kaikkiin koruaskartelutarvikkeisiin

Katso lisää >

Kaikki korutekniikat

Katso lisää >

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Korut kristalleilla ja helmillä

Personoitu koru on viimeisin korumuoti, ja niin nuoret kuin aikuisetkin rakastavat sitä. Korujen tulisi olla täynnä kristalleja, lasihelmiä ja makeanvedenhelmiä, ja niiden ulkonäön tulisi mieluiten olla leikkisä ja värikäs. Kaikki keskittyy oman persoonallisuuden ja ainutlaatuisuuden esittelyyn, minkä vuoksi kristallit ja jalokivet ovat tulleet poikkeuksellisen suosituiksi. Ne eivät ole vain kauniita; kristalleilla on myös symbolisia merkityksiä.

Jos olet intohimoisesti kiinnostunut tästä korumuodista, tämä sivu on täydellinen sinulle. Täältä löydät ideoita koruihin, jotka voit luoda itse, sekä helppoja askartelupakettit korut, jotka auttavat sinua tekemään personoituja kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja. Olemme myös koonneet parhaat tekniikkamme korujen valmistukseen, jotta voit kehittää taitojasi kotitekoisten korujen tekemisessä.

 

Helpot Askartelupakettit Korut

Oman korun tekeminen on tullut erittäin suosituksi, ja siksi olemme luoneet useita askartelupakettit korut, jotka tekevät kotitekoisten korujen tekemisestä helppoa kristalleilla ja helmillä. Jokainen koruntekokitti sisältää kaiken tarvittavan aloittamiseen, mukaan lukien langat, neulat, lukot ja tietysti aitoja kristalleja ja helmiä eri kokoja ja värejä. Ohjeet sisältyvät myös, joten vaikka olisit uusi koruntekijä, voit saada ohjausta prosessin läpi.

Jotta voisit syventää yhteyttäsi kristalleihin, jokainen setti sisältää pienen kortin, jossa voit lukea kristallien energioista ja merkityksistä. Opit, miten ametisti voi edistää sisäistä rauhaa tai miten ruusukvartsi symboloi rakkautta ja harmoniaa. Tämä kortti on opastuksesi ymmärtämään ja arvostamaan aitojen kristallien voimaa, joiden parissa työskentelet.

 

Merkitykselliset henkilökohtaiset korut

Aikana, jolloin ihmiset jatkuvasti etsivät merkitystä ja yhteyttä, korut ovat kehittyneet enemmän kuin vain muotilausunto. Nyt korujen tulisi olla henkisiä, ja korut kristalleilla ja helmillä ovat hitti niin muotilehdissä kuin Instagramissa.

 

Kristallit kuten ametisti, ruusukvartsi ja kristallikvartsi ovat suosituimpia valintoja koruihin. Sanotaan, että jokaisella kristallilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja energioita. Esimerkiksi ametisti tunnetaan sisäisen rauhan ja hengellisyyden edistämisestä, kun taas ruusukvartsi symboloi rakkautta ja sydämen avaamista. Kristallikvartsi puolestaan katsotaan yleiseksi parantajaksi, joka tuo tasapainoa ja selkeyttä.

Opettelemalla tuntemaan erilaisia kristalleja voit luoda koruja niiden kanssa. Näin voit käyttää niitä joka päivä ja hyötyä niiden erilaisista energioista. Tässä on muutamia suosittuja koruideoita, joissa voit käyttää kristalleja:

  • Korvikset aventuriinikristallilla, makean veden helmillä, rocaille-helmillä
  • Kaulakoru ja korvakorut hunajakalsiitilla
  • Rannekoru ja kaulakoru ruusukvartsilla, rocaille-helmillä ja makean veden helmillä
  • Korvakorut ja kaulakoru hunajakalsiitilla, kristallikvartsilla, tiikerinsilmällä

 

Helmet ja riipukset koruhartsissa

Koruhartsi, hienoa polymeerimassaa, on täydellinen niille, jotka haaveilevat hauskojen, ainutlaatuisten helmikorujen tekemisestä. Täällä voit leikkiä väreillä ja muodoilla omalla tavallasi. Kokeile luoda aaltoilevia korvakoruja tai suuria helmiä kaulakoruun. Mahdollisuuksia on monia, ja voit antaa luovuutesi juosta vapaana. Parasta tässä massassa on, että se on erittäin helppo työskennellä ja säilyttää kaikki pienet yksityiskohdat, jotka lisäät. Bonuksena voit sekoittaa värejä ja lisätä kauniita efektejä kuten marmoroitumista ja terrazzoa.

 

Sekoita ja sovita erilaisia helmiä

Jos haluat helmikorun, joka ilmaisee ainutlaatuista tyyliäsi, on helpointa tehdä se itse. Täällä voit vapaasti sekoittaa ja sovittaa erilaisia helmiä luodaksesi ilmaisun, joka sopii sinulle. On paljon helmiä valittavana, joissa on eri värejä, muotoja ja kokoja. Koruja varten suosittelemme erityisesti makean veden helmiä ja lasihelmiä.

Makean veden helmet ovat yksi suosituimmista koruhelmistämme, ja monet rakastavat käyttää niitä kaulakoruissa ja rannekoruissa, koska niillä on herkkä ja elegantti ilme. Voit helposti yhdistää ne lasihelmien kanssa, jotka ovat myös hitti koruissa. Pienet helmet tulevat monissa eri vaihtoehdoissa, joten voit leikkiä eri tyyleillä.

Korunteossa ei ole sääntöjä, joten älä pelkää tehdä virheitä. Valitse vain ne helmet, jotka pidät parhaina, ja sekoita rohkeasti eri värejä ja muotoja. Näin luot henkilökohtaisen helmikorun, joka ei muistuta kenenkään muun tekemää. Jos haluat korusta erityisen henkilökohtaisen, voit myös lisätä kristallin — jos haluat, voit lisätä useamman kuin yhden. Jos olet epävarma siitä, mitä kristalleja yhdistää helmiesi kanssa, voit lukea lisää alta.

 

Mitkä kristallit valitsen koruihini?

Valitessasi kristalleja koruihisi voit harkita, mistä pidät ja mitä kukin kristalli symboloi. Jokaisella kristallilla on oma merkityksensä ja energiansa — lue lisää kustakin kristallista täältä:

  • Ruusukvartsi: Tämä kristalli symboloi rakkautta ja harmoniaa, ja sen sanotaan auttavan emotionaalisen tasapainon saavuttamisessa.
  • Ametisti: Edistää rauhallisuutta ja hengellistä tietoisuutta, ja monet uskovat sen voivan auttaa stressin lievittämisessä.
  • Aventuriini: Sanotaan tuovan onnea ja iloa ja olevan rauhoittava vaikutus.
  • Tiikerinsilmä: Tämä on kultainenruskea kivi, joka usein symboloi voimaa, rohkeutta ja maadoittumista. Se antaa energiaa ja auttaa säilyttämään keskittymisen ja selkeyden.
  • Hunajakalsiitti: Kristallilla on lämmin, kultainen väri, ja sen uskotaan edistävän henkilökohtaista voimaa ja itsetuntemusta. Jotkut uskovat sen voivan lisätä energiatasoja ja tuoda positiivisen olon.
  • Kristallikvartsi: Läpinäkyvä kivi, joka edistää mentaalista selkeyttä ja keskittymistä.

 

Mikä kristalli sopii stressiin?

Jos etsit kristallia, joka auttaa lievittämään stressiä, ametisti voi olla hyvä valinta. Ametisti on violetti kvartsi ja tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan, jotka voivat edistää rentoutumista ja sisäistä rauhaa. Voit valita käyttää kristallia osana koruasi — esimerkiksi kaulakorussa, korvakoruissa tai rannekorussa. Voit vapaasti yhdistää kristallin eri helmien kanssa — kuten rocaille-helmet, makeanvedenhelmet tai lasihelmet — ja luoda kauniin näköisen korun, joka antaa sinulle hyvää energiaa sitä käyttäessäsi.

Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.