Värikästä pääsiäistä

Kevät tarkoittaa pääsiäistä ja pääsiäinen tarkoittaa monia perheen kanssa vietettyjä askarteluhetkiä. Peitä pöytä luovilla materiaaleilla, jotta niin lapset kuin aikuisetkin voivat muovailla värikkäitä pääsiäismunia, söpöjä pääsiäispupuja ja iloisia keltaisia tipuja. Jos olet yhtä hulluna kreppipaperikukkiin kuin mekin, voit luoda ainutlaatuisen kimpun, joka kestää vuosikausia. Älä unohda pääsiäispupun suloista pikkuovea. Milloinkohan se hiipii ulos ja piilottaa munia ympäri taloa tai jopa ulos? Täältä löydät monia askartelupakkauksia lapsille ja aikuisille sekä ideoita hauskaan pääsiäiseen koko perheelle.

Easter

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Sekä nuoret että vanhat rakastavat ihania pastellivärejä, ja uudet pääsiäisaskartelusettimme sopivat kaikenikäisille luovuuden ystäville.

Yllätä lapset pääsiäispupun ovella

Jos asiakkaasi pitävät tonttuovesta, he ihastuvat myös pääsiäispupun oveen. Piilota pieniä puisia pääsiäismunia ja anna lasten etsiä ne.

Tutustu luoviin setteihimme ja uutuuksiimme

Tutustu luoviin setteihimme ja uutuuksiimme

Luovat pääsiäismunat

luovia ja hauskoja leikkejä tuntikausiksi

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Näytä lisää pääsiäisideoita

Sulostuta pääsiäisen odotusta ja päästä luovuus valloilleen. Hae inspiraatiota kaikista pääsiäisideoistamme.

Näytä lisää pääsiäisideoita

Sulostuta pääsiäisen odotusta ja päästä luovuus valloilleen. Hae inspiraatiota kaikista pääsiäisideoistamme.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Värikäs pääsiäinen

Tee tästä vuoden pääsiäisestä kaikkein luovin. Tällä sivulla olemme koonneet kaiken, mikä tekee pääsiäisestä ekstrakivaa, kodikasta ja värikästä. Haluamme innostaa sinua luomaan hauskoja pääsiäisjuttuja koko perheen kanssa - sekä aikuisille että lapsille. Joten sukella pääsiäisen suurimpaan trendiin yhdessä, mukaan lukien kauniit pastellivärit, keltaiset höyhenet ja luovat munat kaikissa sävyissä.

 

Luovia pääsiäisaktiviteetteja lapsille ja aikuisille

Pääsiäinen on aikaa luovuudelle, hauskuudelle ja yhdessäololle - se on muistojen luomista lastesi kanssa. Tässä on joitakin mukavia pääsiäisaktiviteetteja, joita voit tehdä pääsiäislomalla:

 

•        Maalaa pääsiäismunia

Ota siveltimet esiin ja anna lasten maalata pääsiäismunia. He voivat käyttää eri värejä, kuvioita ja jopa yrittää luoda pieniä pääsiäishahmoja munille. Käytä klassisia kevätvärejä kuten keltaista ja vihreää - ja voit vapaasti koristella niitä ihastuttavilla pastellisävyillä. Sen jälkeen he voivat koristella maalatut munat tarroilla, glitterillä, paljeteilla tai tussilla.

 

•        Muotoile pääsiähahmoja

Käytä helppoa Silk Clayta ja Foam Clayta luodaksesi söpöjä pääsiähahmoja kuten pupuja, tipuja ja munia. Tämä on hauska tapa antaa lasten ilmaista mielikuvitustaan.

 

•        Muna-jahti

Järjestä pääsiäismuna-jahti puutarhassa tai sisätiloissa. Piilota pieniä suklaamunia tai värikkäitä pääsiäismunia ja anna lasten tutkia. Se luo jännitystä ja tarjoaa heille iloisen pääsiäiskokemuksen.

 

•        Tee kotitekoisia pääsiäiskoristeita

Kokeile tehdä omia pääsiäiskoristeita. Voit leikata omat pääsiäismotiivit pahvista, joita voit sitten koristella erilaisilla materiaaleilla, kuten paljeteilla, glitterillä ja helmillä.

 

Mitä luovia pääsiäiskoristeita voit tehdä?

Jos nautit omien pääsiäiskoristeiden tekemisestä, tutustu jännittäviin tee-se-itse- askartelusetti. Nämä askartelusetti sisältävät kaiken tarvitsemasi - materiaaleista yksinkertaisiin ohjeisiin, joten voit helposti luoda pääsiäistipuja, pääsiäispupuja ja pääsiäismunia. Olitpa sitten lapsi, teini-ikäinen tai aikuinen, meillä on paljon sarjoja niille, jotka rakastavat luovia pääsiäisaktiviteetteja. Katsotaanpa joitakin suosittuja pääsiäissarjojamme:

 

Askartelusetti Pääsiäishahmot

Luo söpöjä pääsiäishahmoja tällä sarjalla! Muovaus on aktiviteetti, jota monet lapset rakastavat - ja se on heille helppoa tehdä. He voivat esimerkiksi muotoilla söpöjä pääsiäispupuja, keltaisia tipuja tai muita hauskoja fantasiaolentoja.

 

Askartelusetti Mini Virkatut pääsiäismunat

Haluatko virkata pääsiäispäivinä? Tällä sarjalla saat kaiken tarvitsemasi virkataksesti omia pieniä pääsiäismuniasi. Tee ne ihanissa pääsiäisväreissä ja ripusta ne tuoreisiin keväthaaroihin puutarhasta.

 

Askartelusetti Kreppipaperikukat

Valmista kotiisi keväällä kauniita kreppipaperikukkia. Tämä sarja sisältää kaikki tarvittavat materiaalit värikkäiden kukkien luomiseen, jotka voivat koristaa pöytää pääsiäislounaalle.

 

Askartelusetti Mini Pörröpomppuiset pääsiäismunat

Luo söpöjä, pieniä pääsiäismunia pörröpompuloista, jotka ovat superpehmeitä ja värikkäitä. Ripusta ne oksiin tai käytä osana pääsiäiskoristelua.

 

Mini Askartelusetti Pörröpomppuiset pääsiäispoikaset

Pienet pörröpomppuiset tiput ovat superhauskoja tehdä - ja tulos on super söpö. Tee ne yhdessä lastesi kanssa ja ripusta ne sitten lastenhuoneeseen.

 

Mini Askartelusetti Marmoroidut pääsiäismunat Silk Clayssa

Luo marmoroidut pääsiäismunat Silk Claylla - täydellinen projekti lapsille pääsiäislomalla. Tämä sarja sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, ja valmiit pääsiäismunat sopivat täydellisesti lasten pääsiäiskoristeiksi.

 

Meillä on muita pääsiäissarjoja mainittujen lisäksi. Jos haluat nähdä ne kaikki, olemme koonneet ne juuri tänne.

 

Pieni ovi suurella taialla

Kuten haltian ovi, myös pääsiäispupun ovi on suloinen pääsiäisaktiviteetti lapsille. Askartelusetti Pääsiäispupun Ovi avulla pääsiäispupu voi helposti muuttaa luoksesi pääsiäisloman aikana. Sarja sisältää kaiken tarvittavan oman pienen oven rakentamiseen ja koristeluun.

Kuinka käyttää pääsiäispupun ovea:

 

  • Etsi täydellinen paikka: Valitse erityinen paikka pääsiäispupun ovelle. Se voi olla lapsen huoneessa, olohuoneessa - tai erityinen paikka kotona, missä perhe usein kokoontuu.

 

  • Koristele oven ympärille: Luo pieni pääsiäispuutarha tai minimaailma oven ympärille. Käytä tekokukkia, pieniä kiviä ja muita koriste-esineitä luomaan kodikas koti pääsiäispupulle.

 

  • Odota yllätyksiä: Pääsiäispupu rakastaa levittää iloa - joten lapset voivat odottaa pieniä yllätyksiä pääsiäispäivinä. Et koskaan tiedä, mitä pääsiäispupu on voinut jättää oven viereen. Se voisi olla minimunia, pieniä lappuja tai jopa jänisjälkiä.

 

  • Seuraa pääsiäispupun seikkailuja: Liitä lapset mukaan pääsiäisen hauskuuteen tekemällä asioita pääsiäispupun kanssa yhdessä. Voit kirjoittaa kirjeitä pääsiäispupulle tai jättää pieniä lahjoja, joita luulet hänen pitävän - kuten porkkanoita, itse tehtyjä pääsiäismunia, suklaamunia tai narsissin puutarhasta.

 

  • Luo pieniä pääsiäistarinoita: Pääsiäispupun ovi mahdollistaa myös mielikuvituksen käytön. Vanhemmat voivat kirjoittaa pieniä pääsiäistarinoita pääsiäispupun näkökulmasta, joita voit lukea ääneen lapsille pääsiäisloman aikana.

 

Kuka on pääsiäispupu?

Pääsiäispupu on kuin juhlallinen vieras, joka vierailee kotonaasi pääsiäisenä. Useissa maissa se on pitkäaikainen perinne - ja se esiintyy usein erilaisissa pääsiäiskertomuksissa. Pääsiäispupu tunnetaan siitä, että se piilottaa pieniä yllätyksiä, kuten värillisiä munia tai makeisia. Kuten joulupukki, pääsiäispupu on usein näkymätön - eivätkä monet lapset näe sitä, kun se leikkii pääsiäisjekkuja.

 

Miksi annamme pääsiäismunia?

Kauan sitten, kun kevät alkoi, ihmiset uskoivat, että munat symboloivat uutta elämää ja hedelmällisyyttä. Menneinä aikoina oli tarkoitus välttää munien syömistä paaston aikana, jolloin pidättäydyttiin tietyistä ruuista ennen pääsiäistä. Joten kun pääsiäinen koitti, heillä oli paljon munia, joita halusivat syödä.

Tehtävän tekemiseksi nautittavammaksi ihmiset päättivät koristella munat. He maalasivat ne kauniisiin väreihin ja loivat monimutkaisia kuvioita. Se ei ollut vain tehdä munat kauniimmiksi, vaan myös symboloida uutta elämää ja kevään iloa.

Ajan myötä ihmiset alkoivat piilottaa koristellut munat puutarhoihin. Lapset rakastivat niiden etsimistä, ja siitä kehittyi hauska toiminta, jota kutsumme pääsiäismunanmetsästykseksi.

Nykyään pääsiäismunat ovat olennainen osa pääsiäisjuhlia kaikkialla. Jotkut tekevät edelleen kauniita käsinmaalattuja munia, kun taas toiset suosivat herkullisia suklaamunia. Löydä paljon inspiraatiota luoviin pääsiäismuniisi juuri täältä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.