Tuo pohjoismainen joulu kotiisi

Ota tauko joulukuun kiireistä ja levitä joulun taianomaista iloa ihanalla Creativity in a Box -pakkauksellamme. Valmistaudu kotisi koristeluun kevyillä, pohjoismaisilla joulukoristeilla, joissa on kaunista paperia, huopaa ja itsekovettuvaa savea. Uppoudu askartelusettiemme pariin ja askartele itse pohjoismaisia joulukoristeita, jotka piristävät joulupöytää, luovat taikaa joulukuuseen tai aidoille puun oksille ripustettuina tuovat ripauksen luontoa sisätiloihin. Vaaleat, pohjoismaiset värit sopivat hienosti yhteen perinteisten jouluvärien, kuten punaisen ja vihreän kanssa, joten voit vapaasti sekoittaa kahta erilaista joulumaailmaa ja antaa joulutunnelman täyttää kotisi helpoilla askarteluseteillämme, jotka tuovat luovia hetkiä jouluun. Tutustu pakkauksiin alta. 

Päästä joulutunnelma valloilleen uppoutumalla luovuuteen

Created by you

Creativity in a Box

Tutustu lukuisiin lasten joulupakkauksiin

Katso lisää >

Tutustu koko joulumallistoomme

Katso lisää >

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Valkoinen Joulurauha

Viehättävä yksinkertaisuus ja kutsuva lämpö skandinaavisessa joulukoristelussa ovat lumonneet sydämet ympäri maailmaa. Siksi olemme koonneet monipuolisen valikoiman tuotteita ja ideoita omaksua tämä rakastettu joulutrendi. Olit sitten kiinnostunut omien kotitekoisten koristeiden tekemisestä käyttämällä helppokäyttöisiä askartelusettejämme tai etsimässä inspiraatiota pukeutuaksesi pohjoismaiseen joulutyyliin, löydät täältä runsaasti vaihtoehtoja. Pohjoismaisessa jouluperinteessä vähemmän on usein enemmän – kyse on yksinkertaisuuden ja rauhan edistämisestä, kodin kutsuvan ilmapiirin luomisesta ja hetkien arvostamisesta yhdessä rakkaiden kanssa. Sukella tarjontaamme tänään ja löydä suosikkisi nostamaan tämän vuoden juhlia uudelle tasolle."

 

Pohjoismainen joulukoristetrendit

Pohjoismainen joulukoristelu tunnetaan minimalistisesta ja ajattomasta tyylistään, ja sen suosion syitä on muitakin. Yksi ensisijaisista syistä on sen keskittyminen yksinkertaisuuteen ja aitouteen. Perinteisesti skandinaavinen muotoilu on tunnettu puhtaista linjoista, luonnonvärisistä ja yleisestä rauhallisesta tunnelmasta – jotain, mikä vetoaa moniin kiireisen joulukauden aikana. Tällä tavoin kyse ei ole loisteliaista koristeista tai ylivoimaisista lahjamääristä, vaan viihtyisän ja kutsuvan ilmapiirin luomisesta, jossa keskitytään yhteenkuuluvuuteen ja läsnäoloon. Skandinaavinen kulttuuri myös vaikuttaa merkittävästi siihen, miksi monet rakastavat tätä tyyliä. Mainettaan "hygge"-sanan avulla – tanskalainen sana kodikkuudelle, yhteenkuuluvuuden arvostamiselle, mukavuudelle ja ajan viettämiselle läheisten kanssa – Skandinavia on inspiroinut maailmanlaajuista liikettä kohti yksinkertaisempaa ja merkityksellisempää elämäntapaa. Skandinaavinen joulukoristelu toimii tämän filosofian jatkeena luomalla tilan, joka kannustaa hidastamaan ja nauttimaan pienistä hetkistä.

 

Rauha, uppoutuminen ja luovuus

Joulun lähestyessä ja vauhdin kiihtyessä saatat haluta hidastaa ja luoda kodikkaan tukikohdan kotiisi. Tässä tulevatkin kuvioihin skandinaaviset askartelusarjat joulukoristeita varten suosittuna ja palkitsevana toimintana – ja tässä on miksi. Suosittu joulutyyli kykenee ainutlaatuisella tavalla rauhoittamaan mielen ja vähentämään joulukauden stressiä ja kiirettä. Ajankohta, jota leimaa yltäkylläisyys ja hektiset valmistelut, on mukavaa saada jotain kevyttä ja yksinkertaista. Sen sijaan että hukkuisit täydellisen lahjan tai vaikuttavan koristeen metsästykseen, voit nauttia yksinkertaisten ilojen jakamisesta läheisten kanssa, maistellen lämmintä kaakaota takan ääressä – ja tekemällä kotitekoisia joulukoristeita. Oman joulukoristeen tekeminen on todellakin hyvä tapa hidastaa. Se on aikaasi olla luova, rentoutua ja nauttia prosessista.

 

Joulukoristelu vaaleissa sävyissä

Joulun ei tarvitse olla punainen ja vihreä ollakseen viihtyisä ja juhlava. Monet ihmiset ihastuvat kirkkaaseen, skandinaaviseen joulutyyliin. Se omaksuu neutraalit värit kuten valkoinen, harmaa, beige ja pehmeät pastellit. Tämä luo täydellisen taustan kauniille joulukoristeille, jotka sisältävät luonnonmateriaaleja kuten puuta, villaa, huopaa ja oksia. Ja olitpa sitten tekemässä tähtiä, sydämiä tai pieniä, herkkiä joulukuusia, vaaleat värit sopivat helposti erilaisiin koteihin – sekä moderneihin että perinteisempiin.

 

Joulukoristelu askartelusarjoilla

Askartelusettimme ovat helpoin ratkaisu, jos rakastat tehdä omia joulukoristeita. Jokainen setti tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan aloittamiseen. Sinun ei tarvitse juosta ympäriinsä etsimässä materiaaleja – kaikki on mukana laatikossa, säästäen sekä aikaa että vaivaa. Lisäksi askartelusarjamme sisältävät myös ohjeet tai videoita ohjaamaan sinua prosessin läpi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet aloittelija tai kaipaat inspiraatiota. Kokeile joulusettiä perheesi tai ystäviesi kanssa, jotta voit kokea monet edut. Valitse suosikkisi ja kokoontukaa pöydän ääreen luomaan kotitekoisia joulukoristeita. Se on todella helppoa – ja se on myös mukava tapa viettää aikaa yhdessä.

 

Minkälaisia pohjoismaisia joulukoristeita voin tehdä?

 

Huovatut joulukoristeet

Huovatut koristeet ovat fantastinen tapa lisätä kodikasta ja pohjoismaista tunnelmaa joulukoristeluihisi. Niiden yksinkertaisella ilmeellä ne sopivat täydellisesti kirkkaaseen ja minimalistiseen joulutyyliin. Voit esimerkiksi tehdä kauniita huovattuja joulusydämiä, jotka symboloivat rakkautta ja lämpöä joulun aikaan. Leikkaa sydämet eri kokoisiksi ja ripusta ne joulukuuseen tai ympäri kotiasi. Voit myös kirjailla tai lisätä pieniä yksityiskohtia antaaksesi niille henkilökohtaisen kosketuksen.

 

Origami-koristeet

Origami-joulukoristeet ovat luova ja hauska tapa lisätä henkilökohtainen ja ainutlaatuinen kosketus joulukoristeisiisi. Origamin, muinaisen japanilaisen paperitaiton, avulla voit luoda kauniita ja herkkiä koristeita, jotka ilahduttavat sekä itseäsi että vieraitasi koko joulukauden ajan.

Yksi suosituimmista origami-jouluhahmoista on tähtiä. Niitä voi taitella eri tavoin ja eri kokoisina, jolloin voit luoda kokonaisen tähtikuvion koristeluun. Ripusta ne ikkunaan tai joulukuuseen lisätäksesi ylimääräistä kimalletta joulukoristeisiisi. Kyyhkyset ovat myös suosittuja origamimaailmassa ja voivat symboloida rauhaa ja rakkautta joulun aikana. Taita omat kyyhkyset ja anna niiden lentää ympäri kotiasi kauniina ja rauhallisina koristeina.

Oman origami-koristeesi avulla voit luoda täysin ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tunnelman, joka tekee tästä joulukaudesta vieläkin muistorikkaamman. Joten taita ja anna luovuutesi virrata vapaasti – joulu odottaa kauniita origami-luomuksiasi.

 

Joulukoristeet valuhartsilla

Oman joulukoristeiden valmistaminen valuhartsilla on jännittävä tapa lisätä moderni ja elegantti kosketus kirkkaaseen, skandinaaviseen joulutyyliin. Valuhartsi on monipuolinen materiaali, joka kovettuu sileäksi ja kestäväksi pinnaksi, täydellinen kauniiden ja minimalististen joulukoristeiden luomiseen.

Suosittu valinta on valaa joulukuusia valuhartsiin. Näitä puita voi olla eri kokoisia ja muotoisia, ja niitä voi muokata ripauksella kimalletta tai hienolla värikerroksella, jotta ne sopivat sisustukseesi. Aseta ne hyllylle, keskipisteeksi joulupöydällesi tai jopa osaksi joulukuusesi koristeita, jotta perinteeseen saadaan moderni vivahteikas lisä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.