Paperiset koristeet luovat juhlatunnelmaa

Odotatko jo innolla kauniiden joulukoristeiden tekemistä? Kauniit pallot, punaiset joulusydämet, suloiset enkelit ja kauniit joulutähdet koristavat joulukuusta ja tuovat jouluiloa kotiisi. Mikään ei ole mukavampaa kuin jouluisten paperikoristeiden teko, sillä koko pöytä on täynnä kaunista paperia iloisissa joulun väreissä. Voit käyttää luovia pakettejamme, jotka on täytetty kauniilla papereilla ja kaikella muulla, mitä tarvitset joulukoristeiden käärimiseen, tai voit ostaa uusia, suuria joulupaketteja, joissa on materiaaleja tämän vuodenajan kauneimpien koristeiden tekemiseen.

Tuo jouluiloa kotiisi ihanilla joulutähdillä, kauniilla koristeilla ja suloisilla enkeleillä.

Paperista on helppo tehdä perinteisiä joulukoristeita

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme, joista voit tehdä paperisia joulukoristeita

Paljon ideoita


Love making classic paper Christmas decorations? Be inspired by our many ideas and look forward to cosy moments with Christmas paper, scissors and glue.

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Joulukoristeiden iloa

Jouluna on kyse punaisista sydämistä, klassisista paperitötteröistä ja pitkistä köynnöksistä kirkkaissa kauden väreissä. Itse tehdyt paperikoristeet ovat ikuinen klassikko, jonka voit palata vuosi toisensa jälkeen – ja tehdä niistä helposti kaiken itse. Pakkaaminen on helpompaa kuin luuletkaan. Kokeile esimerkiksi paperiliittimiämme, niin saat kaiken tarvittavan juhlavan tunnelman luomiseen, kuten askartelupaperista valmistettuja joulukoristeita – mukaan lukien materiaalit, mallit ja inspiraatio. Tai kokeile mallistomme luovaa yhdistelmää – se on täynnä paperia eri väreissä ja kuoseissa – ja käytä valikoimastamme inspiraationa saatavia valokuvia. Riippumatta siitä, minkä pakkauksen valitset, saat varmasti paljon joulukoristeita – sekä ripustettavaksi puuhun että ikkunalaudalle koristeltaviksi. Löydät eri pakettimme täältä.

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, vieraile joulumaailmassamme, josta löydät paljon vinkkejä paperista valmistettuihin joulukoristeisiin.

 

Inspiraatiota joulukoristeisiin

Paperia on erittäin helppo työstää – sen voi leikata, liimata ja taittaa kokoon – ja sitä voi valmistaa useissa eri väreissä ja kuoseissa. Siksi paperi on myös suosituin materiaali joulukoristeiden tekemiseen.

Tiesitkö esimerkiksi, että voit tehdä joulukoristeita crêpe-paperista? Crêpe-paperi on suuri hitti kaikkialla, ja sen käyttö on uskomattoman joustavaa. Voit tehdä esimerkiksi suloisen misteliton - puhumattakaan upeasta adventtikranssista, joka on valmistettu crêpe-paperista. Molemmat niistä ovat upeita joulukoristeita – voit laittaa misteliton oviaukkoon, jolloin joulukranssi voi roikkua juhlapöydän yläpuolella. Kun joulu on ohi, voit säilyttää niitä seuraavaan jouluun saakka.

Haluaisitko mieluummin tehdä joulukoristeita, jotka eivät vaadi liikaa vaivaa? Paperiset joulukynttilät sopivat täydellisesti juhlaan. Ota paperi esiin ja leikkaa siitä kaksi samanlaista palaa kummastakin muodosta ja väristä. Liimaa ne sitten yhteen tarra-alustalla kullanvärisen langan ympärille, niin saat luotua kaikkein kauneimmat kynttilät joulukuuseen tai ikkunalaudalle. Lisää lopuksi hieman kimalleliimaa, niin saat himmeässä valossa hohtavia joulukynttilöitä.

Emme tietenkään ole unohtaneet kaikkia ajattomia joulukoristeita, jotka ovat klassikoita joulukuuseen ripustettaviksi – sydämiä, tötteröitä, tähtiä ja paperirumpuja. Olemme koonneet joitakin suosikkeja, jotta voit inspiroitua testatuista klassikoista – kokeile:

Tämänkaltaiset kotitekoiset joulukoristeet luovat kodikkaan joulupukin tunnelman – joten niitä tarvitaan vain paljon. Voit noudattaa ideoitamme tarkasti ja valita klassiset jouluvärit – mutta voit kokeilla myös raikkaita nykyaikaisia sävyjä ja mielikuvituksellisia ilmeitä. Valitse tyyli, josta pidät eniten, ja tee joulukoristeistasi taianomaisia. 

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, vieraile myös joulumaailmassamme, jossa on koottu yhteen kaikki joulukoristeideamme. 

 

Tee joulukoristeita koko perheelle

Joulu on aika kokoontua yhteen ison pöydän ääreen tekemään pitkiä joulukoristeita, joissa on paperikoristeita – se on sekä hauskaa että mukavaa ja lapset tykkäävät osallistua. Lapset voivat tehdä esimerkiksi pitkiä köynnöksiä ja sieviä enkelejä, joissa on siivet. Aikuiset punovat joulusydämiä ja taittavat joulutähdet paperinauhoilla. Ennen kuin huomaatkaan, sinulla on laaja valikoima joulukoristeita joulukuuseen, juhlapöytään ja lastenhuoneeseen. Mutta ennen kuin aloitat leikkaamisen, voit luoda oikean tunnelman – sytytä kynttilät ja laita joulumusiikki soimaan – ja valmistaudu mukavaan jouluaskartelupäivään kotona.  

Kotona tehtyjen joulukoristeiden kategoriasta saat runsaasti inspiraatiota jouluaskarteluun.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.