Odota joulua ikioman tontun kanssa

Onko sinulla ilkikurinen kotitonttu, joka muuttaa teille joulukuussa? Tonttuovella ja sen (mahdollisesti näkymättömällä) tontulla voit kertoa tarinoita perheen pienimmille koko joulukuun ajan ja luoda kotoisan tonttumaiseman oven ympärille. Uusi Deluxe-tonttuovipakkaus sisältää paljon suloisia tonttupuuhaa. Voit myös ostaa minipakettejamme, jotka sisältävät yhden yksinkertaisen ja hauskan puuhan, tai etsiä lisää tonttumaisia ideoita verkkosivustoltamme.
Lähtölaskenta jouluun tekee lasten odotuksesta ihanaa. Tontulla on paljon hauskaa ja söpöä puuhaa ja metkuja puuhasteltavaksi – pyykkien ripustamisesta lumiukon rakentamiseen ja oman kuvan maalaamiseen. Yhtäkkiä, yhdessä yössä tonttu voi saada puutarhan, jossa on kottikärryt, puutarhatuoli, sieniä ja kuusia - tai ehkäpä huussi tai uusi kuisti.

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Lapset rakastavat tonttuovea ja tontun hauskaa ja hassua joulumaailmaa. Saatavilla on nyt entistä enemmän paketteja, jotka tekevät joulun odotuksesta hauskempaa. Mitäköhän kepposia tonttu keksii tänään?

Lapset rakastavat tonttuovea ja tontun hauskaa ja hassua joulumaailmaa. Saatavilla on nyt entistä enemmän paketteja, jotka tekevät joulun odotuksesta hauskempaa. Mitäköhän kepposia tonttu keksii tänään?

Etsitkö inspiraatiota?

Etsitkö inspiraatiota?

Tutustu askartelupaketteihimme

Pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan: kaikki tuotteet, oppaat, videot ja paljon muuta.

Pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan: kaikki tuotteet, oppaat, videot ja paljon muuta.

Näytä kaikki tonttuovituotteet

Paljon ideoita

Sulostuta joulunodotusta joulutonttujen metkuilla. Hae inspiraatiota tonttuovi-ideoistamme.

Paljon ideoita

Sulostuta joulunodotusta joulutonttujen metkuilla. Hae inspiraatiota tonttuovi-ideoistamme.

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Joulutonttu muuttaa

Keijun ovella saat vierailun suloisimmalta, mukavimmalta ja röyhkeimmältä jouluvieraalta – joulutontulta. Se ei ole ainoastaan viihdyttävää koko perheelle – se on myös täynnä askartelumahdollisuuksia. Kun ovi on asennettu, voit luoda oman pienen jouluisen ihmemaan – täydennä se pienillä joulukuusilla, joulupostilla ja joululahjoilla. Voit jatkaa tavaroiden lisäämistä, jotta lapset voivat seurata ihmemaan kasvua.Keiju voi esimerkiksi tehdä suloisia pieniä keijutöitä – se voi leipoa, pestä pyykkiä tai rakentaa lumiukon. Todellinen joulutonttu voi kuitenkin olla myös ilkikurinen ja tykkää keppostella kotonaan. Esimerkiksi esineet voivat kadota, maito voi muuttua siniseksi ja pikkuleivät voidaan syödä salaperäisesti. Keijun liikkuessa sisään voi tapahtua mitä tahansa.

Jos kokeilet keijuoveamme, voit myös kokea keijun hauskanpidon kotonasi. Askartelusarjamme sisältää kaiken tarvittavan materiaaleista ohjeisiin ja inspiraatioon. Sen jälkeen voit täydentää niitä miniaskartelupakkauksillamme, jotka ovat täynnä pieniä keijuaktiviteetteja. Ne tekevät joulun lähtölaskennasta erityisen mukavaa. Lue lisää alta.

 

Lähtölaskenta jouluun

Joulukuussa joulukiihdytys voi tuntua pitkältä - varsinkin perheen pienimmille. Onneksi voit tehdä siitä hieman helpompaa monilla keijuilla. Eräänä päivänä keiju saattaa rakentaa köysitikkaat, kun taas toisena päivänä se saattaa leipoa  joulukakkuja. Yhtäkkiä lapset eivät malta odottaa sängystä nousemista aamulla - ja ottaa selvää, mitä keiju on puuhannut nukkuessaan. Tonttujen päivittäiset aktiviteetit ja harmiton ilkimys antavat lapsille täydellisen lähtölaskennan jouluun - ja vangitsevat heidän kiinnostuksensa joulukalenteriin ja adventtikynttilään.

Jos kaipaat inspiraatiota pienen keijun puuhiin, kokeile Mini Craft Kits -askartelupakkauksiamme. Jokaisessa pakkauksessa on kaikki tarvittava – mukaan lukien tuotteet, ohjeet ja videot. Voit esimerkiksi saada itsesi näyttämään:

Voit myös etsiä tonttuehdotuksia verkkosivuiltamme – olemme koonneet monia erilaisia ideoita luovaan universumiimme. Löydä mieleisesi ideat ja aloita lähtölaskenta.

 

Mukava perinne lapsille

Erityisesti lapset rakastavat tonttujen vierailua joulukuussa – se edistää mielikuvituksen käyttöä ja empatiaa sekä tekee joulusta entistä viihtyisämmän. Keijun oven edessä voi istua ja kertoa suloisia joulutarinoita ilkikurisesta olennosta ja sen lumoavasta maailmasta – tai voit valmistaa riisivanukasta ja jättää pienen kulhon keijulle. Keiju saattaa jopa jättää pienen lahjan, jos lapset ovat olleet erityisen suloisia. Tällaiset pienet puuhat ovat hauskoja perheen pienimmille, jotka tietävät, että heistä saattaa tulla vuosittainen jouluperinne, jota teette yhdessä.

 

Inspiraatiota keijujen ilkikurisiin

Muinaisen täijun mukaan keiju on yliluonnollisuus, joka tunnetaan maagisista voimistaan – esimerkiksi kyvystään ennustaa tämän vuoden sadonkorjuuta. Nykyisin keiju yhdistetään enemmän hauskuuteen, vaikeuksiin ja vaarattomaan irtaimeen. Joulua edeltävät päivät täyttyvät nopeasti yhdeltä taivaalliselta ilkikuriselta – koska lapset haluavat nähdä, mitä keiju on keksinyt. Jos kaipaat inspiraatiota, olemme koonneet sinulle muutamia harmittomia ja hauskoja keijujen ilkeitä ideoita:

  • Keiju on leikkinyt vessapaperilla: Kiinnitä talousesineet vessapaperirullaan, kuten TV-kaukosäädin, lelut tai jalkineet.
  • Keiju on vaihtanut lamput: Vaihda lastenhuoneen lamput punaisiin ja vihreisiin lamppuihin, niin saat huoneeseen väriä joulunajan juhliin.
  • Keiju on värittänyt maidonsinisen: Pirskottele maitoon sinistä elintarvikeväriä ja yllätä lapset aamiaispöydässä.
  • Keiju on ollut jauhoissa: Ripottele jauhoja pöydälle tai lattialle ja tee pieniä keijukuvioita pienen nuken tai nallekarhun lelukengällä.

Toivomme, että nämä keijujen ilkimysideat ovat antaneet sinulle inspiraatiota – ja auttaneet sinua keksimään omia ilkikurisia aktiviteettejasi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.