Luovan kauheaa halloween-tunnelmaa

Kokoa perhe kattaukseen ja luo kammottavia halloween-koristeita vuoden hauskimpaan juhlaan. Luovat halloween-pakettimme ovat hauskoja ja sopivat kaikenikäisille. Maxi-askartelupakettimme sopivat tuntikausiksi pelottavalle luovuudelle. Muista myös Mini askartelusetit perheen pienimmille. Lapset ihastuvat myös uuteen halloween-oveemme – kukahan piileksii sen takana...

Halloween

Creativity in a Box ja halloween-tuotteet

Tee pelottavia halloween-koristeita pakkauksen avulla

Askartelusetti Maxi Koristelu

Askartelusetti Koristelu

Haluatko nähdä lisää halloween-tuotteita?

Haluatko nähdä lisää halloween-tuotteita?

Katso uusimmat halloween-ideamme

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Halloween kauhulla, jännityksellä ja askartelulla

Tervetuloa suureen halloween-maailmaamme, joka on täynnä luovuutta ja kauhua lapsille. Täältä löydät kaiken suositun syysjuhlan tarpeisiin - sekä helppokäyttöisiä askartelusettejä eri kokoisina ja pelottavia ideoita juhlavan halloween-koristelun toteuttamiseen. Tutustu koko valikoimaan ja löydä uudet suosikkisi. Vaihtoehtoja on runsaasti valittavana. Tee tuttuja halloween-hahmoja, joista lapset pitävät - kuten lepakot, kummitukset, kurpitsat, luurangot - tai rakenna kummitustalo, joka on täynnä hämähäkkejä ja hämähäkinverkkoja. Kaikki on pelottavan hauskaa ja voidaan käyttää koristeina koko lokakuun ajan.

 

Halloween-toimintaa lapsille

Halloweenista on tullut suosittu tapahtuma perheille, ja monet käyttävät tätä hauskaa juhlaa tilaisuutena olla luovia yhdessä. Tässä yhteydessä olemme koonneet paljon inspiraatiota kotitekoisiin koristeisiin, joita voit tehdä yhdessä lasten kanssa. Jatka lukemista saadaksesi paljon ideoita:

 

Pelottavat hämähäkit

Hämähäkit symboloivat usein kauhua ja mystiikkaa, joten ne sopivat täydellisesti halloween-koristeiksi kotiin. Käytä mielikuvitustasi ja tee omat hämähäkit erilaisista materiaaleista askartelulaatikostasi. Jos lapset haluavat, he voivat suunnitella oman uniikin hämähäkin. Ehkä siitä tulee söpö, hullu tai pelottava? Toiminta on erinomainen tapa vahvistaa lasten kieltä. Keskustele kahdeksanjalkaisten ystävien kanssa - missä ne asuvat ja mitä ne syövät. Kokeile myös Mini Askartelusetti, jossa lapset voivat tehdä halloween-hämähäkin Silk Clay®, Foam Clay® -materiaaleista ja pitkistä, pehmeistä putkista.

 

Itsevalaisevat kummitukset

Kummitukset ovat yksi ikonisimmista halloween-hahmoista. Ne edustavat tuntematonta ja yliluonnollista - ja ovat jollain tavalla mystisesti tulleet osaksi ihmisten halloween-perinnettä, sekä koristeena että pukeutumisessa. Monilla lapsilla on luonnollinen pelko kummituksista ja tuntemattomasta. Mutta tekemällä omia kummituksiaan he saavat mahdollisuuden ymmärtää, että tuntematon ei aina tarvitse olla pelottavaa. Jos sinulla on lapsia, he voivat helposti tehdä omia uniikkeja kummituksiaan. Tee ne esimerkiksi valkoisesta kartongista, kipsikankaasta tai putkihelmistä. Mahdollisuuksia on monia, ja jos halutaan tehdä se vielä helpommaksi, voimme kokeilla Mini Askartelusetti. Siinä lapset voivat muovailla pieniä, itsevalaisevia kummituksia Silk Clay® ja Foam Clay® -materiaaleista. Valmiit kummitukset loistavat pimeässä ja niitä voidaan käyttää hauskaan koristeena lastenhuoneessa. Katso tämä söpö halloween-idea täältä.

 

Lentävät lepakot

Halloween on aika, jolloin luonnollisen ja yliluonnollisen rajat näyttävät sulautuvan yhteen, eikä mikään edusta tätä mystiikkaa paremmin kuin lepakot. Nämä kiehtovat otukset, jotka usein liitetään pimeyteen ja yövaltakuntaan, lisäävät ylimääräisen annoksen jännitystä mihin tahansa halloween-koristeluun. Jos sinulla on lapsia, jotka rakastavat halloweenia, he rakastavat myös omien lepakoiden tekemistä. Kokeile erilaisia materiaaleja, kuten mustaa kartonkia, huopaa tai paperia - ja ripusta valmiit lepakot kattoon niin, että ne näyttävät leijuvan ilmassa. Jos haluat myös lepakot ikkunalaudalle tai hyllylle, lapset voivat tehdä omiaan Silk Clay® ja Foam Clay® -materiaaleista. Hahmot ovat pelottavan hyviä - löydä idea täältä.

 

Kalisuttavat luurangot

Halloween on vuoden aika, jolloin avataan ovet kammottavalle, mystiselle ja pelottavalle. Luurangot ovat siksi luonnollinen osa juhlallisuuksia. Ne edustavat kauhua ja kuolemaa - ja niitä voi tehdä monia erilaisia versioita. Kokeile esimerkiksi söpöä paperiluurankoa, jonka lapset aina 5-vuotiaista ylöspäin voivat tehdä. Tarvitset vain Mini Askartelusetti. Se sisältää sekä materiaalit että ohjeet - helpommaksi ei voi tulla.

 

Kurpitsa eri muodoissa

Joka syksy alkaa kurpitsan sadonkorjuu, ja tähän aikaan ihmiset alkavat suunnitella halloween-koristeitaan. Kurpitsan veistäminen on tullut perinteeksi, jossa perheet kokoontuvat ilmaisemaan luovuuttaan. Lapset ja a

 

ikuiset rakastavat veistosprosessia, ja monet käyttävät useita tunteja luodakseen pelottavia kasvoja ja mielikuvituksellisia hahmoja. Jos unelmoit helpommasta kurpitsaprojektista, voit kokeilla Silk Clay®:n ja chenillen pieniä kurpitsia. Tämä projekti sopii täydellisesti perheen pienimmille. Niitä on helppo muotoilla, ja lapset rakastavat käyttää niitä halloweenkoristeena huoneessaan. Katso tämä helppo kurpitsaideo täältä.

 

Itse tehty halloween-talo

Luo taianomaista kauhua oman halloween-talon avulla pahvista. Tämä luova projekti on hauska aktiviteetti koko perheelle. Rakenna talo pahvista ja koristele se hauskoilla yksityiskohdilla, joita lapset voivat piirtää tussilla. Lisää myös hämähäkinverkkoja ja hämähäkkejä, ja luo täydellinen kauhutunnelma. Kun halloween-talo on valmis, voit sijoittaa sen pelottavana koristeena ruokapöydälle, ikkunalaudalle tai lastenhuoneeseen. Jos tarvitset inspiraatiota, voit löytää luovimman halloween-taloidean.

 

Askartelusettejä halloween-koristeisiin

Oletko vanhempi, joka haluaa tehdä halloween-elämyksestä erityisen hauskan lapsillesi? Silloin askartelusetit ovat oikea valinta! Settimme ovat täydellinen ratkaisu kiireisille perheille, jotka haluavat luoda hauskaa ja luovaa halloween-koristetta ilman vaivaa materiaalien etsimisestä tai monimutkaisten suunnitelmien miettimisestä. Askarteluseteillä saat helpon ja kätevän paketin, joka sisältää kaiken tarvittavan uhanalaisten koristeiden tekemiseen lasten kanssa. Mukana tulevat yksinkertaiset ohjeet tekevät seuraamisesta leikkiä, ja aktiviteetit on sovitettu eri-ikäisille ja taitotasoille.

Joten miksi harkita askartelusettejä? Koska se ei ole vain kätevä ratkaisu, vaan myös tapa luoda yhteisiä muistoja ja vahvistaa perheen siteitä. Tee Halloweenista luova ja hauska kokemus koko perheelle näillä yksinkertaisilla ja viihdyttävillä halloween-sarjoilla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.