Luovaa kesäpuuhaa aikuisille

Kesäloma merkitsee hemmottelua, laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa sekä uppoutumista projekteihin, joita emme muutoin ehdi tekemään. Jos etsit luovaa inspiraatiota kesälomalle, meillä on paljon jännittäviä askartelusettejä, joista voit nauttia yksin tai läheistesi kanssa – säästä tai kesäsuunnitelmistasi riippumatta. Ota askartelusetti mukaan aurinkoiselle rannalle, hotellilomalle, asuntovaunuun, aurinkovarjon alle puutarhaan tai pakkaa se laukkuusi lomamatkalle – tai ota luovat settimme esiin, kun kesämökillä alkaa sataa. Settimme sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet, joten luvassa on ansaittu tauko arjesta ja jännittävä uusi harrastus. Askarteluun uppoutuminen tarjoaa iloa, positiivisen haasteen aivoille, paljon ihanaa omaa aikaa tai laatuaikaa rakkaiden kanssa. Tutustu kaikkiin jännittäviin askartelusetteihimme tällä sivulla, josta löydät luovaa puuhaa sisätiloihin ja runsaasti inspiraatiota askarteluun ja muihin luoviin projekteihin, jotta voit helposti päästää luovuutesi valloilleen yksin tai perheen ja ystävien kanssa. 

Luovaa puuhaa kesäksi

Katso lisää puuhaa kesäksi

Persoonalliset korut

Aitoja kristalleja ja kauniita, värikkäitä lasihelmiä >

Muovailu ja valaminen

Orgaanisia muotoja ja tämän hetken kuumimpia väritrendejä >

Luovia leikkejä langoilla

Trendikkäät langat ja hauskat tekniikat >

Paljon luovia ideoita kesään

Uusimmat trendit

Etsitkö uutta luovaa inspiraatiota? Olemme koonneet sinulle kaikenlaisia trendikkäitä ideoita.

Uusimmat trendit

Etsitkö uutta luovaa inspiraatiota? Olemme koonneet sinulle kaikenlaisia trendikkäitä ideoita.

Kesäluova aikuisille

Et tiedä, mitä tekisit kesälomallasi? Katso tästä. Kun loma osuu heinä- ja elokuulle, sinulla on paljon aikaa olla luova. Siksi olemme koonneet parhaat kesäaktiviteetit luoville aikuisille. Voit virkata, valaa omaa kotidekoraatiota - tai tehdä kauniita koruja helmistä. Ainoa mitä tarvitset, on Askartelusetti. Meillä on monia erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita - ja ne ovat erittäin helppoja ottaa mukaan matkalle. Ota ne mukaasi esimerkiksi kesämökille, autolomalle tai hotelliin. Riippumatta siitä, mitä lomasuunnitelmasi ovat, voit silti olla luova.

 

Sisäaktiviteetit kesälomalle

Kesäsää on tunnetusti arvaamaton. Aurinko paistaa yhtenä hetkenä - ja seuraavana hetkenä sataa. Siksi on hyvä idea suunnitella aktiviteetteja, jotka voi tehdä myös sisätiloissa. Jos rakastat olla luova, onneksi on paljon mahdollisuuksia - katso vaikka tästä:

 

Tee omia koruja

Kun sade ropisee ulkona, itse tehtyjen korujen tekeminen on mukava tapa olla luova. Värikkäät helmekorut ovat tämän kesän suuri hitti - joten on loogista käyttää kesäkuukaudet luomaan kaulakoruja, korvakoruja ja rannekoruja kaikissa sateenkaaren väreissä. Se saattaa kuulostaa vaikealta, mutta korujen tekeminen on itse asiassa helpompaa kuin luulet. Voit ostaa helmiä ja korulukkoja erikseen, mutta helpoin ratkaisu on käyttää korusettejamme. Niissä tulevat mukana sekä materiaalit että ohjeet. Katso kaikki koruideamme täältä.

 

Luo kauniita kesäkukkia silkkipaperista

Silkkipaperikukat - tai paperikukat - ovat erityisen suosittuja kesä-, heinä- ja elokuussa. Ne tuovat paljon värejä sisustukseen, ja toisin kuin tuoreet kukat, ne säilyvät vuodesta toiseen. Jos haluat, voit helposti tehdä omia iki-ihania kukkia. Se on rentouttava aktiviteetti, jonka voit tehdä joko kesämökillä tai kotona, kun sää on huono. Voit todella uppoutua prosessiin, ja sen jälkeen voit järjestää valmiit kukat kauniiseen, värikkääseen kukkakimppuun. Kokeile esimerkiksi tehdä kauniita kesäkukkia kuten ruusuja, liljoja, cosmosia ja unikoita. Katso kaikki silkkipaperikukkamme täältäv - tai valitse jokin Askartelusettien, joissa tulevat sekä materiaalit että ohjeet mukana.

 

Tee oma kodin sisustus

Jos sinulla on paljon omaa aikaa kesälomalla, voit hemmotella itseäsi uudella, upealla kodinsisustuksella. Voit ostaa suurimman osan kaupoista, mutta voit myös valaa omia esineitäsi hartsista. Se on hauskaa, luovaa - ja valuprosessi on helpompaa kuin luulet. Voit nopeasti tehdä kauniita asioita kotiisi, kuten upeita kynttilänjalkoja ja hienoja tarjottimia. Jos haluat työskennellä itsekovettuvan saven kanssa, voit myös luoda kauniita alustoja koruille ja pikkutavaroille. Riippumatta siitä, mitä valitset, molemmat aktiviteetit kutsuvat sekä rauhaan että uppoutumiseen - monet kokevat myös stressiä lievittävän vaikutuksen. Siksi muotoilu ja valaminen ovat täydellisiä loma-aktiviteetteja. Jos kesäsää on harmaa, se voi olla mukava sisäaktiviteetti kesämökissä.

 

Luo paperitaidetta seinälle

Jos yrität vähentää näyttöaikaa lomalla, paperitaide voi olla juuri oikea ratkaisu. Kun leikkaat, leikkaat ja taitat paperia, se vaatii täyden uppoutumisen. Paperitaide on siksi erittäin hyvä aktiviteetti, jos haluat luovaa hemmottelua itsellesi. Kun olet valmis, sinulla on kauniita taideteoksia seinälle. Käytä niitä katseenvangitsijoina tauluseinällä - tai sisustuksessa kesämökillä.

 

Rentouttava käsityö

Kesäloma on aivan nurkan takana, ja jos etsit mukavaa ja rentouttavaa tapaa viettää aikaasi, käsityö on täydellinen valinta. Jos olet koukussa virkkaukseen tai neulontaan, voit käyttää kesäkuukaudet näiden jännittävien projektien tutkimiseen:

 

Virkkaa oma baskeri

Baskeri on ehdoton kesähattu. Se on trendikäs, mukava ja sopii moniin kesäisiin asuihin. Joten jos haluat, voit virkata oman baskerisi paksusta langasta. Ainoa mitä tarvitset, on Askartelusetti virkkaukseen. Siinä saat kaikki tarvittavat materiaalit - ja kun olet valmis, sinulla on täydellinen hattu rantaretkiin, festivaaleille ja shoppailumatkoille.

 

Tee oma rantakassi solmeilemalla

Oletko kyllästynyt käyttämään samaa vanhaa rantakassia? Miksi et tekisi omaa. Solmeilutekniikan, makrameen, avulla voit luoda tyylikkään ja kestävän rantakassin, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi. Täytä se aurinkolaseilla, aurinkovoiteella ja herkullisilla välipaloilla ja ota se mukaasi kesän lukuisille rantaretkille.

 

Hieno kirjailu pussukkaan

Jos olet enemmän kirjailun ystävä, voit piristää yksinkertaisen pussukan hienoilla yksityiskohdilla. Kirjailkaa pieniä perhosia ja luo ainutlaatuinen laukku, joka sopii erinomaisesti kesän juhliin. Samalla kirjailu on rauhallinen aktiviteetti, jota voit nauttia varjossa terassilla.

 

Helppo lomahuvitus Askartelusettien avulla

Oletko koskaan halunnut tuoda oman luovan hauskuuden lomalle? Askartelusettien avulla se on nyt erittäin helppoa! Olitpa sitten kotona, kesämökillä tai jännittävällä ulkomaanmatkalla, voit luoda omia pieniä mestariteoksiasi. Katsotaanpa, miksi Askartelusettit ovat niin upeita lomalla:

 

Helppo ottaa mukaan

Askartelusettit voi helposti pakata matkalaukkuun tai laukkuun. Ne eivät vie paljon tilaa, joten voit ottaa ne mukaasi minne tahansa. Joten olitpa sitten hotellihuoneessa tai nautit kesämökkilomasta, on aina tilaa hauskuudelle ja luovuudelle.

 

Mahdollisuuksien moninaisuus

Askartelusettejä on kaiken kokoisia ja muotoisia. Voit valita korujen, virkkauksen, kirjailun tai jopa oman kodin sisustuksen tekemisen. On jotain jokaiseen makuun, ja voit aina löytää jotain, joka sopii omiin kiinnostuksiisi.

 

Rentouttava itsensä hemmottelu

Jotakin omilla käsillä tekeminen voi olla uskomattoman rentouttavaa. Se on kuin terapia, joka auttaa lievittämään stressiä ja antaa sinulle aikaa rentoutua. Olitpa sitten rannalla tai kotisohvalla, Askartelusettit tuovat rauhaa lomallesi.

 

Viettää aikaa matkustaessa:

Pitkät matkat voivat olla hieman tylsiä, mutta Askartelusettien avulla voit muuttaa odotusajan luovaksi itsehoitoajaksi. Olitpa sitten autossa, lentokoneessa tai junassa, voit luoda jotain ainutlaatuista ja tehdä matkasta viihdyttävämmän.

 

Joten seuraavan kerran kun lähdet lomalle, harkitse pienen Askartelusettin pakkaamista mukaan. Se antaa sinulle tunteja syventymistä ja luovuutta. Joten valitse suosikkitoimintosi ja aloita oman uniikin taiteen luominen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.