Luovaa kesäiloa lapsille

Auringonpaiste ja kesäloma tarjoavat paljon luovaa kesäpuuhaa lapsille. Tältä sivulta löydät luovia tuotteita ja ideoita, jotka tekevät kesästä entistäkin hauskemman ja luovemman. Monet askarteluseteistämme ja tuotteistamme voi ottaa mukaan kesälomalle° – ne sopivat erinomaisesti autossa istumisen viihdykkeeksi, tauon ajaksi uima-altaalla tai hauskanpitoon kesämökin nurmikolla. Settimme takaavat luovaa kesäpuuhaa tuntikausiksi. Piirrä jalkakäytävälle jättiliiduilla, ompele hauskoja huopahirviöitä, muuta kivet suloisiksi merieläimiksi, maalaa herkullisia jäätelöitä ja kakkuja – ja muista myös suosittu Silk Clay® -massamme, jota voit muovailla kaikkiin eri muotoihin aina leikkikeittiön ruuista suloisiksi eläimiksi ja pelottaviksi hirviöiksi – ja paljon muuta. Nauti lasten luovista kesäpuuhista.

Ota luovat setit mukaan kesälomalle

Tutustu kesän uusiin ideoihin

Askarteluboxit ja -setit lapsille

Tutustu kesän uusiin ideoihin

Askarteluboxit ja -setit lapsille

Paljon luovia tuotteita kesään

Paljon luovia ideoita kesään

Hauskoja hirviöitä ja herkkuja

Tutustu luoviin tuotteisiimme

Hauskoja hirviöitä ja herkkuja

Tutustu luoviin tuotteisiimme

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luova toiminta lasten kesälomalle

Kesäloma on täällä, ja on aika pakata auto ja lähteä seikkailuihin. Olitpa matkalla viihtyisään kesämökkiin, suunnittelemassa jännittävää tienpäällistä matkaa tai sukeltamassa leirielämään, on aina tilaa luoville kesäaktiviteeteille. Askartelusettiemme avulla voit viedä luovuuden minne tahansa – ja varmasti löydät jotain koko perheelle sopivaa. Esimerkiksi lapset voivat maalata kiviä tusseilla – ja jos sinulla on vanhempia koululaisia, oman korun tekeminen on täydellistä.

Tutustu laajaan kesälomasettiemme valikoimaan ja valitse askarteluprojektit, jotka sopivat parhaiten lastesi ikään. Muista, että voit löytää suositellun iän ja tason jokaisesta setistä. Voit myös löytää yksittäisiä esineitä, joita lapset rakastavat – ja jotka tulisi aina löytyä kotona tai kesämökissä olevasta harrastelaatikosta. Tähän voimme mainita glitter clay- kimallemasse, luovat monitussit tai suositut klassikkomme, Silk Clayn ja Foam Clayn. Nämä tuotteet ovat erittäin joustavia – helppoja lasten käyttää – ja täydellisiä erilaisiin kesäaskarteluprojekteihin.

 

Hauskat sisäaktiviteetit

Tiedät sen varmaan. Lapset ovat kesälomalla, mutta säätiedotus näyttää sadetihuja ja harmaata säätä. Sään ei kuitenkaan tarvitse olla este. Olemme koonneet parhaat kesäaktiviteetit lapsille, jotka voidaan helposti tehdä sisätiloissa. Aktiviteetit ovat hauskoja, luovia ja kodikkaita – ja kaikki mitä tarvitset, on askartelusetti cchobbylta:

 

 • Kesäisten värien helppo DIY-koru

  Helmikorujen tekeminen on helppo ja hauska tapa viettää aikaa kesälomalla. Joten kun vanhemmat koululaiset ovat vapaalla koulusta, tämä on hyvä aktiviteetti. Valitse useista korusetistämme, joissa mukana on sekä materiaaleja että ohjeita. He voivat luoda hienoimpia helmikaulakoruja ja rannekoruja – ja voivat vapaasti yhdistellä värejä ja muotoja, jotka he pitävät parhaina. Tuloksena on personoituja koruja, jotka lapset voivat pitää koko kesän.

 

 • Hauskat hahmot muovailulla

  Useimmat lapset rakastavat muotoilua ja muovailua – mikä tekee siitä suositun aktiviteetin kesälomalle. Todennäköisesti käytät yleensä ilmakuivuvaa savea, kun lapset muotoilevat, mutta suosittelemme aina Silk Claytä ja Foam Claytä. Molemmat materiaalit ovat itsestään kovettuvia – kovettuvat muutamassa tunnissa. Verrattuna perinteiseen saveen se on kuivempaa koostumukseltaan. Joten kun lapset käyttävät sitä, se ei sotke eikä tee sotkua. Se on siis erittäin helppo siivota jälkeensä. Mutta parasta on, että se on erittäin helppo lasten käyttää. He voivat muotoilla hauskoja kuvitteellisia hahmoja, hedelmiä ja kakkuja – tai luoda söpöjä avaimenperiä koulureppuihinsa.

  Löydä laaja valikoimamme Foam Clayta ja Silk Clayta täältä. Materiaalit ovat saatavilla monissa ihanissa väreissä ja kätevissä, pyöreissä muovipurkeissa. Voit myös kokeilla erilaisia muovailusettejämme, jotka sisältävät kaiken tarvittavan lapsille.

 

 • Hienot piirrokset tussilla

  Jos lapsesi rakastavat piirtämistä, se voi olla ilmeinen sisäaktiviteetti, kun kesäsää on huono. Jos haluat, teema voi olla kesämotiiveja, joten lapset voivat esimerkiksi piirtää kukkia, rantoja tai suuria jäätelöitä. Kokeile söpöä piirrossettiämme, jossa lapset voivat oppia piirtämään vohvelimukeja, soodajäätelöitä ja herkullisia kakkuja monissa väreissä. Se on superhauskaa – ja se kehittää myös useita lasten taitoja. Kun lapset piirtävät tai värittävät, he vahvistavat hienomotorisia taitoja – ja oppivat enemmän muodoista ja väreistä.

 

 • Koristele kangaskassit ja penaalisetit

  Jos tarvitset lisää inspiraatiota luoviin sisäaktiviteetteihin, tekstiilien koristelu on varma voittaja. Lasten on hauska luoda omia ilmaisujaan tusseilla ja tarroilla. Molemmat on suunniteltu erityisesti tekstiileille, joten he saavat parhaat tulokset. Voit ostaa tekstiilitusseja ja tarroja erikseen verkkosivuiltamme – tai kokeilla askartelusettiä tekstiilikoristeluun, joka sisältää kaikki tarvittavat materiaalit. Setin avulla lapset voivat luoda siistin penaalin tai söpön kangaskassin kauniilla kesämotiiveilla.

 

Olitpa sitten tekemässä mitä tahansa aktiviteettia lasten kanssa, edessä on paljon upeita kokemuksia, ja lapset saavat mahdollisuuden päästää luovuutensa valloilleen ja ehkä löytää uusia jännittäviä tapoja käyttää käsiään. Valmiit luomukset ovat täydellisiä lahjoja tai kodikkaita lomamuistoja, jotka tuovat iloa monien vuosien ajan.

 

Ulkoilmaista kesähauskaa

Kun aurinko viimein paistaa, on aika olla luova kesäauringon alla. Ota päivä tai kaksi, jolloin suljet puhelimet ja tabletit ja osallistut hauskojen ulkoaktiviteettien pariin, joille arki on yleensä liian kiireistä. Jos tarvitset inspiraatiota, olemme koonneet parhaat ulkoaktiviteetit lasten luovalle kesälomalle tänne:

 

 • Maalaus kiville tusseilla

  Kivien maalaaminen on aina ollut todellinen klassikko, kun on kyse kesälomasta lasten kanssa. Monet lapset uppoutuvat toimintaan ja pitävät siitä todella hauskaa muuttaessaan kivet hauskoiksi hahmoiksi. Kokeile Askartelusettiä kivien koristeluun, jossa lapset voivat luoda hienoja kivihirviöitä tusseilla ja kimaltavalla savella. He voivat päättää, miltä hirviöt näyttävät – hulluilta, hauskoilta ja vaarallisilta – ja tarvittaessa voit käyttää myös ainutlaatuisia kiviä, joita löydät rannalta. Etsi mukava varjoisa paikka ulkona, jossa lapset voivat istua ja maalata kiviä – esimerkiksi puutarhan suurien puiden alla tai terassilla aurinkovarjon alla. Täällä he voivat istua tuntikausia luomassa värikkäitä kiviä pitkissä riveissä.

 

 • Maalaa laattoja katuliiduilla

  Useimmat lapset rakastavat piirtämistä, ja se on vain hauskempaa kesäauringossa ylimääräisen suurilla liiduilla. Katuliiduilla lapsesi voivat luoda suuria taideteoksia talon edessä oleville laatoille – katukäytävälle – tai leikkipaikan asfaltille. Anna heidän maalata tuttuja motiiveja, jotka muistuttavat heitä kesästä. Se voisi olla perhosia, sateenkaaria tai aurinkoa. Lapset voivat myös kirjoittaa kirjaimia ja numeroita – tai piirtää hyppynaru ruudukkoja, joissa he voivat hypätä. Vain mielikuvitus asettaa rajat – ja kun sade huuhtelee pois katuliidun, lapset voivat aloittaa alusta uusilla taideteoksilla. Katuliidumme löydät täältä. Liitu tulee suuressa, kätevässä muovisangossa kahvalla, mikä tekee sen siirtämisestä helppoa.

 

Ota askartelusetti mukaan matkalle

Vaikka kesäloma sisältäisi ulkomaanmatkan, voit silti luoda luovia aktiviteetteja lapsillesi ollessasi poissa. Askartelusettimme ovat fantastinen ratkaisu ulkomaan lomille. Ne tulevat kompaktissa ja kannettavassa pakkauksessa, joka mahtuu helposti matkalaukkuusi tai reppuusi – ottamatta liikaa tilaa. Näin ollen on aina mahdollista pitää askarteluaktiviteetit käsillä, missä ikinä oletkin lastesi kanssa. Olipa se sitten rannalla, autossa tai hotellihuoneessa, voit avata askartelusettisi ja luoda luovaa viihdettä helposti ja nopeasti. Kaikki tarvittava sisältyy settiin, mikä tekee siitä vieläkin kätevämmän. Tämä tarkoittaa, ettet tarvitse huolehtia ylimääräisten materiaalien tai työkalujen etsimisestä. Joten seuraavan kerran, kun pakkaat lomalle, harkitse askartelusettien mukaan ottamista lapsille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.