Lasten värikäs joulu

Lapset rakastavat värejä ja joulua. Anna lasten päästää mielikuvitus valloilleen, yhdistellä värejä, materiaaleja ja askarrella paljon värikkäitä ja juhlavia joulukoristeita, jotka levittävät joulutunnelmaa koko joulukuun ajan. Tällä sivulla on paljon ideoita lapsille kaikenlaisten kotitekoisten ja persoonallisten joulukoristeiden tekemiseen – askartele esimerkiksi tutuista joulukoristeista värikkäitä versioita ja koristele ne askartelupunoksella, helmillä ja kimalteella. Joulukuussa luovuus merkitsee myös enemmän läsnäoloa ja perheen yhteistä aikaa – kokoontukaa pöydän ääreen askartelemaan yhdessä taianomaisia kotitekoisia joulukoristeita, nauttimaan ihanasta tauosta joulukuun kiireiden keskellä ja luomaan ihania muistoja. Lasten tekemät joulukoristeet nostavat hymyn huulille aina, kun ne otetaan esille. Laajenna siis jouluvalikoimaa vuosi vuodelta niin nuorten kuin vanhempienkin joulun ystävien iloksi – katso alta kaikki helpot lasten joulun koristelu- ja askartelusetit. Voit yhdistellä lukuisten värikkäiden joulupakkaustemme sisältöä mielesi mukaan.

Top collage

Creativity in a Box

Luo taianomaisia muistoja joulupalloilla

Katso lisää >

Creativity in a Box lapsille

Katso lisää >

Paljon luovia ideoita jouluksi

Tutustu valtavaan joulumaailmaamme

Haluatko, että luovaan jouluusi kuuluu paljon muutakin? Hae lisää ideoita ja tuotteita valtavasta joulumaailmastamme.

Katso lisää >

Tutustu valtavaan joulumaailmaamme

Haluatko, että luovaan jouluusi kuuluu paljon muutakin? Hae lisää ideoita ja tuotteita valtavasta joulumaailmastamme.

Katso lisää >

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Anna väriä jouluun

Tervetuloa taianomaiseen lasten joulumaailmaamme, jossa mielikuvitus, värit ja luovuus saavat vapaasti kukoistaa! Uskomme, että luovat jouluaktiviteetit voivat olla loistava tapa viettää arvokasta perheaikaa. Siksi olemme kehittäneet useita askartelusettejä, jotka sopivat täydellisesti joulun tunnelmaan. Askartelusetimme inspiroivat lapsia antamaan mielikuvitukselleen valtaa, sekoittamaan värejä ja materiaaleja sekä luomaan paljon värikkäitä joulukoristeita. Tutustu koko valikoimaamme tällä sivulla ja löydä suosikkisi lapsille. Kokeile esimerkiksi paperi-enkeleitämme, putkipärläsydämiämme, paljettitähtiämme ja paljon muuta, ja valmistaudu värikkääseen jouluun.

 

Mielenkiintoisia joulukoristeita lapsille

Joulu on ennen kaikkea perheiden aikaa - ja lapsiperheille se on vuoden aika, jolloin tunnelma on keskiössä ja luovuutta voi toteuttaa yhdessä, iästä riippumatta. Monet lapset rakastavat esimerkiksi tehdä joululeikkauksia, kuten kransseja, tähtiä ja enkeleitä paperista, ja jos joulukuussa on ylimääräistä aikaa, saattaa olla tilaa myös itsetehtyjen jouluhahmojen valmistamiseen lasten vapaan mielikuvituksen pohjalta. Kun mielikuvitus pääsee valloilleen, joulukoristeetkin muuttuvat hauskemmiksi. Lapset luovat ainutlaatuisia yhdistelmiä väreistä ja materiaaleista. Sen sijaan perinteisten joulun värien, kuten punaisen, vihreän ja kullan, sijaan jouluun tulee iloisia karkkivärejä, kuten pinkkiä, sinistä ja violettiä.

Kun lapsille annetaan mahdollisuus tehdä omaa joulukoristettaan, sillä on useita etuja:

  • Luova ilmaisu: Joulukoristeen luominen mielikuvituksen pohjalta antaa lapsille mahdollisuuden ilmaista luovia taitojaan. He voivat kokeilla värejä, muotoja ja materiaaleja, mikä stimuloi heidän luovuuttaan.
  • Itsetunto ja ylpeys: Kun lapset saavat tehdä oman joulukoristeensa, se vahvistaa heidän itsetuntoaan. Oman vaivan tuloksen näkeminen ja ylpeys siitä, mitä he ovat luoneet, voi vaikuttaa positiivisesti heidän itsetuntoonsa.
  • Henkilökohtainen yhteys jouluun: Tehdessään henkilökohtaista joulukoristetta lapset liittyvät vahvemmin jouluun. He luovat muistoja ja perinteitä, jotka voivat kestää eliniän.
  • Hienomotoriikan kehittyminen: Pienten yksityiskohtien parissa työskentely, kuten usein vaaditaan joulukoristeiden tekemisessä, auttaa kehittämään lasten hienomotorisia taitoja.

 

Suloisia joulumuistoja perheessä

Tarvitsetko helppoja aktiviteetteja lapsillesi joulukuussa? Silloin Askartelusetit ovat täydellinen ratkaisu. Jokainen askartelusetti sisältää jännittäviä materiaaleja ja helppolukuisen vaihe-vaiheelta -oppaan, jotta sinä ja lapset voitte luoda värikkäitä joulukoristeita yhdessä. Teidän ei tarvitse ostaa materiaaleja erikseen, joten voitte vain nauttia prosessista. Kun olette valmiita sekä joulusydämiin, -tähtiin että tuttuihin joulumotiiveihin hulluissa, uusissa ilmeissä, voitte ripustaa ne kaikki joulukuuseen. Koristeita voi käyttää vuosia eteenpäin, ja jos haluatte, voitte sekoittaa ne sekä uusiin että vanhoihin, jotta ilmeestä tulee täysin ainutlaatuinen. Ripustakaa koristeet yhdessä ja tehkää siitä pieni jouluperinne, jota lapset voivat odottaa. Lapset arvostavat perinteitä ja he rakastavat löytää samat pienet hahmot vuosi toisensa jälkeen.

 

Leiki materiaaleilla

Joulukoristeita tehdessäsi voit käyttää monenlaisia materiaaleja. Monet suosivat varmasti paperia ja kartonkia, mutta kun kyse on lasten joulukoristeista, voit käyttää myös muita materiaaleja. Kokeile esimerkiksi hohdetta, paljetteja, putkipärlöitä tai chenillea. Nämä materiaalit tekevät joulukoristeista erityisen juhlallisia - ja siihen on useita syitä.

Hohde ja paljetit tekevät joulukoristeista entistä juhlavampia. Voit ripotella niitä tai liimata ne kiinni saadaksesi kiiltävän ja kimaltelevan efektin. Lapset pitävät hohdetta leikkisänä ja erilaisena. Ne myös tekevät pinnoista kauniita ja kirkkaita, kun valo osuu niihin.

Putkipärlät ovat erinomaisia lasten luovuuden herättämiseen. He voivat tehdä värikkäitä kuvio

ita ja hahmoja asettamalla helmet levyyn ja sitten silittämällä niitä, jotta ne sulautuvat yhteen. Kun lapset asettavat helmet yksi kerrallaan, se vahvistaa heidän hienomotorisia taitojaan ja keskittymiskykyään.

Chenille - myös piipunpuhdistajia kutsutaan - ovat sekä pehmeitä että taipuisia, joten lapset voivat helposti muuttaa ne joulupukeiksi, poroiksi tai joulukuusiksi. Kokeile esimerkiksi askartelusettiä, jossa lapset voivat tehdä omat chenille-jouluhahmonsa.

 

Koristele joulu väreillä

Lasten itsetehdyt joulukoristeet voivat roikkua monissa paikoissa kodissasi tuomassa joulutunnelmaa. Halutessasi voit käyttää niitä joulukuusenkoristeina. Pienet teokset tuovat väriä joulukuuseen ja tekevät siitä entistä henkilökohtaisemman - mutta voitte myös ripustaa koristeita muualle kotiin. Tässä on muutamia ideoita:

  • Joulukuusi: Tämä on perinteisin paikka ripustaa joulukoristeet. Anna lasten asettaa omat koristeet kuuseen - se antaa sille persoonallisen ilmeen, ja lapset yleensä rakastavat osallistua koristeluun.
  • Ikkunat: Ripusta joulukoristeet ikkunoihin narujen, tarrojen tai imukuppien avulla. Jos kyseessä on pieniä jouluhahmoja, jotka voivat seistä itsestään, voit myös sijoittaa ne ikkunalaudalle.
  • Ovet: Koristele ovet joulukoristeilla, joko sisä- tai ulkopuolelta. Tämä luo juhlallisen tervetulotoivotuksen kaikille, jotka astuvat kotiinne.
  • Seinät: Käytä naruja tai koristeellisia nauhoja ripustaaksesi joulukoristeita eri huoneiden seinille. Tämä voi luoda juhlallisen tunnelman ympäri taloa. Jos teillä on yhteinen ilmoitustaulu, se voi myös olla hyvä paikka lasten töille. Ripusta ne kiinni piikillä, ja katso, miten hienolta se näyttää. 
  • Lastenhuoneet: Jos lapset ovat tehneet erityisiä koristeita, voi olla mukavaa antaa heidän ripustaa ne omiin huoneisiinsa. Tämä antaa heille tunteen ylpeydestä ja ilosta.
  • Valosarjat: Yhdistä lasten joulukoristeet valosarjoihin luodaksesi kauniin ja ainutlaatuisen jouluvalaistuksen. Se sopii erinomaisesti pimeisiin joulukuun iltoihin, kun tarvitaan extra tunnelmaa.

 

Anna lasten nauttia koristeiden tekemisestä ja asettamisesta ympäri kotia.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.