Kauniita pöytäkoristeita juhlapöytään

Kotilehdissä esitellyt upeat ja luovat kattaukset, jotka sopivat hienosti juhliin tai kokouksiin, ovat niin upeita! Värikkäitä kukkia kauniissa maljakoissa, paikkakortit, hurmaavat kynttilänpidikkeet ja silitetyt lautasliinat. Askartelusettiemme luonnon ja pastellivärisillä sävyillä voit sisustaa oman upean pöytäsi seuraaviin juhliisi, kun kokoonnutte yhteen tai illastat perheen ja ystävien kanssa, järjestätpä sitten häitä, syntymäpäiviä, puutarhajuhlia, ristiäisiä tai rippijuhlia – tai kun juhlit joulua tai uutta vuotta perheen kanssa. Pakkauksemme sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit sekä ideoita luovaan pöytäkoristeluun kutsu- ja paikkakorteista pöytäkoristeisiin, kuten kreppipaperikukkiin, makrameetekniikalla solmittuihin kynttilänpidikkeisiin, ihaniin tabletteihin ja kirjailtuihin lautasliinoihin. Päästä luovuutesi valloilleen ja kata pöytäkoristeet ja koristeet seuraaviin juhliin tai illalliselle läheistesi kanssa.

Party

Kata pöytä luonnon väreillä

Katso lisää >

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Persoonalliset kattaukset ovat nyt trendikkäitä, ja uusien settiemme avulla on helppo koristella trendikäs ja luova pöytä - olipa kyseessä sitten häät, rippijuhlat tai puutarhajuhlat.

Kata pöytä pastellisävyillä

Katso lisää >

Kata pöytä luonnon väreillä

Katso lisää >

Kata pöytä pastellisävyillä

Katso lisää >

Kata pöytä luonnon väreillä

Kata pöytä luonnon väreillä

Tee pöytäkoristeet 6 hengelle yhdestä setistä

Valitse luonnon- tai pastelliväreistä

Tee pöytäkoristeet 6 hengelle yhdestä setistä

Valitse luonnon- tai pastelliväreistä

Kata pöytä pastellisävyillä

Kata pöytä pastellisävyillä

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Kreppipaperista valmistettuja pöytäkoristeita

Katso lisää >

Ideoita juhliin

Katso lisää >

Kreppipaperista valmistettuja pöytäkoristeita

Katso lisää >

Ideoita juhliin

Katso lisää >

Peitä unelmapöytäsi itse tehdyillä pöytäkoristeilla

Haluatko kattaa kauniin pöydän, joka vaikuttaa vieraisiisi? Inspiroidu kauniista pöytäkoristeistamme, jotka heijastavat viimeisimpiä trendejä. Tarjolla on värikkäitä paperikukkia maljakoissa, henkilökohtaisia paikkakortteja, tunnelmallisia kynttilänjalkoja ja ylellisiä kangasnunnuja kirjonnalla. Nämä yksityiskohdat tekevät kattauksestasi todella erityisen. Siksi olemme koonneet kaiken sinulle ja juhlapyysi pöydällesi tälle sivulle. Löydät muun muassa:

Voit käyttää kaikkea tätä seuraavan pöytäsi kattauksessa. Oli kyseessä sitten perheillallinen, juhlat ystävien kanssa tai suunnitteletko tapahtumia kuten rippijuhlia, kastejuhlat ja syntymäpäiviä, voit aina kattaa täydellisen pöydän käyttämällä tätä verkkosivustoa.

 

Pöytäkoristeet henkilökohtaisella kosketuksella

Kun haluat tehdä ruokapöydästäsi erityisen, et voi unohtaa pöytäkoristeita. Siinä on kodikkuus ja tunnelma, mikä tekee siitä vielä tärkeämpää harkita kaikkia vaihtoehtoja huolellisesti ennen aloittamista. Teemme sen helpommaksi kokoamalla kaikki ideamme pöytäkoristeisiin juuri tänne:

 • Kirjonnalla varustetut lautasliinat
 • Paikkakortit pyöreille puunsleille
 • Paikkakortit marmoroidusta savesta
 • Käsinkirjoitetut menukortit
 • Makrameella valmistetut lautasliinarenkaat
 • Makrameella solmitut kynttilänjalat
 • Kreppipaperikukat
 • Virkatut lautasaluset

 

Koristele pöytä kreppipaperikukilla

Kun on aika juhlia syntymäpäivää tai koota ystävät ja perhe, on hauskaa kokeilla koristeita ja koristeluja. Erityisesti kreppipaperikukat voivat tuoda eloa ja väriä pöytääsi. Voit vapaasti tehdä useita erilaisia kukkia luodaksesi kauniin värileikin. Riippuen siitä, minkä ilmeen haluat, voit järjestää kukat kauniiseen kimppuun pöydän keskelle tai jakaa ne useisiin pieniin maljakoihin. Voit sijoittaa kukat monin luovin tavoin, ja halutessasi voit helposti käyttää niitä uudelleen tulevissa illallisissa ja juhlissa.

Jos kattat pöydän tiettyä tilaisuutta varten, kannattaa harkita myös kukkien värejä. Jos päivität pääsiäispöytääsi, voit vapaasti lisätä ylimääräisiä väripilkkuja, ja joulupöytään voit pitäytyä klassisissa punaisissa, vihreissä ja valkoisissa kukissa. Tutustu, mitä kreppipaperikukkia voit tehdä juuri täällä.

 

Askartelusetti inspiraatiota antaviin pöytäkoristeisiin

Jos unelmoit omien pöytäkoristeiden tekemisestä, se ei tarvitse olla monimutkaista. Helppokäyttöiset askartelusettimme pöytäkoristeisiin on suunniteltu tekemään prosessista hauskaa ja vaivatonta. Olemme koonneet parhaat ideat ja valinneet huolellisesti materiaalit, jotta yhdellä setillä voit luoda koristeet kuudelle hengelle. Kaikki tarvitsemasi on askartelusetissä. Saat jopa oppaan, joka auttaa sinua tekemään paikkakortteja, lautasliinarenkaita, menukortteja ja paljon muuta. Valitse vain sinulle mieluisin teema - luonnonvärit tai pastellivärit.

 

Peitä pöytäsi luonnonväreillä

Oletko sellainen, joka rakastaa luonnollista ilmettä? Silloin rakastut askartelusettiimme pöytäkoristeisiin luonnollisissa väreissä. Täällä saat materiaalit viihtyisimmän kattauksen luomiseksi. Voit solmia lautasliinarenkaat ja kynttilänjalat makrameella ja tehdä paikkakortteja pyöreistä puunsleistä. Kauniit vihreät kangaslautaset sisältyvät myös settiin, joihin lautasliinarenkaat sopivat. Halutessasi voit lisätä myös pellavapöytäliinan, joka on sekä klassinen että yksinkertainen.

 

Peitä pöytäsi ihanilla pastelleilla

Valmistele pöytäsi kevääseen hienoimmalla kattauksella pastelliväreissä. Askartelusettimme tekee sinulle helpoksi luoda hyvin katetun pöydän valoisaan vuodenaikaan. Voit tehdä värikkäitä kreppipaperikukkia jalustalla ja tyylikkäitä yksityiskohtia kuten käsinkirjoitettuja menukortteja, marmorisia paikkakortteja savessa ja kirjottuja lautasliinoja. Kaikki on harkittu ja

 

 huolellisesti valittu, joten ilmaisu ja värit täydentävät toisiaan.

 

Kauniit kattaukset ympäri vuoden

Mitä tulee kattauksiin, voit tehdä sen kauniiksi ympäri vuoden, riippumatta vuodenajasta. Annamme sinulle muutamia esimerkkejä siitä, miten voit sisustaa pöytäsi eri vuodenaikoina.

 

Talvipöytä:

Kun talvi saapuu, on aika tehdä pöydästäsi hieman extra kodikas ja elegantti. Ajattele värejä kuten syvä sininen ja kimalteleva hopea - ne luovat hieman talvista taikaa. Käytä valkoista kangasta - mieluiten hienoa pöytäliinaa - ja lisää muutama kristallilasi ja hopeiset aterimet. Älä unohda kynttilöitä. Kourallinen kynttilöitä tekee siitä tuntua lämpimältä ja kutsuvalta.

 

Kevätpöytä:

Kun kevät saapuu, pöytäsi voi tehdä samoin. Valitse kevyitä värejä kuten pinkkiä ja vihreää. Napaa kevyitä kangaspaloja, joita sinulla saattaa jo olla, ja koristele pöytä kreppipaperikukilla ja itse maalatuilla kynttilöillä.

 

Kesäpöytä:

Kun kesä on täällä, pöydän pitäisi olla valmis täyteen juhlaa, värejä ja hauskuutta. Valitse kauniita pastelleja tai kirkkaita, voimakkaita värejä antamaan pöydälle eloa. Käytä esimerkiksi puuvillapöytäliinaa - ja voit vapaasti lisätä rannalta löytyviä esineitä kuten simpukoita tai värikkäitä lautasliinoja pöydälle. Se sopii täydellisesti kesän rentoon ilmapiiriin.

 

Syyspöytä:

Syksy tarkoittaa kodikkuutta - ja niin pitäisi myös pöytäsi. Käytä lämpimiä värejä kuten punaista, ruskeaa tai tummanvihreää, jotka sopivat vuodenajan tunnelmaan. Tartu karkeisiin materiaaleihin kuten villaan ja puuhun ja koristele kurpitsoilla tai kastanjoilla. Kynttilät voivat myös luoda ylimääräistä kodikkuutta.

 

Miten koristella pöytää?

 1. Valitse tyyli: Mieti, haluatko muodollisen, rennon vai romanttisen ilmeen. Sinun tulisi myös valita värit tai teemat, joista pidät - mutta muista pitää yhteinen punainen lanka, jotta kaikki sopii yhteen.

 

 1. Käytä pöytäliinaa: Laita pöytäliina pöydälle - esimerkiksi pellavapöytäliina, jossa tyyli on sekä yksinkertainen että klassinen.

 

 1. Lautaset ja aterimet: Käytä lautasia ja aterimia, joista pidät. Yleensä suuret lautaset asetetaan alle ja pienemmät päälle.

 

 1. Lasit ja juomat: Valitse lasit, jotka sopivat siihen, mitä tarjoat. Värikkäät tai erikoiset lasit voivat tehdä ilmeestä hauskan ja leikkisän.

 

 1. Lautasliinat ja koristeet: Taita lautasliinat siististi tai käytä makrameella tehtyjä lautasliinarenkaita.

 

 1. Kukat tai muut koristeet: Aseta kukkia tai jotain koristeellista pöydän keskelle - se lisää aina pientä extraa.

 

 1. Paikkakortit: Jos haluat, voit tehdä pieniä kortteja nimillä vieraillesi. Se lisää persoonallisuutta ja kodikkuutta.

 

 1. Kynttilät: Luo ihana tunnelma kynttilöillä. Pylväskynttilät tai teelicht-kynttilät ovat erittäin kodikkaita millä tahansa pöydällä. Joko kerää ne pöydän keskelle tai aseta ne yhteen pieniin ryhmiin.

 

 1. Henkilökohtaiset yksityiskohdat: Lisää joitain pieniä asioita, joista pidät - ja jotka vieraasi muistavat.

 

Tärkeintä on pitää hauskaa sen kanssa, mitä laitat pöydälle. Anna henkilökohtaisen tyylisi loistaa läpi ja nauti kodikkaan pöydän luomisesta sinulle ja vieraillesi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.