Kaipaatko inspiraatiota luoviin projekteihin?

Tältä sivulta löydät paljon ideoita hauskoihin, luoviin projekteihin ja puuhiin niin lapsille kuin aikuisille. Meillä on paljon hauskoja settejä, jotka sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit luoviin projekteihin – seteistä on iloa kotona ja ne on helppo ottaa mukaan matkalle. Ideoitamme lasten ja aikuisten luoviin puuhiin voi toteuttaa ympäri vuoden – halusitpa sitten päästää luovuutesi valloilleen keväällä, kesällä, syksyllä tai talvella. Meiltä löydät paljon ideoita seuraavaan projektiisi; mm. piirtämiseen, maalaamiseen, virkkaamiseen, makrameehen ja muovailuun – tai kenties haluat haastaa itsesi kokeilemalla jotain täysin uutta luovuuden lajia.
Kenties haet luovia harrastuksia arkirutiinien vastapainoksi – meiltä löydät etsimäsi, sillä erilaiset luovat pakkaukset tarjoavat paljon hauskoja, rentouttavia askartelumahdollisuuksia ja projekteja, joita voit tehdä yksin tai perheen ja ystävien kanssa. Odotamme innolla, että pääset uppoutumaan luovuuteen ja nauttimaan ansaituista vapaahetkistä arjen keskellä. Muistathan, että pakkauksemme on helppo ottaa mukaan myös lomallematkalle – olitpa sitten lähdössä kesämökille, auto- tai lentomatkalle tai kaupunkilomalle. Pakkauksemme tuovat mukanaan paljon luovaa hauskuutta – hetkiin, kun haluat projektin ajankuluksi, tai kun haluat nauttia laatuajasta perheen kanssa hauskojen ja luovien askareiden parissa. Meillä on luovia ideoita pienille lapsille, vanhemmille lapsille, teineille ja aikuisille, joten käytä tätä sivua inspiraation lähteenä kaikkiin hauskoihin askarteluprojekteihin, joita voit toteuttaa yksin tai yhdessä. 

Luovaa iloa lapsille

Luovaa iloa aikuisille

Luovia taukoja askarteluseteillä

Tällä sivulla olemme koonneet runsaasti luovaan tekemiseen sopivia aktiviteetteja, joihin koko perhe voi osallistua. Olit sitten aikuinen, teini tai lapsi, meillä on laaja valikoima askartelusetit, jotka saavat luovuutesi kukkimaan ympäri vuoden. Tykkäätkö virkata, maalata ja neuloa tai tehdä omia koruja? Valitse jokin monista askartelusetti. Ne sisältävät monenlaisia harrastusprojekteja. Jotkut niistä sopivat erityisen hyvin tiettyyn vuodenaikaan, kuten kesä, syksy, talvi tai kevät, kun taas toiset voi helposti ottaa mukaan ympäri vuoden. Mutta kaikille askartelusetit on yhteistä, että voit ottaa ne helposti mukaasi minne tahansa. Ota ne esimerkiksi mukaan liikkeellä ollessasi, kun sinulla on vapaata työstä, ja lapset vapaata koulusta ja päiväkodista. Ehkä olette suunnitelleet lomaa mökille, tien päälle, kaupunkilomaa tai autolomaa? Riippumatta siitä, minne loma suuntautuukaan, voitte luoda ikimuistoisia ja viihtyisiä hetkiä itsetehtävien askartelusetit avulla. Valitse suosikkisi täältä ja valmistaudu seuraavaan luovaan taukoon.

 

Luovat aktiviteetit aikuisille

On tärkeää olla luova ollessasi vapaalla – niin lomilla, juhlapyhinä kuin viikonloppuisinkin. Luovuus antaa mahdollisuuden irrottautua stressaavista rutiineista, jotka usein ovat osa arkea. Ollessasi luova on myös helpompaa avata mieltäsi uusille ajatuksille ja ideoille, mikä voi luoda tunteen vapauden ja ilon tunteesta. Lisäksi luovuus auttaa sinua tutkimaan omia kiinnostuksen kohteitasi. Ollessasi vapaalla työstä, sinulla on enemmän aikaa kokeilla uusia aktiviteetteja ja harrastuksia. Kokeile esimerkiksi jotain luovaa käsityötä monista itsetehtävien askartelusetti. Voit virkata, neuloa ja kokeilla solmeilutekniikkaa, kuten makrameeta. Valitse paketti, joka kuulostaa sinusta mielenkiintoisimmalta, ja aloita luova harrastus heti. Kaikki tarvittava on koottu pakettiin. Näin voit ottaa sen helposti mukaasi minne tahansa, olipa matkasi sitten suuntautumassa kesään tai talveen.

 

Luova toiminta lapsille

Monet lapset rakastavat luova projekteja, ja heti kun heillä on vapaata koulusta tai päiväkodista, he alkavat muotoilla, koristella ja leikata ja liimata. Siksi olemme koonneet parhaat paketit lasten lomille. Ne ovat helppoja ottaa mukaan liikkeellä ollessa, kun perhe on vapaalla ja suuntaa matkalle. Kesäloman aikana lastesi kanssa voit kokeilla tekemällä itse koruja. He voivat tehdä ainutlaatuisia helmikoruja, kuten värikkäitä kaulakoruja ja rannekoruja. Syksyllä he voivat ommella omat pehmolelunsa, ja kun talvi tulee, he voivat aloittaa joulukoristelun. Jos kaipaat loistavaa kesäaktiviteettia, voitte myös kokeilla kivien koristelua. Aktiviteetti on todellinen klassikko ja on aina suosittu lasten keskuudessa. Jos haluatte, voitte kerätä erilaisia kiviä rannalta ja maalata ne luovilla monivärisillä tusseillamme. Jos haluatte tehdä sen erityisen helpoksi, voitte myös käyttää Askartelusetit Kivikoristeluun. Siinä lapset saavat kaiken tarvitsemansa. Jos aurinko paistaa, voitte hyvin maalata kivet ulkona puutarhassa tai terassilla, tai voitte nauttia siitä sisätiloissa.

Jos tarkastelet tarkemmin valikoimaamme askartelusetit, voit myös nähdä, että useat niistä sopivat käytettäviksi ympäri vuoden. Piirtäminen ja värittäminen ovat aina suosittuja, ja useimmat lapset rakastavat luovaa taukoa, jolloin he voivat uppoutua viivoihin, muotoihin ja värittämiseen. Jos haluat, voit yllättää lapset myös muotoilulla. Meillä on monia paketteja Silk- ja Foam Clayn kanssa, jotka sopivat täydellisesti kotitekoisten mielikuvitushahmojen tekemiseen. Aktiviteetti vahvistaa hienomotoriikkaa ja mielikuvitusta, ja se on varmasti hitti niin sateessa kuin auringonpaisteessakin.

 

Aika rentoutua ja olla luova

Loma tarkoittaa rentoutumista, tunnelmaa ja aikaa laskea jalkaa kaikille perheelle. Olipa kyse sitten kesälomasta tai talvilomasta, joka on juuri nurkan takana, askartelusetit ovat täydellinen ratkaisu. Jokainen paketti sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet, jotta voit helpostipäästä alkuun. Mutta valitsemalla itsetehtävän paketin lomaasi on myös muita etuja:

  • Helppoa ja yksinkertaista: Askartelusetit toimitetaan kaikkien tarvittavien osien ja ohjeiden kanssa. Sinun ei tarvitse huolehtia erillisten materiaalien ostamisesta tai ajan käyttämisestä suunnitteluun. Voit sukeltaa suoraan luovaan prosessiin heti. Avaa setti ja aloita!

 

  • Paljon vaihtoehtoja: Meillä on paljon askartelusetit eri harrastuksiin, kuten piirtämiseen, virkkaamiseen, korujen valmistukseen tai makrameeseen. Laaja valikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita paketin, joka sopii kiinnostuksenkohteisiisi, ja kokeilla jotain uutta ja jännittävää.

 

  • Paljon oppimista: Monet askartelusetit sisältävät elementtejä, jotka voivat auttaa sinua oppimaan uusia taitoja tai ymmärtämään uusia tekniikoita. Se on hauska tapa viljellä uteliaisuuttasi ja laajentaa horisonttejasi.

Joten kyllä, itsetehtävät askartelusetit ovat erinomainen tapa luoda viihtyisiä taukoja, kun koko perhe on vapaalla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.