Ideoita luovaan oppimiseen ja aktiviteetteihin lapsille

Anna lapsille tauko arjesta ja anna heidän nauttia hauskoista, uusista ja luovista aktiviteeteista. Opeta lapsia piirtämään, virkkaamaan, ompelemaan, maalaamaan tai muovailemaan aloituspakkaustemme avulla. Jännittävät luovat askartelusettimme ja aloituspakkauksemme sisältävät ohjeita ja oppaita ja ne stimuloivat lasten kehitystä ja keskittymistä, parantavat kestävyyttä ja opettavat heille hauskan uuden harrastuksen. Kun lapset ovat oppineet uuden tekniikan, he voivat helposti kehittää sitä – tai ehkä jopa kokeilla uutta jännittävää aktiviteettia. Tältä sivulta löydät paljon askarteluideoita, joista lapset pitävät ja jotka antavat heidän uppoutua mielikuvituksen maailmaan. He voivat piirtää tusseilla, tehdä koruja helmistä, oppia virkkaamaan, muovailla muovailuvahalla ja tehdä kumihimo-rannekoruja – sekä kokeilla monia muita helppoja ja luovia puuhia lapsille.

Concept Image

Anna lasten oppia uusia, luovia puuhia

Lasten aloituspakkaukset sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja QR-koodit videoihin, jotka opastavat lapsia aktiviteeteissa ja opettavat heille erilaisia tekniikoita.

Anna lasten oppia uusia, luovia puuhia

Lasten aloituspakkaukset sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja QR-koodit videoihin, jotka opastavat lapsia aktiviteeteissa ja opettavat heille erilaisia tekniikoita.

Katso kaikki aloituspakkaukset lapsille

Katso kaikki aloituspakkaukset lapsille

Katso lisää >

Katso lisää >

Katso lisää >

Katso lisää >

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Anna lasten oppia uusia luovia asioita

Jos etsit luovia aktiviteetteja lapsille, olet tullut oikeaan paikkaan. Tällä sivulla olemme keränneet kaikki aloituspakkaus, jotka tekevät oppimisesta ja luovuudesta helppoa lapsille. Voit valita useista eri aktiviteeteista - aina korunteosta, muovailusta ja piirtämisestä suosittuihin käsityötekniikoihin, kuten virkkaamiseen ja ompeluun. Jokainen aloituspakkaus on suunniteltu niin, että uusien tekniikoiden oppiminen on erityisen helppoa. Kaikki tarvittavat materiaalit ovat pakkauksessa, ja lapset ohjataan taitavasti eteenpäin perusteellisten ohjeiden ja videotutoriaalien avulla. Kaiken tämän avulla uuden luovan harrastuksen oppiminen on helppoa - oli sitten kyseessä teini-ikäiset tai pienemmät koululaiset.

 

Sisätilojen aktiviteetit lapsille

Sisätilojen aktiviteetit lasten kanssa ovat aina mukavia - erityisesti lomilla, viikonloppuina ja juhlapyhinä ne tarjoavat loistavan tilaisuuden nauttia yhdessäolosta. On paljon aktiviteetteja, joita lapset voivat tehdä Aloituspakkaus avulla. He voivat värittää, virkata ja ommella - tai tehdä omia koruja helmistä. Jos haluat oppia uuden harrastuksen yhdessä lastesi kanssa, voit katsoa aikuisille suunnatut aloituspakkauksemme täältä.

 

Tee omat korut

Jos sinulla on koululaisia, helmikorut saattavat olla juuri heille sopivia. Aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan hienoja tee-se-itse-koruja varten - sekä korulankaa, koruosia että helmiä eri väreissä ja muodoissa. Seuraa vain yksinkertaisia ohjeita ja luo persoonallisia rannerenkaita ja korvakoruja. Parasta koru-aloituspakkauksessamme on se, että lapset voivat tehdä koruja kotona aina kun heitä huvittaa. Se on hauska ja rentouttava aktiviteetti, johon voi uppoutua tuntikausiksi.

Mutta koruja voi myös tehdä yhdessä muiden kanssa. Sisarukset tai ystävät voivat esimerkiksi kokoontua tekemään suloisimpia rannekoruja punotekniikalla, kumihimo. He voivat lisätä hauskoja hahmohelmiä - tai kirjoittaa toistensa nimet kirjainhelmillä - täydellinen askarteluprojekti vanhemmille koululaisille. Kaikki mitä tarvitset, on Aloituspakkaus Kumihimo. Sen avulla lapset saavat kaikki tarvittavat materiaalit - oppivat kaikki tärkeät tekniikat - ja tulevat erinomaisiksi solmukiekolla.

 

Jos sinulla sen sijaan on pienempiä koululaisia, suosittelemme helmikoruja joustavan langan avulla. Kokeile esimerkiksi 6-vuotiaille suunnattua korusetiämme, joka tekee korujen tekemisestä hauskaa ja helppoa. Tässä setissä helmet ovat erityisen suuria, joten langan läpi pujottaminen on helppoa. Tällä tavoin jopa pienet sormet voivat osallistua. Lapset vahvistavat erityisesti sormien ja käsien hienomotorisia taitoja tehdessään koruja. Katso Aloituspakkaus.

 

Opettele virkkaamaan

Yllätä lapsesi aloitussarjallamme virkkaukseen. Täällä lapset voivat oppia virkkaamaan jo 8-vuotiaasta alkaen. Suosittu käsityö ei ole enää vain aikuisten harrastus - lapsetkin hyötyvät virkkauksesta. Virkkaamalla he voivat ilmaista luovuuttaan värien ja muotojen kautta - ja he voivat myös tehdä ainutlaatuisia asioita, jotka heijastavat heidän persoonallisuuttaan. Siksi olemme koonneet älykkään virkkauspakkauksen, joka sopii täydellisesti aloittelijoille. Paketti sisältää kaiken tarvittavan materiaalin - sekä langan että virkkuukoukun - ja videoiden ja ohjeiden avulla he oppivat erilaisia virkkausompeleita ja -tekniikoita. Valmiina he ovat luoneet kaksi virkattua laukkua kauniissa pastelliväreissä - yhden olkalaukun ja yhden matkapuhelintaskun.

 

Opi piirtämään

Onko sinulla lapsia, jotka rakastavat piirtämistä ja värittämistä? Kokeile Aloituspakkaus Väritys, joka on täydellinen suurille lapsille, joilla on paljon piirrustusiloa. Olemme täyttäneet paketin parhailla alkoholitussilla, jotka ovat hyödyllisiä, jos haluaa oppia värjäämään täysin tasaisesti - tekemään hienoja varjoja - tai vaalentamaan väriä. Tussit kulkevat yleensä läpi tavallisesta paperista, mutta mukana tuleva piirustuspaperi ei ole ongelma. Paperi on nimittäin erityisen paksua, joten lapset voivat huoletta värittää. Jos lapset haluavat harjoitella, voit ostaa paperin ja tussit erikseen verkkosivuiltamme. Mutta jos ostat aloituspakkauksemme, he voivat harjoitella painettujen kuvien ja piirustusmallien avulla.

 

Opi muotoilemaan

Muotoilu on aina varma hitti lasten keskuudessa - ja ymmärrämme hyvin miksi. Se on sekä hauskaa, rentouttavaa että luovaa - ja sen avulla voi käyttää paljon mielikuvitusta luodakseen jotain ainutlaatuista käsillään. Aloituspakkauksemme muotoiluun mahdollistaa lasten oppimisen muotoilemaan Silk Clayv avulla jopa 6-vuotiaasta alkaen. He saavat pääsyn videoihin, jotka opettavat heitä rullaamaan, muotoilemaan ja sekoittamaan värejä. Lapset voivat uppoutua näihin muotoilutekniikoihin ja luoda söpöjä hahmoja, joita voi käyttää avaimenperiin ja koristeisiin. Löydät Aloituspakkaus Muovailuun täältä.

 

Opi ompelemaan

Ompeleminen ei ole niin vaikeaa kuin moni luulee. Tämä vanha käsityö vaatii keskittymistä ja huomiota, mutta itse asiassa lapset voivat oppia ompelemaan jo 6-vuotiaasta alkaen. Jos haluat lastesi oppivan sen, voimme suositella Aloituspakkaus Ompeluun. Siinä he oppivat perusompelutekniikoita, jotta he voivat luoda omia nallejaan.

 

Miksi on tärkeää, että lapset ovat luovia?

Luovuus on erittäin tärkeää lapsille. Kun lapset ovat luovia, he käyttävät mielikuvitustaan - ja heistä tulee parempia keksimään uusia ideoita ja ratkaisemaan ongelmia. Samalla se myös vahvistaa heidän itsetuntoaan. Kun he tekevät jotain luovaa, he tuntevat ylpeyttä ja iloa, koska ovat tehneet sen itse. Luovuus vahvistaa myös tärkeitä taitoja, joita lapset tarvitsevat koko elämänsä ajan - erityisesti koulussa. Heistä tulee parempia ajattelemaan loogisesti, syventymään asioihin ja työskentelemään yhdessä muiden kanssa.

 

Mitä voin tehdä luovien asioiden parissa lasteni kanssa?

Voit tehdä paljon hauskoja ja luovia asioita lastesi kanssa. Loistava tapa tutkia luovuutta on aloittaa yhdessä luova harrastus. Tässä muutamia suosituksia:

  • Luo ainutlaatuisia koruja helmistä
  • Ompele pieniä nalleja huovasta
  • Virkkaa pastellivärisiä laukkuja
  • Piirustus ja värittäminen
  • Tee kreppipaperikukkia
  • Valeta pieniä alustoja ja tarjottimia
  • Maala vesiväreillä

Jos tarvitset lisää inspiraatiota, voit löytää luovia ideoita lapsille täältä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.