Hartsin valaminen

Hartsivaluseoksemme on uskomattoman suosittu – ja hyvästä syystä. Kauniiden pienten tarjottimien, kynttilänjalkojen ja muiden kotikäyttöön tarkoitettujen ihanien esineiden valaminen on helppoa – sekoitat vain hartsiseoksemme veteen. Voit vapaasti lisätä väriä ja omia terrazzo-hiutaleita niin, että itse tehdyt hartsivalut ovat juuri sellaisia kuin haluat. Kun valumassa on kovettunut huoneenlämmössä, suositut kynttilänjalat, kulhot ja tarjottimet kauniissa pastelliväreissä ja tyylikkäillä terrazzo-efekteillä ovat valmiita laitettavaksi esille kotiin. Tältä sivulta voit ostaa kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet sisältäviä Creativity in a Box -tuotteita tai yksittäisiä tuotteita hartsin valamiseen.

Top collage

Mitä on hartsivaluseos?

Hartsivaluseoksemme sopii täydellisesti luoviin valamisprojekteihin ja se eroaa muista hartsituotteista monin tavoin. Normaalisti hartsi on epoksipohjaista, mutta oma seoksemme on täysin ainutlaatuinen. Se on valmistettu akryylikopolymeeristä ja kipsistä, joten se sopii erinomaisesti askarteluprojekteihin.

 • Hartsivaluseosta on helppoa ja turvallista käyttää. Se koostuu myrkyttömästä akryylihartsista, joka on helppo sekoittaa veteen.
 • Kuivuttuaan se on erittäin kovaa, mikä antaa kestävän lopputuloksen etenkin tavallisiin kipsivaluihin verrattuna.
 • Sen käyttö on nopeaa ja helppoa. Sekoita jauhe veteen ja olet valmis. Ei stressiä useiden eri aineiden sekoittamisesta keskenään.
 • Lopputulos on tasainen, eikä se ole läpinäkyvä, kuten epoksipohjaisella hartsilla.

Mitä on hartsivaluseos?

Hartsivaluseoksemme sopii täydellisesti luoviin valamisprojekteihin ja se eroaa muista hartsituotteista monin tavoin. Normaalisti hartsi on epoksipohjaista, mutta oma seoksemme on täysin ainutlaatuinen. Se on valmistettu akryylikopolymeeristä ja kipsistä, joten se sopii erinomaisesti askarteluprojekteihin.

 • Hartsivaluseosta on helppoa ja turvallista käyttää. Se koostuu myrkyttömästä akryylihartsista, joka on helppo sekoittaa veteen.
 • Kuivuttuaan se on erittäin kovaa, mikä antaa kestävän lopputuloksen etenkin tavallisiin kipsivaluihin verrattuna.
 • Sen käyttö on nopeaa ja helppoa. Sekoita jauhe veteen ja olet valmis. Ei stressiä useiden eri aineiden sekoittamisesta keskenään.
 • Lopputulos on tasainen, eikä se ole läpinäkyvä, kuten epoksipohjaisella hartsilla.

Vala omia luomuksia hartsivalusekoituksella

1. Tilaa hartsivalusekoitus 2. Valitse muotit 3. Valitse värit

Saatat pitää myös...

Kynttilöiden teko ja koristelu

Katso lisää >

Muovailu ja muotoilu

Katso lisää >

Linopainatukset ja taidejulisteet

Katso lisää >

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luova valaminen muovivaluilla

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan luoviin projekteihin muovivalujen avulla - tuotteita, ideoita ja inspiraatiota. Voit tutkia monia luovia mahdollisuuksia ja luoda ainutlaatuisia koristeita ja sisustuselementtejä kotiisi.

Tarjoamme esimerkiksi laajan valikoiman askartelusettit - myös Creativity in a Box -jotka mahdollistavat oman valuprojektisi valinnan. Pakkauksemme sisältävät kaiken tarvittavan, mukaan lukien valumuotit, valuhartsi, hiontapalat, maalit ja paljon muuta. Kovan, vahvan muovivalumassamme avulla voit luoda kauniita veistoksia, ruukkuja, tarjottimia, kynttilänjalkoja ja muita koriste-esineitä, jotka sopivat täydellisesti kotisi sisustukseen.

Creativity in a Box -pakkauksemme on suunniteltu helppokäyttöisiksi kotikäyttöön. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen taiteilija saavuttaaksesi kauniita tuloksia. Seuraa vain vaiheittaisia ohjeitamme ja anna luovuutesi virrata vapaasti. Muovivalumassamme antaa kestävän pinnan, joka kovettuu huoneenlämmössä, joten voit nauttia itse tekemistäsi mestariteoksista vuosien ajan.

Olitpa sitten kiinnostunut marmoroinnista, terrazzosta tai muista luovista pintavaikutuksista, voit löytää paljon inspiraatiota seuraavaan valuprojektiisi juuri täältä.

 

Luova valaminen muovivaluilla on uusi trendi

Muovivalaminen on tullut erittäin suosituksi viime vuosina, ja siihen on useita hyviä syitä. Ennen kaikkea se antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista luovuuttasi ja persoonallisuuttasi ainutlaatuisella tavalla. Valamalla omia esineitäsi voit luoda sisustustavaroita ja koriste-esineitä, jotka sopivat täydellisesti kotiisi ja tyyliisi.

Lisäksi tee-se-itse-valaminen on myös loistava tapa säästää rahaa. Sen sijaan että ostaisit kalliita design-tuotteita kaupoista, voit tehdä omia asioitasi kotona murto-osalla hinnasta. Se on houkutteleva ratkaisu, jos haluat luoda kodikkaan ja persoonallisen ilmapiirin kotiisi rikkomatta budjettia.

 

Muovivalamisen avulla voit oppia uusia taitoja ja tutkia käsityön ja taiteen trendejä. Materiaalien sekoittaminen ja kaataminen, esineiden muotoileminen ja koristelu voivat olla sekä haastavia että palkitsevia. Se voi myös olla hauskaa puuhaa ystävien tai perheen kanssa.

Olet varmasti myös nähnyt, miten valaminen on suosittua sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Pinterestissä, TikTokissa ja YouTubessa. Nämä mediat ovat täynnä innostavia kuvia ja videoita ihmisistä, jotka esittelevät luovia projektejaan ja jakavat vinkkejä ja temppuja. Tämä luo yhteisöllisyyden tunteen ja kannustaa muita kokeilemaan itse.

 

Miksi valita Creativity in a Box?

Oletko koskaan tuntenut olevasi jumissa rutiinissa, jossa päivät tuntuvat yksitoikkoisilta ja puuttuvat inspiraatiota? On aika päästää luova puolesi valloilleen Creativity in a Box -valamispakkauksen avulla.

Creativity in a Boxin avulla sinun ei tarvitse odottaa äkillistä inspiraatiota tai etsiä kalliita harrastustarvikkeita. Täällä luovuus on käden ulottuvilla, valmiina tutkittavaksi milloin tahansa ja missä tahansa - täydellinen kiireiselle arjelle, jossa aika on kortilla. Samalla se on myös erinomainen ratkaisu, jos sinulla ei ole aikaa tai resursseja osallistua laajoihin kädentaito- tai kurssitapahtumiin.

Olit sitten kokenut taiteilija tai aloittelija, Creativity in a Boximme inspiroi sinua tutkimaan uusia ideoita ja luomaan ainutlaatuisia mestariteoksia omilla käsilläsi. Pakkauksemme on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden tutkia erilaisia tekniikoita muovivalamiseen. Yksinkertaisten ohjeiden ja kaikkien tarvikkeiden avulla ei ole mitään, mikä estäisi sinua.

 

Mitkä ovat muovivalumassan edut?

Unelmoitko lisääväsi henkilökohtaista, ainutlaatuista kosketusta kotiisi? Haluatko luoda kauniita, veistoksellisia teoksia, jotka erottuvat ja heijastavat luovuuttasi? Silloin muovivalumassamme on täydellinen valinta projekteihisi.

Valuseoksemme on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden muotoilla ja luoda kodinsisustusta, joka vaikuttaa ja hämmästyttää. Tämä erityinen jauhemainen valumateriaalin seos antaa sinulle vapauden luoda juuri haluamasi - olipa kyseessä sitten kynttilänjalkoja, kulhoja, tarjottimia, maljakoita tai veistoksia. Jos haluat, voit esimerkiksi oppia tärkeimmät perustekniikat juuri täältäv.

Yksi suurimmista eduista muovivalumassamme on sen keveys ja helppokäyttöisyys. Sekoita vain jauhe veteen ja näe sen muuttuvan muovattavaksi massaksi, joka on valmis muotoiltavaksi haluamiisi muotoihin ja suunnitteluihin. Ja mikä parasta? Se kovettuu huoneenlämmössä, mikä tekee prosessista nopean ja helpon.

Voit myös lisätä väriä luodaksesi eloisia ja ainutlaatuisia sävyjä - tai terrazzosiruja moderniin ja trendikkääseen vaikutukseen. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat. Joten miksi odottaa? Kokeile Creativity in a Box -aloituspakkaustamme ja aloita luovat valamisseikkailusi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Mitä voit valaa kotiin?

Creativity in a Box -pakkauksemme avulla voit luoda monenlaisia hienoja esineitä eri materiaaleja ja tekniikoita käyttäen. Kokeile esimerkiksi valaa näitä asioita:

 1. Koriste-esineet: Voit valaa kaiken pienistä koristeellisista hahmoista trendikkäisiin veistoksiin, jotka voivat lisätä luonnetta kotiisi. Käytä niitä pieninä taideteoksina pöydillä ja hyllyillä - tai koristeellisena kirjatuetta.
 2. Kynttilänjalat: Tee omat ainutlaatuiset kynttilänjalat eri muodoissa ja koissa, joita voit käyttää luomaan kodikasta tunnelmaa.
 3. Maljakot ja ruukut: Luo kauniita maljakoita ja ruukkuja näyttämään lempikukkasi ja -kasvisi.

Anna mielikuvituksesi villiintyä ja luo jotain ainutlaatuista, joka sopii täydellisesti henkilökohtaiseen tyyliisi ja kodin ilmapiiriin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.