Get ready for school

Paikoillanne, valmiit, koulu alkaa! Kun kalenteri näyttää elokuuta ja koulu alkaa taas, meillä on valmiina kaikki varusteet, jotka antavat lapselle parhaan alun. Ensinnäkin koulurepun varusteiden on oltava järjestyksessä, ja tämä koskee penaalia, kyniä, liimaa, saksia ja vihkoja. Tutustu laajaan kirjoitusväline- ja koulutarvikevalikoimaamme, joka varmistaa, että jokaisesta lukuvuodesta tulee opettavainen vuosi. Tai kokeile luovia ideoitamme, joiden avulla lapsi voi itse tuoda persoonallisuutta koulutarvikkeisiin.

Get ready for school
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Fyld penalhuset

Use our inspiration for your creative projects

Katso valitut tuotteet

VALMIINA KOULUUN

Kello soi ja uusi kouluvuosi on alkanut – mutta oletteko valmiina? Koulun alkaessa monille vanhemmille saattaa nousta hikikarpaloita otsalle. Siksi esittelemme koulumaailmamme, josta löydät helposti ja nopeasti kaikki varusteet, jotka antavat lapselle parhaan alun pitkän loman jälkeen. Meiltä löydät paljon kyniä, tusseja, liimoja, saksia ja vihkoja, jotka sopivat täydellisesti koululaukkuun ja penaaliin. Vaikka nykyään lähes kaikki tapahtuu digitaalisesti, käytännön varusteitakin tarvitaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö koulutarvikkeet voisi olla sekä siistejä että kauniita. Tutustu luoviin ideoihimme ja katso, miten helposti pienet ja isot koululaiset voivat tuoda persoonallisuutta penaaliin, kyniin ja pieneen vihkoon. Pienet, luovat askartelutarvikkeet sopivat niin alakouluun, yläkouluun kuin kotikouluunkin.

KOULUREPUN TÄYTTÄMINEN

Monet muistavat varmasti ensimmäisen koulureppunsa – värin, koon ja merkin. Koulureppu on nimittäin tärkeä seuralainen koko kouluajan, ja todella painava sellainen. Sen avulla kirjat, kynät ja vihot pysyvät kätevästi mukana koulussa. Luonnollisesti koulurepussa voi käyttää luovuutta, mikä tekee siitä tunnistettavamman ja persoonallisemman:

  • Tee suloinen Silk Clay® -avaimenperä
  • Kirjoita hauskoja sanoja tarrakirjaimilla
  • Varmista, että lapsesi ottaa koulusta kotiin oman reppunsa kirjailemalla siihen hänen nimensä
  • Koristele koulureppu upeilla tarroilla

Upean koristelun jälkeen lapsella on henkilökohtainen koulureppu, joka on helppo tunnistaa. Mutta odota! Olemme unohtaneet klassisen kangaskassin. Suosittu kangaskassi sopii mainiosti kouluretkille, ja se toimii erinomaisesti jumppakassina ja kenkäkassina. Anna lapsen maalata kangaskassiin kangastusseilla ja kirjoittaa nimensä tarroilla. Voit myös valita kassin, jossa on esipainettu kuva, jonka lapsi voi itse värittää. Siinä voi olla vaarallisia merirosvoja, suloisia merenneitoja tai hauskoja F for Får -hahmoja

TÄYTÄ PENAALI

Penaali ei ole vain penaali, vai mitä? Lapsellasi on varmasti paljon ajatuksia hänen ensimmäisen penaalinsa väreistä, muodosta ja koosta. Vanhempien koululaisten entiset penaalit eivät useinkaan ole enää niin tyylikkäitä. Mikä avuksi? Itse suunniteltu penaali voisi olla se juttu. Voitte yhdessä maalata, ommella tai koristella penaalin, jota lapsi mielellään esittelee koulussa:

  • Ompele esimerkiksi lapsen nimi helmillä
  • Maalaa penaali lapsen lempiväreillä
  • Piirrä suosikkihahmoja kangastusseilla

Kun penaali on koristeltu valmiiksi, sitä on hauska täyttää. Liimapuikkojen, saksien ja tussien lisäksi kannattaa muistaa ergonomiset lyijykynät kirjoitustehtäviin ja värikynät kaikkiin luoviin puuhiin. Myös niitä voidaan koristella hauskasti. Tee pieniä Silk Clay® -hahmoja, jotka voivat olla kynän päällä – koulussa kirjoittaminen tai piirtäminen ei ole koskaan tylsää.

PARAS ALOITUS KOULULLE

Olipa kyseessä ensimmäinen kerta tai uusi vuosiluokka, vatsassa voi olla perhosia koulun alkaessa. Voitte tehdä yhdessä pieniä valmisteluja, jotka helpottavat siirtymistä lomalta arkeen. Tee esimerkiksi matkapuhelin, jonka kirjaimet ja kuvat antavat lapselle hyvän käsityksen aakkosista. Tai tee kätevä kynäteline WC-paperirullistaja koristele se askartelumaalilla, kartongilla, tupsuilla ja piippurasseilla. Meillä on paljon luovia ideoita, jotka antavat lapsellesi parhaan alun kouluun

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.