Creativity in a Box -pakkaukset ryhmille

Luova laatuaika muiden, kuten lasten, ystävien tai kollegoiden, kanssa merkitsee usein paljon naurua, avoimia keskusteluja ja uusia ideoita – ja upeaa yhteisöllisyyttä. Uusi suuri Creativity in a Box -pakkauksemme sisältää riittävästi materiaaleja 12 hengelle, joten se sopii täydellisesti työpajoihin, luoviin kerhoihin, lasten syntymäpäiville ja perheen ja ystävien kanssa vietettyyn laatuaikaan. Valitse erilaisista hauskoista aktiviteeteista lapsille ja aikuisille, ja kutsu perhe, kollegat tai koko koululuokka nauttimaan luovasta askartelusta, läsnäolosta ja merkityksellisestä yhdessäolosta. 

Top collage Top collage

Creativity in a Box -pakkaus 12 hengelle

Kaikki Creativity in a Box -tuotteet

Katso lisää >

Paljon ideoita

Uusimmat trendit

Etsitkö uutta luovaa inspiraatiota? Olemme koonneet sinulle kaikenlaisia trendikkäitä ideoita.

Katso lisää >

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luovuus suurille ryhmille

Näinä päivinä luovuus kukoistaa yhteisössä! Luovana ryhmänä toimiminen, olipa kyseessä sitten ystävät, perhe tai työkaverit, ei ole koskaan ollut suositumpaa. Miksi sitten niin on? Koska se tarjoaa ainutlaatuisen ja antoisan kokemuksen, joka yhdistää meitä ja mahdollistaa uusien ja jännittävien tapojen ilmaisemisen itseämme. Yhdessä voimme tutkia luovaa potentiaaliamme ja löytää uusia puolia itsestämme. Kyse ei ole vain kauniiden taidekappaleiden tai käsintehtyjen esineiden luomisesta, vaan myös prosessin ja sosiaalisen yhteyden nauttimisesta. Se luo muistoja ja vahvistaa siteitämme muihin.

Me ccobbyllä iloitsemme siitä, että yhä useammat haluavat olla luovia yhdessä – ja siksi olemme kehittäneet suuret Mega Askartelupakettit, joita kutsutaan myös Creativity in a Box. Nämä paketit on suunniteltu suurille ryhmille, jopa 12 hengelle, ja ne sisältävät kaiken tarvittavan yhteiseen luovuuden tutkimiseen. Voit jopa valita erilaisia aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille. Joten miksi et kutsuisi ystäviäsi, perhettäsi, työkavereitasi tai luokkatovereitasi viettämään monta tuntia luovaa aikaa yhdessä? Luo, tutki ja nauti toistenne seurasta – ja naurakaa, keskustelkaa ja saakaa hyviä ideoita yhdessä. Me ccobbyllä olemme valmiita auttamaan teitä luomaan unohtumattomia hetkiä yhdessä. Tutustu valikoimaamme ja valitse suosikkisi heti.

 

Kutsu yhteiseen luovuushetkeen

Voit käyttää Creativity in a Box -pakettiamme monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tässä muutamia esimerkkejä:

 1. Perhetapahtumat: Syntymäpäiväjuhlista lomahetkiin, suuri luovuuspaketti on ihanteellinen tapa koota koko perhe hauskaan ja luovaan toimintaan.
 1. Ystävien ilta: Järjestä mukava ilta ystäviesi kanssa, jossa voitte rentoutua, jutella ja tutkia yhdessä luovia puolianne.
 1. Tiimipäivät: Käytä luovuuspakettia hauskana ja erilaisena tapana vahvistaa tiimihenkeä ja yhteistyötä työpaikalla.
 1. Kouluprojektit: Opettajat voivat käyttää suurta luovuuspakettia työkaluna stimuloida oppilaiden luovuutta ja yhteistyötaitoja luokkahuoneessa.
 1. Kesäleirit tai -leirit: Tarjoa lapsille ja nuorille mielenkiintoinen ja opettavainen luova aktiviteetti lomatoiminnan aikana.
 1. Luovat työpajat: Järjestä luova työpaja, jossa lapset ja aikuiset voivat olla luovia yhdessä ja oppia uusia tekniikoita.

 

Miksi luovuus yhdessä on hyvästä?

Yhdessä toimiminen luovasti tarjoaa monia etuja sekä yksilölle että ryhmälle:

 • Yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus: Osallistuessaan luoviin aktiviteetteihin yhdessä, ihmiset rakentavat vahvempia siteitä ja vahvistavat suhteitaan. Se luo yhteenkuuluvuuden tunteen ja yhteisen kokemuksen.
 • Inspiraatio ja ideoiden vaihto: Yhdessä muiden luovien ihmisten kanssa voimme saada inspiraatiota heidän ideoistaan ja lähestymistavoistaan. Voimme oppia toisiltamme ja kokeilla uusia näkökulmia.
 • Tuki ja palaute: Kun olemme luovia yhdessä, voimme antaa ja saada tukea ja palautetta toisiltamme.
 • Stressin lievittäminen ja hyvinvointi: Luoviin aktiviteetteihin osallistuminen voi auttaa lievittämään stressiä ja edistää hyvinvointia.
 • Muistot ja kokemukset: Luovat aktiviteetit luovat muistoja ja kokemuksia, jotka sitovat ihmisiä yhteen.

 

Yhteenvetona luovuus on hyväksi suurille ryhmille, koska se rikastuttaa elämäämme, vahvistaa suhteitamme ja edistää henkilökohtaista ja luovaa kehitystämme.

 

Mitkä ovat Creativity in a Boxin edut?

Creativity in a Box -paketin avulla voit kutsua jopa 12 henkilöä osallistumaan luovaan toimintaan ilman, että sinun tarvitsee hankkia yksittäisiä materiaaleja ja työkaluja jokaiselle osallistujalle. Paketti sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa toiminnan helposti ja kätevästi. Jokainen paketti sisältää myös ohjeet, joiden avulla osallistujat voivat aloittaa ja toteuttaa luovat projektinsa menestyksekkäästi. Tämä mahdollistaa sekä aloittelijoiden että kokeneiden osallistumisen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.