Be creative in open air

Kevät on tulossa, ja se tuo mukanaan aurinkoiset päivät, kun taivas on sininen ja lämmin tuulenvire puhaltaa. Keväällä lapset voivat olla ulkona useammin ja pidempään. Siellä on tilaa lennättää leijaa, piirtää liidulla ja hyppiä hyppynarulla. Tutustu suosittuihin tuotteisiimme ja inspiroidu askarteluideoistamme, niin olet valmiina hyvän sään hauskoihin ulkoleikkeihin.

Be creative in open air
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Use our inspiration for your creative projects


See selected products


LUOVUUDEN KESÄ

Kesä on vuodenaika, jolloin aurinko paistaa, ilma on raikasta ja luovuus pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Kun lämmin aurinko vihdoinkin palaa, tiedämme, että lasten on jälleen aika lähteä ulos – mutta mitä heidän pitäisi tehdä? Meidän kanssamme et jää mistään paitsi. Tälle sivulle olemme koonneet kaikki lelut, joita lapset rakastavat ulkoleikkeihin. Täältä löydät tuulimyllyjä, lepakoita, hyppynaruja, lepakoita ja frisbejä – kaikki mitä lapset voivat auttaa koristelemaan ja tekemään itse. He voivat esimerkiksi käyttää erilaisia tussejamme, värejämme ja sähköpolttimiamme koristeluun . Toisin sanoen meiltä löydät kaiken tarvittavan kesän ulkoleikkeihin.

MENE ULOS JA NAUTI LUONNOSTA

Kesä on täydellinen sesonki kaikille nuorille ja vanhoille, jotka haluavat oppia luonnosta. Sää on nyt riittävän lämmin, jotta kaikki eläimet ja hyönteiset pääsevät taas ulos. Esimerkiksi lapset pääsevät lähelle luontoa ja sen pieniä olentoja suurennuslaseillamme . Pihalla olevan suurennuslasin avulla lapset voivat tutkia monia hyönteisiä – muurahaisista ja hämähäkeistä nosturikärpäsiin ja kuoriaisiin. Jos tavallinen puinen suurennuslasi näyttää liian tylsältä perheen pienille hyönteismetsästäjille, voit koristella sen yhdessä.

Jos haluat puutarhan hyönteisille jotain hyvää, joka ei välttämättä löydä ruokaa ja suojaa, voit kokeilla yhtä suosittua hyönteishotellia. Puinen hyönteishotellimme on hanke, joka on täynnä luovuutta – sen voi maalata, piirtää ja koristella. Kun hyönteishotelli on valmis, söpöillä leppäkertuilla ja kuohkeilla mehiläisillä on mukava nukkua, syödä ja levätä.

MAALAA KIVIÄ

Monille kesä tarkoittaa kävelyä mukavalla säällä – ja kävelyretkellä voit kerätä paljon kiviä kodin koristeluun. Kivien maalaaminen on hauskaa puuhaa, johon koko perhe voi osallistua. Kokeile ideoitamme, joilla kivistä voi tehdä kilpikonnia, kalaa tai hedelmiäv. 

PIIRRÄ PAVEMENTTILIUSKALLA

Katuliidut auttavat viemään luovuuden ulos tänä kesänä – yksinkertaisella ämpärillisellä liituammulla lapset voivat piirtää tuntikausia jalkakäytävän betonille tai terassikiville. Voit yrittää tehdä parhaan ajotien yhdessä tekemällä paljon pieniä taideteoksia ja värikkäitä liitupiirustuksia. Voit käyttää liitua myös hauskojen ulkopelien aloittamiseen. Jos lapsi tarvitsee esimerkiksi pyöräkaistan, voit maalata vain yhden kivelle, jotta hän voi ajaa kilpaa. Jos tarvitset peliä, voit tehdä betonille ristinollan. Jopa kirjaimia ja numeroita voi harjoitella ulkona kesäauringossa harjoituskirjan sijaan. Ja jos sade tulee ja pesee kaiken pois, voit päällystää kivet uusilla koristeilla ja peleillä.

Tutustu värikkääseen katuliituvalikoimaamme, jonka avulla voit kirjoittaa, piirtää ja tehdä ruuturatoja.

HYPPY HYPPY KÖYDELLÄ

Hyppynaru on kesän ehdoton hankinta, kun sää on leudompi ja leikkimisen tarve korkea. Sen avulla on helppo kokeilla vanhoja hyppypelejä, jotka muistamme omasta lapsuudestamme. Voit hypätä ajassa tunnettuihin loruihin tai laskea, kuinka monta hyppyä voit tehdä yhdellä kertaa. Se kehittää motorisia taitojaan, koordinaatiokykyään ja kuntoilukykyään riippumatta siitä, mihin peliin lapset hyppäävät. Voit piirtää hyppynaruun Posca-tusseilla ja maalata sen Plus Color -askartelumaalilla, jotta se näyttää hauskalta ja persoonalliselta – katso idea täältä.

LEIJAA LEIJALLA

Meillä on varastossa paljon leijaja, jotka näyttävät upeilta tuulessa. Leijat ovat todella hauskoja ottaa mukaan rannalle ja kesäretkille – paikkoihin, joissa on paljon tilaa juosta, kunnes tuuli tarttuu leijaan ja nousee ilmaan. Leijan lennättäminen on hyvä tapa nauttia raikkaasta ilmasta ja harjoitella. Se sopii täydellisesti kesäpäiviin, jolloin taivas on sininen ja tuulinen. Lähde ulos nauttimaan tuulisesta kesäpäivästä yhdessä.

Parasta leijassa on, että lapset voivat koristella sen itse. He voivat maalata ja piirtää niihin tekstiilitusseilla ja ihailla omaa taideteostaan, kun he vievät ne ulos lentämään.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.