Anna luovuutesi kukkia

Tee kauniita kestokukkia värikkäästä kreppipaperista tuoreiden tai kuivattujen kukkien sijaan. Voit käyttää kreppikukkia myös kransseissa tai lahjapaketeissa. Jos olet aloittelija, voit ostaa aloittelijan askartelusetti. Täällä opit tekniikat vaihe vaiheelta, jotta pääset tavoitteeseesi paperikukillasi. Sen jälkeen voit helposti kehittää tekniikoita ostamalla muita paketteja ja käymällä luovien tekniikoiden universumissamme. Kreppipaperivalikoimastamme löydät paljon inspiraatiota ja uusia materiaaleja, jos olet tehnyt kreppipaperikukkia aiemmin. Kreppipaperivalikoimassamme on paljon värikkäitä tuotteita kauniita kestokimppuja varten.

Crepe

Oletko aloittelija?

Jos et ole tehnyt kreppikukkia aiemmin, voit ostaa jonkin aloittelijan askartelusetti.

Skannaa QR-koodi ja etsi videoita, jotka opastavat sinua tekemisessä ja opettavat eri tekniikoita. Näin saat aina hyvän lopputuloksen.

Tutustu askartelupaketteihimme

Pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan: kaikki tuotteet, oppaat, videot ja paljon muuta.

Tutustu kaikkiin kreppikukkatuotteisiimme

Paljon ideoita
Tutustu kaikkiin kreppipaperiideoihimme.
Read more

Paljon tekniikoita
Tutustu erilaisiin kreppipaperitekniikoihin.
Read more

Tutustu uusimpiin ideoihimme

Crêpe-paperikukat

Kukkakuoseja löytyy paikallisista kukinnoista tai luonnosta – ja jos sormesi ovat luovempia kuin vihreät, voit tehdä ne myös itse. Crêpe-paperikukista on tullut hitti kaikkialla – erityisesti kotona, jossa niitä voi käyttää maljakoiden, ikkunalautojen ja kranssien koristeluun. Kukkaset, joita joskus kutsutaan paperikukiksi, ja crêpe-kukat, ovat aivan yhtä kauniita ja koristeellisia kuin aitokin – ja niiden tekeminen on helpompaa kuin luuletkaan. Kun hallitset tekniikat , voit tehdä kaikki tutut ja rakastamasi – liljoista, unikoista ja pioneista tulppaaneihin, narsisseihin ja sinikelloihin. Sen jälkeen voit käyttää kukkia yksitellen – tai kokoaa lempikukkiasi kauniiksi ikuisesti kestäväksi kimpuksi.

Jos ihastut yhtä paljon crêpe-kukkiin kuin mekin, meillä on useita askartelupakkauksia, joiden avulla pääset helposti alkuun tekniikan käytössä. Meillä on myös runsaasti ideoita , joista voit löytää inspiraatiota seuraaville crêpe-kukille.

Askartelusarjat crêpe-paperilla

Jos et malta odottaa omien paperikukkien tekemistä, askartelupakkauksemme ovat täydellinen ratkaisu. Niiden avulla saat varmasti kukoistavan alun uudelle jännittävälle harrastukselle – ne sisältävät kaikki materiaalit ja tarvittavat ohjeet. Jokaisessa pakkauksessa on myös QR-koodi – jos skannaat koodin, sinut ohjataan suoraan video-oppaisiimme. Täällä voit katsoa tekniikkavideoita milloin tahansa. Näin voit oppia omaan tahtiisi.

Jos olet vasta-alkajana tekemässä krêpe-kukkia ja haluat oppia tekniikan alusta alkaen, aloituspakkaus on täydellinen valinta. Kattavan video-oppaan avulla opit kaikki oikeat tekniikat – ja kun olet valmis, voit laajentaa niitä Mini Craft Kit -tarvikkeillamme. Jos olet tehnyt crêpe-kukkia aikaisemmin ja etsit uutta inspiraatiota, tutustu ideoidemme maailmaan. Sieltä löydät runsaasti inspiraatiota ikuisten kukkien tekemiseen.

Voit myös kokeilla luovuuttasi ja tehdä omia kukkayhdistelmiä ja kimppuja oppimiesi tekniikoiden pohjalta. Verkkosivuillamme on kaikki tarvitsemasi materiaalit – mukaan lukien suuri valikoima crêpe-paperia kaikissa sateenkaaren väreissä.

 

crêpe-kukkien edut

Tuoreet kukat suoraan puutarhasta ovat kauniita näkymiä, mutta ne kestävät vain harvoin – toisin kuin crêpe-kukat. Crêpe-paperista tehdyt kukat ovat tunnettuja pitkäikäisyydestään – itse asiassa niin kauan, että monet kutsuvat niitä ikuisiksi kukiksi.

Pitkäikäisyyden lisäksi on muitakin syitä siirtyä käsinpoimitusta käsin tehtyyn. Paperikukat tarjoavat paljon enemmän mahdollisuuksia luovaan tekemiseen - jasiksi, että et ole sitoutunut luontoon. Voit kokeilla vapaasti eri värejä, muotoja ja ilmeitä työskennellessäsi crêpe-paperin parissa. Lisäksi krêpe-paperimme on erittäin joustavaa - sen venymäprosentti on 180, joten se on niin joustavaa, että voit venyttää ja muovata sitä murtumatta.   

Melkein liian hyvää ollakseen totta – mutta jos päätät ratsastaa crêpe-aallolla, voimme luvata sinulle kukkia, joilla on kaikki edut. Saat kukkia, jotka eivät koskaan peity, ovat täysin siitepölyttömiä eivätkä vaadi hoitoa. Lisäksi luovuusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. 

 

Inspiraatiota Crêpe-kukkiin

Jos kaipaat inspiraatiota, vieraile ideamaailmassamme, josta löydät paljon erilaisia crêpe-kukkia kaikkiin vuodenaikoihin.

Kevään lähestyessä voit valmistaa narsisseja ja tulppaaneja crêpe-paperista – ja yhdistää ne molemmat, jolloin sinulla on ihana pääsiäispöytään ikuisesti kestävä kimppu, jota voit käyttää vuodesta toiseen. Voit valita klassiset kevätvärit tai suosikkivärisi. Minkä värin valitsetkin, crêpe-kukat ovat kevään ja pääsiäisen kauneimpia koristeita.  

Jouluksi voit tehdä sekä joulutähden että misteliton. Voit myös tehdä oman joulukranssisi crêpe-paperista. Muista myös kaikki kukat, jotka tuovat iloa ympäri vuoden – esimerkiksi:

Kaikki nämä klassiset kukat voi tehdä vaiheittaisten ohjeidemme avulla. Jos haluat seikkailunhaluisemman tyylin, kokeile rohkeampia värejä. Tee niistä esimerkiksi vaaleanpunaisia varsia ja sinisiä lehtiä – saat kotiisi raikkaan ja erilaisen eternity-kimpun. Voit käyttää kotitekoisia kukkia monissa eri yhteyksissä – lue lisää crêpe-kukkien mahdollisuuksista alla olevasta osiosta, seuraatpa kirjeen ohjeita tai menetpä mielikuvituksesi luokse.

 

Kukat arkeen ja juhlaan

Kun olet saanut luomuksesi valmiiksi, voit viimeinkin alkaa käyttää crêpe-kukkia – olitpa koristelemassa kotiasi tai lisäämässä stailausta erityistilaisuuteen:

  • Voit käyttää crêpe-kukkia esimerkiksi juhlakoristeina – olipa kyse sitten syntymäpäivästä, häistä, ristiäisistä tai vahvistuksesta.
  • Täytä kotisi väreillä ja kokoa kauniita eternity-kimppuja, joita voi käyttää pöytä- tai ikkunalaattojen koristeluun.
  • Tee värikäs kimppu rakkaallesi – upea lahja, joka tuo iloa pitkäksi aikaa.

Tee omia crêpe-kukkia ja valitse itse, mihin haluat käyttää niitä. Olemme varmoja, että löydät paljon muutakin kuin yllä luetellut.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.