Tekstiiliväri

15 Pll, 500 ml, Värilajitelma
#34140
#34140
0% of 100
0
13
147,99 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Puolipeittävä, vesipohjainen tekstiilimaali, joka on erinomaisen laadukas ja kestävä. Sopii kevyelle puuvillalle, pellavalle ja muille tekstiileille. Silityksen jälkeen värit näyttävät edelleen upeilta, vaikka ne on pesty 40 asteessa..

Jos haluat kokeilla tekstiilien koristelua, suosittelemme vahvasti tekstiilimaaliamme – se sopii erinomaisesti vaaleille tekstiileille ja on todella helppokäyttöinen. Voit maalata siveltimellä, tehdä painokuvioita leimasimella tai tuputtaa väriä vaahtomuovisabloniin. Muista laittaa muovikalvo kantokassin tai T-paidan sisään ennen maalaamista, jotta maali ei pääse tunkeutumaan vastakkaiseen kankaaseen. Vinkki: Jos haluat värien olevan intensiivisempiä ja eloisampia, voit pohjustaa pinnan saman sarjan peittävällä valkoisella maalilla. Tärkeää: Kun tuotetta levitetään tummille tai värillisille pinnoille, värit eivät näytä yhtä kirkkailta, koska ne eivät ole täysin peittäviä. Kiinnitys silittämällä: Aseta leivinpaperi maalatun alueen päälle ja alle. Kiinnitä kuiva maalattu alue silitysraudalla. Silitä korkealla lämmöllä 2–5 minuuttia..

Tee ostoskasseista, T-paidoista, kalastajanhatuista ja keittiöpyyhkeistä yksilöllisiä – ja kokeile erilaisia jännittäviä tekniikoita:.

  • Painokuviot leimasimella
  • Tee painokuvio silkkiverkkosablonilla
  • Maalaa raitoja käyttämällä maalarinteippiä
.

toimitetaan muovikotelossa

Lisätietoja
Tuote#:34140
Yksikköpll
TeemaBasis
EAN5707167103753
Jälleenmyyntimäärä 15 pll
Sisältömäärä 500 ml
Väri värilajitelma
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tekstiiliväri, värilajitelma, 500 ml/ 15 pkt
Arviosi
EUH208 Sisältää reaction mass of: 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one and 2-methyl-2H -isothiazol-3-one (3:1); 1,2-benzisotiazol-3(2H)-one. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. EUH211 Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua.
Säkerhetsdatablad Käyttöturvatiedote
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.