Tekstiiliväri

1 Pll, 100 ml, Lila
#33350
#33350
0% of 100
0
8
8,95 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Vesipohjainen batiikkiväri puuvillakankaille jne. Värit ovat keskenään sekoitettavissa. Kone- ja käsinvärjäykseen (ei pesuainelokeroon). 100 ml väriä värjää 700 g valkoista puuvillaa (musta väri riitää 350 g kankaan värjäykseen). Lisää vesi, hienoa suolaa ja kiinnitysaine kankaaseen, joka on sen jälkeen konepestävä..

Väriamme: Liuota 1 kg hienoa suolaa 2 litraan kuumaa vettä. Kaada astiaan vielä 4 litraa 30-60°C:sta lämmintä vettä. Mitä kylmempää vesi on, sitä vaaleampi väristä tulee. Lämpimässä vedessä väristä tulee tummempi ja voimakkaampi. Lisää 100 ml kangasväriä ja 200 g kiinnitysainetta astiaan. Sekoita - ja väriamme on valmis. Upota puuvillakangas kylpyyn ja anna olla siellä 5-20 minuuttia. Mitä kauemmin kangas on astiassa, sen tummempi väristä tulee - ja päivänvastoin. Käytä värjäyksen aikana käsineitä. Huuhtele puuvillakangasta vedessä niin kauan, kunnes vesi on kirkasta. Pese kangas lopuksi pesukoneessa. Kun värjäät puuvillakangasta pesukoneessa, laita kangas koneeseen. Lisää suoraan pesukoneeseen 1 litra vettä, johon on liotettu hienoa suolaa, kangasväri ja kiinnitysaine. Pese 30-60°C:n lämpötilassa..

Kankaan väriainetta voidaan käyttää valkoisen koko kankaan värjäämiseen (väriammeessa tai pesukoneessa). Väriainetta voidaan käyttää myös erilaisten värjäystekniikoiden kanssa (väriammeessa) ja luoda kankaaseen kuvioita peittämällä kankaasta osia kuminauhoilla,narulla, pyykkipojilla jne. 100 ml riittää noin 700g valkoisen puuvillakankaan värjäämiseen tai 350 g mustan kankaan värjäämiseen.

Lisätietoja
Tuote#:33350
Yksikköpll
TeemaBasis
EAN5708848121806
Jälleenmyyntimäärä 1 pll
Sisältömäärä 100 ml
Väri lila
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tekstiiliväri, lila, 100ml/ 1 pll
Arviosi
EUH208 Sisältää CMIT/MIT (3:1), BIT. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Säkerhetsdatablad Käyttöturvatiedote
Mark image
A-merkki - Tämä tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle. Tuote noudattaa tiukempia vaatimuksia kuin nykyinen lainsäädäntö (Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials) edellyttää
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.