Tekstiilitussit

6 Kpl
#34823
#34823
0% of 100
0
0
4,28 €
Loppu varastosta
(Tuote on loppu varastosta)
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Kestotekstiilitusseja, joiden kummassakin päässä on kaksi erilaista huopakärkeä, voi käyttää uusien ja vanhojen tekstiilien koristeluun.

Ravista tussia hyvin ennen käyttöä ja aseta muovia tai pahvia esim. t-paitojen ja ostoskassien sisään, jotta väri ei mene läpi ja leviä. Kun väri on kuiva, voit silittää tekstiilituotteen laittamalla leivinpaperia sen päälle ja alle. Silityksen jälkeen värit pysyvät kauniina, kun tuote pestään enintään 40 °C:ssa. Huomaa, että tussi sopii täydellisesti kevyille puuvillatekstiileille jne..

  • Luo helposti tunnistettavia ostoskasseja helpottamaan ostosten tekoa. Tee esimerkiksi pussi hedelmille ja vihanneksille ja piirrä banaaneja ja porkkanoita tussilla
  • Valmistaudu koulun alkuun ja anna lapsen maalata ensimmäinen penaalinsa realistisella merirosvoteemalla
  • Koristele lippalakki, t-paita tai patakintaat viivoilla ja kuvioilla, jotka täyttävät ne persoonallisuudella ja luovuudella
.

Tekstiilitussit sopivat hyvin luoville neroille. Niiden avulla voit herättää kaikenlaiset kankaat eloon ainutlaatuisilla kuvioilla ja söpöillä piirroksilla – ja samalla voit hullutella väreillä! Siksi tussit ovat takuuvarma valinta kaikenikäisille ihmisille ja sekä taiteellisille aikuisille että luoville lapsille. Tarvitsetko ohuen kärjen piirtämiseen ja kirjoittamiseen – vai paksun kärjen värittämiseen? Colortime-tekstiilitusseillamme voit tehdä molempia. Tämä suosittu tussi sopii erinomaisesti tekstiilien ja kankaiden koristeluun.

Outlet
Lisätietoja
Tuote#:34823
Yksikkökpl
EAN5707167887875
Jälleenmyyntimäärä 6 kpl
Sisältömäärä 6 kpl
Väri
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.