Tekstiili medium

1 Pll, 100 ml
#31937
#31937
0% of 100
0
41
8,05 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Erikoismedium tekstiileille, jota voi sekoittaa muun tyyppisten maalien kanssa suhteessa 1:1 siten, että maalia voi käyttää kuten tekstiilimaalia vaaleille tekstiileille. Silityskiinnityksen jälkeen tuote kestää pesun 40°C.

Kuinka muutat vesipohjaisen maalin kangasmaaliksi: Jos kangasmaalin on oltava (melkein) peittävää, niin maalin tulee myös olla. Sekoita esimerkiksi tekstiilimedium ja peittävä askartelumaali Plus Color suhteessa 1:1 väriä kohden. Tee pieniä annoksia, koska maalilla on hyvä peittävyys. Kun olet koristellut tekstiilin, anna sen kuivua ennen silityskiinnitystä. Muista laittaa leivinpaperiarkki maalatun alueen päälle. Jos haluat kuultavamman ja vesivärimäisemmän lopputuloksen, tekstiillimedium sekoitetaan veden kanssa suhteessa 1:1, jonka jälkeen siihen lisätään ohutta, nestemäistä vesiväriä. Värin voimakkuus riippuu seokseen lisättävän värin määrästä. Voit lisätä työn edetessä mediumiin lisää väriä, jolloin saat työstä monisävyisemmän. Halutessasi voit kostuttaa tekstiiliä siten, että värit virtaavat vapaasti pinnan poikki ja törmäävät toisiinsa vesivärimäisen ilmeen saavuttamiseksi. Vinkki: Muista laittaa muovilevy tai jokin vastaava tekstiilin sisään etu-ja takapuolelle, ettei maali pääse kappaleen takaosaan..

Sekoitettua tekstiilimaalia voi käyttää kaikentyyppisille kevyille kankaille, jotka on valmistettu puuvillasta, polyesteristä, polyamidista jne.

Lisätietoja
Tuote#:31937
Yksikköpll
TeemaBasic
EAN5712854430487
Jälleenmyyntimäärä 1 pll
Sisältömäärä 100 ml
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Mark image
A-merkki - Tämä tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle. Tuote noudattaa tiukempia vaatimuksia kuin nykyinen lainsäädäntö (Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials) edellyttää
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.