SOLO GOYA vesivärikynä

SKU
34311
3,97 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

SOLO GOYA vesiväritussit ovat erittäin laadukkaita nestemäisiä vesivärejä. Väri levitetään sivellinkärjellä kuivalle tai märälle vesiväripaperille. Värejä voi häivyttää ja sekoittaa muiden värien kanssa siveltimen ja veden kanssa. Käytä saman sarjan blenderiä sävyttämään/sekoittamaan värejä ilman vettä

Lisätietoja
SKU 34311
Väri Vihreä
Unit kpl
Kausi Perusvalikoima
Ean nummer 4000798118228
Jälleenmyyntimäärä 1 kpl
Sisältömäärä 1 kpl
Väri vaaleanvihreä

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 10,00€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 10,00€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.