Solmuvärjääminen narun avulla

Tuotenro: v15944

Tee kauniita kuvioita kankaalle solmuvärjäämällä. Taita 100% puuvillainen astiapyyhe ja kääri naru sen ympärille. Värjää pyyhe kangasväreillä ainutlaatuisten kuvioiden luomiseksi.

Lisää toivelistaan
Oma räätälöintisi
Askarteluidea
Solmuvärjääminen narun avulla
Solmuvärjääminen narun avulla

Varastossa 

4,50 €

Yhteenveto
  Askarteluidea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Pese ja kuivaa puuvillainen kangas, että siitä poistuu mahdolliset valmistusprosessissa syntyneet jäännökset, jonka jälkeen väri tarttuu paremmin kankaaseen. Käytä haitari-tekniikkaa taittelussa, pienellä haitarilla tehty pyyhe taittuu joko pystyyn-, vaakaan- tai vinoon. Kiedo joustamaton naru taitosten ympärille. Kiristä edetessäsi ja viimeistele solmulla.
  Guide step %d
  2
  Vedä pieni tukko kangasta astialiinan keskelle ja sido tiukasti pala lankaa tukon ympärille. Kääri nyt naru pyyhkeen ympärille ja tee pyyhkeestä makkara kuvan osoittamalla tavalla. Mitä pidempi makkara, sitä suurempi on ympyräkuvio. Kiristä edetessäsi ja viimeistele solmulla.
  Guide step %d
  3
  Suojaa pöytä muovilla ja käytä kertakäyttöisiä muovihanskoja värjäyksessä. Tee värikylpy 350 g:lle puuvillakangasta liuottamalla 0,5 kg hienoa keittiösuolaa 1 litraan kiehuvaa vettä astiassa.
  Guide step %d
  4
  Kaada astiaan vielä 4 litraa vettä niin, että lopullinen lämpötila on 30°C - 60°C. Mitä lämpimämpi vesi, sen tummempi ja voimakkaampi väri. Ja mitä kylmempi vesi, sen vaaleampi väri. Lisää astiaan 50 ml kangasväriä ja 100 g kiinnitysainetta. Sekoita, kunnes kiinnitysaine on liuennut.
  Guide step %d
  5
  Aseta pyyhe värikylpyyn ja anna vaikuttaa 5-20 minuuttia. Mitä pidempään annat pyyhkeen olla astiassa, sen tummempi väristä tulee. Lyhyemmällä ajalla saat vaaleamman värin.
  Guide step %d
  6
  Poista pyyhe astiasta ja irrota naru saksien avulla. Huuhtele useita kertoja kylmässä vedessä, kunnes vesi on kirkasta. Pese sen jälkeen astiapyyhe pesuaineella pesukoneessa 40°C:ssa.
  Takaisin
  Olen ostoksilla kuin
  Jatka nimellä guest
  Etusi kirjautuessa

  ✔ Henkilökohtainen toivelistasi

  ✔ Näet tilaushistoriasi

  ✔ Helppo maksaminen
  Etusi kirjautuessa

  ✔️ Erikoishintasi

  ✔️ Erityiset B2B-tuotteet

  ✔️ B2B-markkinointimaailma
  Etusi kirjautuessa

  ✔ Sisältöä juuri sinulle

  ✔ Erikoishintasi
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.