Silkkipaperi

SKU#:
20815

Silkkipaperi

SKU#:
20815
3,65 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Värillistä ja läpinäkyvää silkkipaperia, josta voit tehdä kauniita ja värikkäitä paperikoristeita..

Silkkipaperi on erittäin ohutta ja hieman läpinäkyvää. Keveytensä ansiosta se on erittäin joustavaa – sitä voi repiä, leikata, taittaa ja rullata kokoon. Valitsitpa minkä tekniikan tahansa, lopputuloksena on ainutlaatuinen tyyli. Muista, että jos liimaat paperia esineisiin, käytä joko lakkaliimaa tai decoupage-lakkaa..

Silkkipaperista tulee nopeasti suosikkipaperisi, kun huomaat, kuinka monia kauniita ja värikkäitä koristeita siitä voi tehdä:.

  • Käytä silkkipaperia esimerkiksi kollaasien tekemiseen
  • Luo koristeellisia pakkauksia tai itse tehtyjä hahmoja
  • Paketoi lahjat tyylikkääseen lahjapaperiin
  • Leikkaa pieniä kuva-aiheita ja liimaa lasiin
  • Tee joulukoristeita juhlakautta varten
.

Silkkipaperia ilman on vaikea tulla toimeen, kun on tutustunut sen hämmästyttäviin ominaisuuksiin. Se on täydellinen paperi decoupage-tekniikoihin, paperitaiteeseen ja lahjapaketointiin, ja sen käyttö myös vahvistaa askartelutaitoja. Luovuus ja mielikuvitus kehittyvät, kun teet kauniita paperikoristeita ja paperitaidetta silkkipaperista. Lapset voivat tietysti osallistua myös luoviin paperiprojekteihin. Anna heidän istua ja pyöritellä paperia pieniksi värikkäiksi palloiksi käsillään – siinä samalla vahvistuu myös tuntoaisti. Näin ajanviete on taattu useiksi minuuteiksi ja tuloksena syntyy koristeellisia paperipalloja, jotka sopivat käytettäviksi askarteluprojekteissa. Tutustu laajaan läpinäkyvien ja eriväristen silkkipaperien valikoimaamme, ja aloita askarteluprojektisi.

Lisätietoja
Tuote#:20815
Yksikköpkk
Ean nummer5712854055109
Paino (g) 17 g
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 25 ark
arkki 50x70 cm
Väri tummanharmaa

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.