Sheavoi saippuamassa

1 kg, Valkoinen
#70035
#70035
0% of 100
0
78
19,41 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Mieto, valmiiksi sekoitettu glyseriinisaippua/ saippuamassa (sulatettu ja kaadettu saippua), johon on lisätty voipuun voita. Sheavoi on luonnollista rasvaa, joka on peräisin voipuusta. Sulata saippua vesihauteessa tai mikrossa ja lisää sen jälkeen tuoksu, väri jne. ennen massan kaatamista muottiin. Tämä saippuamassa ei sisällä SLS:ä,vaan miedompaa vaihtoehtoa, jolla on sama vaikutus..

Sulatus vesihauteessa: Leikkaa saippuamassa pieniksi paloiksi ja laita ne lämmönkestävään astiaan. Lämmitä kattilassa vettä niin, että lämpötila jää kiehumispisteen alapuolelle. Laita astia, jossa on saippuamassa vesihauteeseen. Saippua sulaa 70-75 ° C:ssa. Sulatus mikrossa: Leikkaa saippuamassa pieniksi paloiksi ja laita mikroon, mikron kestävässä astiassa. Aseta lämpötila 80% mikron maksimilämmöstä ja kuumenna saippua max. 30 sekunttia kerrallaan. Ota kulho pois, sekoita, laita takaisin mikroon ja lämmitä jälleen 30 sekunttia kerralla, kunnes saippuamassa on sulanut. Tämä on nopea ja tehokas tekniikka sulattaa massaa. Halutessasi voit lisätä tuoksuöljyä, väriainetta jne. nestemäiseen saippuamassaan ennen sen kaatamista silikonimuottiin. Saippuan valamisen jälkeen, saippuan olisi hyvä antaa olla muutama päivä ennen kuin sen käärii paperiin..

Glyseriini on hyvä sekä iholle että hiuksille. Kylmäpuristettujen shea-pähkinöiden voi tekee tästä saippuasta erityisen kosteuttavan, pehmentävän ja suojaavan samalla kuin se puhdistaa ihoa.

Lisätietoja
Tuote#:70035
Yksikkökg
EAN8588005922708
Jälleenmyyntimäärä 1 kg
Sisältömäärä 1 kg
Väri valkoinen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
Käyttöturvatiedote
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.