Saippuamassa

1 kg, Valkoinen
#70036
#70036
0% of 100
0
53
16,10 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Mieto, glyseriinipohjainen saippuamassa (sulata ja kaada muottiin) DIY- saippuanvalmistukseen. Sulata massa 70-75°C vesihauteessa tai mikrossa 50-70°C.

Sulatus vesihauteessa: Leikkaa saippuamassa pieniksi paloiksi ja laita ne lämmönkestävään astiaan. Lämmitä kattilassa vettä niin, että lämpötila jää kiehumispisteen alapuolelle. Laita astia, jossa on saippuamassa vesihauteeseen. Saippua sulaa 70-75 ° C:ssa. Sulatus mikrossa: Leikkaa saippuamassa pieniksi paloiksi ja laita mikroon, mikron kestävässä astiassa. Aseta lämpötila 80% mikron maksimilämmöstä ja kuumenna saippua max. 30 sekunttia kerrallaan. Ota kulho pois, sekoita, laita takaisin mikroon ja lämmitä jälleen 30 sekunttia kerralla, kunnes saippuamassa on sulanut. Tämä on nopea ja tehokas tekniikkaa sulattaa massaa. Halutessasi voit lisätä tuoksuöljyä, väriainetta jne. nestemäiseen saippuamassaan ennen sen kaatamista silikonimuottiin. Saippuan valamisen jälkeen, saippuan olisi hyvä antaa olla muutama päivä ennen kuin sen käärii paperiin..

Glyseriini on hyvä sekä iholle että hiuksille. Saippua puhdistaa ja kosteuttaa hellävaraisesti ja on suosittu lahjaidea. saippuan voi halutessaan laittaa saippuatelineeseen.

Lisätietoja
Tuote#:70036
Yksikkökg
EAN8588005922593
Jälleenmyyntimäärä 1 kg
Sisältömäärä 1 kg
lev cm
Pituuspit. cm
Korkeuskork. cm
Väri valkoinen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
P102 Säilytä lasten ulottumattomissa. P305+P351+P338 JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
Käyttöturvatiedote Käyttöturvatiedote
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.