Punotut linnut Maxi akryylilangasta

Punotut linnut Maxi akryylilangasta

Inspiraatio: 15301

Mistä: 4,40 €

Mihin: 129,15 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 4,40 €

Mihin: 129,15 €

Puno lintuparvi maxi Fantasia-akryylilangasta ja liimaa huopasilmät, nokka ja siivet. Linnut on helppo punoa pahvista tehtyyn kehykseen, johon on kiedottu nyöriä ympärille.
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa 14 x 18 cm kokoinen pahvin pala esim. pahvilaatikosta. Leikkaa urat ylös ja alas 1cm etäisyydelle toisistaan. Kiedo loimilangat (ohutta puuvillanyöriä) uria pitkin, esimerkiksi 13 loimilankaa edestä ja takaa, kuten kuvassa. Kiedo ylimääräinen loimilanka ensimmäiseen ja viimeiseen uraan pitääksesi kierteet kireänä.
Guide step 2
Step 2.
Puno maxi akryylilankaa loimilangan yli ja ali ristipistoneulalla. Voit joko päätellä kaikki päät taakse tai tehdä solmut sivuille, kun vaihdat väriä.
Guide step 3
Step 3.
Leikkaa loimilangan silmukat keskeltä. Solmi ne pareittain yhteen pienillä solmuilla ylhäältä ja alhaalta estääksesi punotun osan purkautumisen.
Guide step 4
Step 4.
Kokoa kaikki yläosan loimilangat yhteen ja tee solmu. Kokoa loimilangat alhaalta kahteen nippuun ja solmi niput erikseen yhteen linnun jaloiksi.
Guide step 5
Step 5.
Leikkaa silmät, nokka ja siivet askarteluhuovasta ja liimaa ne kiinni tekstiililiimalla. Työnnä tikku alaosan loimilankojen läpi oksaksi, johon lintu on laskeutunut.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton