Posliiniin piirtäminen

Posliiniin piirtäminen

Inspiraatio: 15083

Mistä: 1,60 €

Mihin: 363,00 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,60 €

Mihin: 363,00 €

Posliinin koristelu on helppoa tusseilla. Valittavanasi on monen tyyppisiä lasi- ja posliinitusseja: vankkoja huopakärkisiä tai pumpattavia maalitusseja sekä peittäviä, läpinäkyviä ja kimaltavia. Kaikki lasi- ja posliinitussimme vaativat uunikiinnityksen, jotta ne kestävät konepesua.
Guide step 1
Step 1.
Puhdista posliini ennen koristelua siten, että pinta on rasvaton, puhdas ja kuiva. Lasi ja posliini-rajauskynä lisää luonnetta koristeluun ja estää pumppukynän maalin leviämisen (esimerkiksi kaarevilla pinnoilla). Anna kuivua.
Guide step 2
Step 2.
Koristele lasi- ja posliinitusseilla. Tässä olemme käyttäneet läpinäkyvää pumppukärkistä tussia, jossa on mukana kimalletta. Anna kuivua vähintään 4 tuntia.
Guide step 3
Step 3.
Kiinnitä väri uunissa. Kiinnittymisaika riippuu siitä, minkä tussin valitset- katso seuraavat kohdat.
Guide step 4
Step 4.
Uunikiinnitys lasi-ja posliinitusseilla, jossa on kiinteä huopakärki: Laita esilämmitettyyn uuniin (ei kiertoilmauuniin) 160°C . Kiinnittymisaika on 90minuuttia.
Guide step 5
Step 5.
Uunikiinnitys läpinäkyvillä pumppukärkisillä lasi- ja posliinitusseilla, joissa on kimalletta: Laita kylmään uuniin. Aseta lämpötila 160°C (älä käytä kiertoilmauunia). Kiinnittymisaika on 30 minuuttia.
Guide step 6
Step 6.
Uunikiinnitys läpinäkyvillä lasi- ja posliinitusseilla, jossa on pumppukärki: Laita kylmään uuniin. Lämmitä uuni 160°C (älä käytä kiertoilmauunia). Kiinnittymisaika on 90minuuttia.
Guide step 7
Step 7.
Kaikki tussityypit on uunikiinnityksen jälkeen astianpesukoneen kestäviä.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton