Posliiniin piirtäminen

SKU
v15083

Posliinin koristelu on helppoa tusseilla. Valittavanasi on monen tyyppisiä lasi- ja posliinitusseja: vankkoja huopakärkisiä tai pumpattavia maalitusseja sekä peittäviä, läpinäkyviä ja kimaltavia. Kaikki lasi- ja posliinitussimme vaativat uunikiinnityksen, jotta ne kestävät konepesua.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Oma räätälöintisi
Posliiniin piirtäminen
Posliiniin piirtäminen

Varastossa 

1,98 €

Yhteenveto
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Puhdista posliini ennen koristelua siten, että pinta on rasvaton, puhdas ja kuiva. Lasi ja posliini-rajauskynä lisää luonnetta koristeluun ja estää pumppukynän maalin leviämisen (esimerkiksi kaarevilla pinnoilla). Anna kuivua.
  Guide step %d
  2
  Koristele lasi- ja posliinitusseilla. Tässä olemme käyttäneet läpinäkyvää pumppukärkistä tussia, jossa on mukana kimalletta. Anna kuivua vähintään 4 tuntia.
  Guide step %d
  3
  Kiinnitä väri uunissa. Kiinnittymisaika riippuu siitä, minkä tussin valitset- katso seuraavat kohdat.
  Guide step %d
  4
  Uunikiinnitys lasi-ja posliinitusseilla, jossa on kiinteä huopakärki: Laita esilämmitettyyn uuniin (ei kiertoilmauuniin) 160°C . Kiinnittymisaika on 90minuuttia.
  Guide step %d
  5
  Uunikiinnitys läpinäkyvillä pumppukärkisillä lasi- ja posliinitusseilla, joissa on kimalletta: Laita kylmään uuniin. Aseta lämpötila 160°C (älä käytä kiertoilmauunia). Kiinnittymisaika on 30 minuuttia.
  Guide step %d
  6
  Uunikiinnitys läpinäkyvillä lasi- ja posliinitusseilla, jossa on pumppukärki: Laita kylmään uuniin. Lämmitä uuni 160°C (älä käytä kiertoilmauunia). Kiinnittymisaika on 90minuuttia.
  Guide step %d
  7
  Kaikki tussityypit on uunikiinnityksen jälkeen astianpesukoneen kestäviä.
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.