Piirustuspaperi

SKU#:
23539

Piirustuspaperi

SKU#:
23539
251,00 €
Ei varastossa
(Tuote palaa hyllyyn piakkoin)

A4 ja A3 - 120 g, 140 g ja 170 g á 500 arkkia .

Laadukas paperi, johon voi piirtää lyijykynillä, hiilitikuilla, hiilellä, värikynillä jne..

Piirustuspaperi on sopiva työalusta lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka nauttivat piirtämisestä. Monien muiden harrastusten tavoin tässä tarvitaan harjoitusta, jos haluaa olla hyvä. Siksi paperia tarvitaan piirtämiseen paljon. Piirustuspaperi sopii myös kuvaamataidontunneille, jossa lapset piirtävät erilaisilla piirtotyyleillä ja käyttävät erilaisia piirtotekniikoita..

Piirustuspaperille voi luoda monenlaisia kuvia, esimerkiksi:.

  • Yksinkertaiset kynäpiirrokset
  • Väriliitupiirrokset
  • Hiilipiirrokset, joissa on kauniita, viimeistelemättömiä efektejä
  • Croquis-piirustukset (luonnoksia elävästä mallista)
.

Sitä on hyvä lukea ja kirjoittaa, mutta se on aivan yhtä hyvä piirtää. Piirtäminen vahvistaa luovuutta, mielikuvitusta ja keskittymiskyky, ja jotkut sanovat, että sillä on itse asiassa terapeuttinen vaikutus. Tällä tavoin se on vähän kuin aivojen vitamiinipilleri. Nämä positiiviset vaikutukset eivät koske vain lapsia, vaan myös aikuiset voivat hyötyä vähintään yhtä paljon piirtämisestä, joten on ehkä aika ottaa piirustuspaperi ja kynät esiin. Piirustuspaperia on saatavilla eri määriä sivustoltamme, ja ne sopivat kaikenlaisiin piirtämiseen. Saatavana on myös kyniä, värikyniä ja hiilitikkuja, joten voit kokeilla erilaisia piirtotyylejä ja tekniikoita.

Lisätietoja
Tuote#:23539
Yksikkölaj
KausiPerusvalikoima
Ean nummer5707167437384
Filter Paper FormatA3, A4
Paino (g) 130+160+190 g
Jälleenmyyntimäärä 3000 laj
Sisältömäärä 3000 laj
Arkin koko A4;A3
Väri valkoinen

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.