Piirtäminen lasille

SKU#:
v15095

Piirtäminen lasille

SKU#:
v15095

Lasia on helppo koristella tusseilla. Valittavanasi on monen tyyppisiä lasi- ja posliinitusseja: huopakärkisiä tai pumppukärkisiä tusseja, sekä läpinäkyviä, peittäviä ja kimaltavia. Kaikki lasi- ja posliinitussimme vaativat uunnikiinnityksen, jotta ne kestävät kevyttä konepesua.

Oma räätälöintisi
Luova idea
Piirtäminen lasille
Piirtäminen lasille

Varastossa 

3,79 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Pyyhi lasipinta, jotte pinta on puhdas, rasvaton ja kuiva ennen koristelua. Lasi- ja posliinitusseilla tuot ilmettä lasituotteeseen ja kynän pumppukärki estää maalia valumasta (esimerkiksi kaarevissa pinnoista). Anna kuivua
  Guide step %d
  2
  Koristele lasi- ja posliinitusseilla. Tässä ideassa olemme käyttäneet peittäviä pumppukärkisiä tusseja. Anna kuivua vähintään 4 tuntia.
  Guide step %d
  3
  Kiinnitä koristelu lasituotteeseen uunissa. Kiinnitysaika riippuu valitsemastasi tussista - katso seuraavat kohdat.
  Guide step %d
  4
  Kimalle pumppukärkisen lasi- ja posliinitussin kiinnitäminen: Aseta tuote kylmään uuniin. Laita lämpötilaksi 160°C:seen (ei kiertoilmauuniin). Kiinnitä 30 minuutin ajan.
  Guide step %d
  5
  Huopakärkisen lasi- ja posliinitussin kiinnittäminen: Laita 160°C asteiseen esilämmitettyyn uuniin (ei kiertoilmauuniin) ja kiinnitä 90 minuutin ajan.
  Guide step %d
  6
  Pumppukärkisen lasi- ja posliinitussin kiinnittäminen: Aseta tuote kylmään uuniin. Laita lämpötila 160°C:seen (ei kiertoilmauuniin). Kiinnitä 30 minuutin ajan.
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.