Parafiinipöytäkynttilät

#v13102

Nämä kynttilät valettiin sulatuskattilassa sulatetusta parafiinista. Sulaneeseen massaan lisättiin kynttiläväriä ja massa kaadettiin kynttilämuottiin, johon ensin laitettiin sydänlanka valmiiksi.

#v13102
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Työnnä sydänlanka muotin pohjassa olevasta reiästä kukkalangalla: sido se sydänlankaan ja vie lanka reiän läpi. Tee lankaan umpisolmu ja tuki reikä tarramassalla tai vaikka purukumilla, jotta sula kynttilämassa ei valu reiästä.
Guide step %d
2.   Lanka pysyy valettaessa suorana, kun sidot sen toisen pään kynttiläneulaan tms. ja asetat neulan muotin päälle poikittain.
Guide step %d
3.   Sulata parafiini/kynttilämassa sulatuskattilassa tai vesihauteessa. Kun massan lämpötila on 70-80°C, lisää värirakeet, n. 2 g / 2 kg parafiinia. Katso ohjeet pakkauksesta.
Guide step %d
4.   Kaada sula massa varovasti muottiin. Massa kutistuu jäähtyessään, joten kaada n. tunnin kuluttua muottiin lisää. Jatka näin kunnes muotti on täynnä.
Guide step %d
5.   Anna massan jähmettyä kokonaan ennen kuin poistat kynttilän muotista. Jos kynttilä on jumissa, laita muotti pariksi tunniksi jääkaappiin tai pakastimeen.
Guide step %d
VINKKI 1   Korkealla lämpötilalla saat sileän ja kiiltävän kynttilän, matalalla lämmöllä rustiikkisen. Voit määritellä kynttilän korkeuden itse - tietysti muotista riippuen.
Guide step %d
VINKKI 2   Voit lisätä 1% Vybar-vahaa värjäämättömään kynttilämassaan. Tällöin kynttilästä tulee maitomaisen valkoinen ja jähmettynyt kynttilä lähtee paremmin pois muotista.
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.