Ostoskassi

SKU#:
49905

Ostoskassi

SKU#:
49905
Tarjoushinta 9,26 € Selling Price 11,30 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

100 % puuvillasta valmistettu ostoskassi, jonka voi koristella omalla tyylillä.

Sano hyvästit muoville ja tervetuloa kestävälle kehitykselle! Ostoskasseista on tullut ympäristöystävällinen suosikki ostosreissuilla, koska niitä voi käyttää yhä uudelleen. Säästät muovipusseja ja lisäksi voit tehdä siitä helposti koristeellisen asusteen. Jos haluat maalata kassin, muista käyttää tekstiileille tarkoitettua maalia tai tusseja.

Koristele oma kangaskassisi näyttääksesi tyylikkäältä, kuten teet ostoksia kaupungilla, menet rannalle tai käyt ruokaostoksilla: .

  • Piirrä kassiin tekstiilitusseilla ruoka-aineita, joista pidät, ja luo oma persoonallinen ostoskassisi
  • Luo oma rantakassi, jossa on tilaa aurinkovoiteelle, juomille ja hyvälle kirjalle, maalaamalla siihen suloisia kesäkuvia tekstiilimaalilla
  • Koristele ostoskassi siirtopaperiin painetulla valokuvalla ja luo kangaskassi, joka tuo aina mieleen iloisia muistoja
.

Ostoskassi on ympäristöä säästävämpi vaihtoehto muovikassille. Ostoskassit eivät kuitenkaan ole vain ruokaostoksia varten, vaan ne voivat toimia myös kangaskassina, rantalaukkuna tai viikonloppulaukkuna. Jos väritön ostoskassi on mielestäsi liian tylsä, voit aina koristella sen! Näin ostoskassi on jo sinällään luova projekti, jossa sekä sinä että lapsesi voitte hullutella tekstiilimaaleilla, tekstiilitusseilla ja tekstiiliprinteillä. Voit myös kokeilla kirjailua, neulomista ja siirtopaperia, kunhan teet ostoskassista oman tyylisi mukaisen. Aloita luova kassiprojektisi nyt ja tutustu valikoimamme ostoskasseihin ja kangaskasseihin, joita on saatavana kuviollisina ja kuviottomina.

18%
Lisätietoja
Tuote#:49905
Yksikkökpl
EAN5707167166321
Paino (g) 145 g
Jälleenmyyntimäärä 5 kpl
Sisältömäärä 5 kpl
koko 38x42 cm
Väri vaalea natural

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.